Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
5850-re melyik az utolsó catalyst, ami még támogatott?
Felraktam az új Wolfensteint, és egyből kiírja, hogy old driver. Viszont fut a játék, csak high beállításokkal is elég ronda.
Ami fent van, a 13.12-es, azzal még jól működött szinte minden. Viszont 2-3 éve szinte nem játszom.
Így is stabilan van 40-60 fps fraps szerint. -
honda23
aktív tag
5850-es karihoz melyik driver ajánlott, amely stabil?
-
honda23
aktív tag
A NET 4.0-ás keretrendszer benne van a WIN 7 SP1-es verziójában?
Csak azért kérdem, mert telepíteni akarom a 12.10-et friss játékok miatt, és ha nincs benne, akkor azt is telepíteném. -
honda23
aktív tag
válasz
wutuka #19558 üzenetére
Akit .inf fájl hiánya miatt kidob a telepítő, annak van egy házi megoldásom:
-a kicsomagolt telepítőben benne van a .cat és a .inf fájl: Packages\Drivers\Display\W76A_INF könytárban.
A probléma, hogy telepítés közben az eszközkezelőben eltűnik a VGA kari információs fájlja(ezzel együtt a VGA kari is), futtatunk egy új hardver keresőt, és vagy a .inf vagy a .cat fájlt hozzáadjuk, mint illesztőprogramot, utána már települt a CCC és a display driver.
Nekem ez megoldotta tavaly karácsonykor a frissen feltelepített winfosom problémáját.
Ez valami win7 probléma lesz, elég gáz, hogy ilyen probléma előfordulhat. -
honda23
aktív tag
válasz
sklopp #11169 üzenetére
Csak a Control Catalyst Centerhez kell, a Display Driverhez tudtommal nem, én csak azt raktam fel.
Viszont már előtte felraktama net.framework-öket...
7 éve csak ATI kártyám volt, életemben nem találkoztam ezzel a hibával.
Mindegy, 10.9 most felment hibával, de a kártya tökéletesen működik 2dben eddig.
Majd kipróbálom játékok alatt is. -
honda23
aktív tag
Ati cim telepítőcsomag hiba mit jelenthet?
5750-nél jött elő, teljesen új, win xp sp3 alatt. -
honda23
aktív tag
Ismerősömnek telepítettem egy 5750-est. Telepítésnél mindig ati cim telepítőcsomag hibát írt ki, és nem rakta fel a display drivert. 10.10-est és a kártyához adott lemezről sem tudtam felrakni, a 10.9 már felment, de a hibát ott is kiírta, kártya működik. Ez a hiba mit takar?
Win xp sp3 az operációs rendszer.[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
5850-hez melyik driver illik a legjobban?
Nethez kellene meg játékokhoz, leginkább FPS és TPS.
Április óta nem játszom, ezért azóta is a 10.4 van fent, de most jön az ősz, azért kérdem. -
honda23
aktív tag
válasz
katt777 #7980 üzenetére
Úgy látom nem érted a dolgot.
Neki nem telepítette a win7 a vga-t, nekem meg catalyst frissítésnél tűnt el a rendszerből a vga eszközillesztő(amit a mai napig sem értek), ezért ő is meg énis manuálisan beadhatjuk eszközkezelőben a .cat fájlt. Utána már látja a win7 a vga-t, mert eszközkezelőben lesz neki eszközillesztője. Ennyi. -
honda23
aktív tag
válasz
pepita79 #7975 üzenetére
Letöltesz egy catalystot. Kicsomagolod majd keress benne egy .cat fájlt. Elérési útvonala:
meghajtó:/ati/support/10-2(amelyiket fel akarod rakni)/Packages/drivers/display/win7 inf: itt lesz egy inf meg egy cat fájl.
Eszközkezelőben add be manuálisan vga kártyának saját lemezként.
Újraindítod a gépet, majd a win 7 felismeri a vga-dat, ezek után felmehet a catalyst.
Énis jártam már így, méghozzá 10.1-gyel 5850-nel...
Nekem ezek után jó lett.
Nagyon sok a probléma a 9.9 óta, azt mondom hogy 2004 és 2009 szeptemberig semmi bajom nem volt a driverekkel- 5-ös szériánál van. -
honda23
aktív tag
Nem volt, de ehhez nem is szeretnék most hozzányúlni.
XP alatt már működik normálisan 3 hete a 10.2-vel, csak ott meg összeakad winbetöltéskor a hd sentinel programmal, ha rajtahagyom az egérkurzort. Ha lehúzom róla betöltéskor, semmi baja.
Win 7-re majd feltolom az új drivert, kíváncsi leszek, megszűnik-e. -
honda23
aktív tag
Mikor jön ki a 10.3-as driver?
Hogy az egérkurzor problémáról írjak, ugyanúgy van xp-n is, mint win 7-en, mindkettő csak win környezetben.
Bár még a 10.2 hotfixet nem próbáltam. -
honda23
aktív tag
válasz
leviske #7677 üzenetére
Mai naptól tesztelem ccc nélkül a gépet.
Nálam a csoda ccc a 9.11-től elrontotta gépet rendesen: kodekkel meg az egérrel akadt össze.
Sőt az sem kizárt, hogy ezért nem jók az IDE-s cuccok a gépben...
10.2 display driver mai naptól azt kiderül, hogy a ccc okozta-e a furcsa jelenségeket.
Megjegyzem 2004 óta atim van és nagyon is bejött, de a 9.11-től valami nem stimmel a ccc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...