Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca333
tag
Üdv mindenkinek!
Észrevettem, hogy a Steam alkalmazás indítása után a GPU memória órajele folyamatosan magasabb frekvencián jár. Másnak is ilyen? Az első képen nem fut a Steam, a másodikon fut a tálcán, nincs megnyitva az asztalra.
Win 11 frissen tartva, 24.1.1-es driver, 7900XTX. -
Laca333
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki a video upscale beállítást? Nekem nem akar működni. A Chrom-ban és a windowsban bekapcsoltam amit kellett, de adrenalin driverben nem tudom bekapcsolni. A bekapcsoló gomb nem reagál a klikkelésre. 7900XTX-em van hozzá.
Az új driver telepítése előtt DDU-val szedtem le a régit, windows 11-et használok frissítve. -
Laca333
tag
Próbálj meg föltenni egy monitor drivert.
-
Laca333
tag
válasz
Fr@nkieWilde #36645 üzenetére
https://support.amd.com/en-us/download
Manually Select Your Driver menüpont alatt kiválasztod milyen kártya, milyen oprendszer, stb.
-
Laca333
tag
válasz
Pécsi gyerek #36439 üzenetére
Azt nem tudom, én soha nem használtam azokat. Én mindig DDU-val szedem le a drivert, ha újra cserélem. Eddig soha nem volt gondom egy driverrel sem.
[ Szerkesztve ]
-
Laca333
tag
válasz
Pécsi gyerek #36437 üzenetére
DDU-val próbáltad már leszedni a drivert és úgy feltenni az újat?
-
Laca333
tag
Én is föl tettem az új drivert. Assassin's Creed syndicate-tel játszom most. Rx480 8gb-on van. A chill is működik most már ezen a játékon is, így kb 10 fokkal hűvösebb lett a kártyám 50-70 beállított fps mellet. Az alt+R-el be jön az overlay felület, viszont a monitorozás nekem nincs benne. Azt külön be lehet valahol kapcsolni, mert sehol nem találtam ilyesmit.
-
Laca333
tag
Ha valaki nem akar DDU-t használni, az AMD saját Clean UP Utility-jével is törölheti a régi drivert.
-
Laca333
tag
A tálca és a start menü probléma leállítás esetén is csak akkor javul meg, ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a gép. Ha leállítás után pár másodperc múlva vissza kapcsolom, ugyanúgy problémás.
-
Laca333
tag
Megjelent a 17.10.3-as driver. Fall Creators esetén a start menü és a tálca gombok működése ugyanúgy bizonytalan, egyszer jó-egyszer nem.
-
Laca333
tag
Nekem is hasonló problémám van mióta a Fall Creators-re frissült a windows. Nekem viszont csak akkor nem működnek az általad is leírt dolgok, ha újraindítást csinálok valamiért. Ha leállítást követő indítás van, akkor nincs probléma. Illetve mostanában az Assassin's Creed-Uniti-vel szoktam játszani és a játék indításakor eddig háromszor elő fordult, hogy leállt a Radeon Settings valamilyen hibával, majd újra indult.
-
Laca333
tag
Sziasztok!
A relive driverben be lehet kapcsolni az fps kijelzést, vagy hasznaljak ehhez más programot? Nem találok benne ilyen funkciót, de mintha azt olvastam volna, hogy van már benne ilyen is. Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- ASUS 2070 SUPER DUAL EVO OC 8GB
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd
- AMD Radeon RX 6700XT 12GB GDDR6 1,5 év Garancia
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT 16GB Bonatatlan, garanciával!