Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tragger
tag
Win 8.1-nél hogyan lehet rögtön csökkentett módba bootolni? Az új driver miatt nincs kép, tehát a Windowsban nem tudok állítgatni.
-
Tragger
tag
Olyankor mi van, ha:
Egyik napról a másikra eltűnik a catalyst a tálcáról és a jobb klikk az asztalon/amd catalyst control center változat is ~10 másodperces fagyást okoz, de nem indul el semmi? Gondoltam jó, akkor letörlöm csökkentett módban a display driver uninstaller-rel, de hirtelen az sem indul el. Letöltöm az új verziót, az sem megy. Nincs más hátra, sima uninstall a vezérlőpultban és driver újratelepítés, de a catalyst továbbra sincs sehol és ugyanúgy fagy. Ami változás történt a gépen a napokban, az a win 8.1 frissítése volt, semmi több. Ez kavarhatott volna be?
-
-
Tragger
tag
Amióta feltettem az új 14.1-es bétát a GPU órajel nem akar 300 MHz-ről felváltani. Még a filmek is akadoznak, a játékok meg aztán kritikán aluliak. Más találkozott ilyen hibával?
-
Tragger
tag
válasz
Tragger #24469 üzenetére
Na sikerült megoldanom.
Csináltam egy rendszer visszaállítást, aztán default beállítások a CCC-ben utána pedig a Guru3D-s DriverSweeper-rel legyalultam minden AMD-t és restart. Csak ezt használtam, a beépített uninstaller-t nem. Végezetül pedig feltelepítettem az új driver-t és most megy rendesen.
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Találkozott-e valaki hasonlóval?
Az új whql telepítése után fogad, miután újraindítottam a gépet? A telepítés előtt a lehető legalaposabban kitöröltem az előző driver-t (13.11 béta 8) (a registry-ből is), amivel megjegyzem semmi ilyen jellegű problémám nem volt, sőt. Viszont most semmilyen úton-módon nem indul el a control center, mindig az utolsó kép fogad.
Ez a 2. driver mióta megvan ez a vga, ami azért bosszantó, mert az előző őskövület nvidia a 6 év alatt sosem produkált ilyet, itt meg az első whql amit felteszek ezt csinálja. Win 8.1-et használok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...