Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
BandiHUN #2653 üzenetére
Én is kettesével-hármasával szoktam nyitni, de nálam ez a taktika sem jött be eddig.
A melee fegyvereket eddig talán egyszer-kétszer próbáltam ( lapátból nekem is van vagy háromféle, hurrá), de inkább én is az automata pisztolyt viszem, azzal szerintem több esélyem van, ha hirtelen fegyvert kell váltani. BAR nerf pedig már volt, ha jól tudom a visszarúgását növelték, de szerintem még mindig jó fegyver. Mostanában viszont inkább a Thompsont használom, az eddig is durva volt, de most még növelték is a fire rate-jét, szóval brutál. Rifle-nél meg átálltam az STG44-re, nem igazán tudok dönteni eközött, és a BAR között. Mondjuk egy Thompsonos meccs után már nem megyek rifle-lel, mert iszonyat lassúnak tűnik és csak a szenvedés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest