-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
válasz
zalman90 #24856 üzenetére
Pedig azokból legalább ennyi, ha nem több a csaló. . . :]
(#24858) snataniel: Hááát, fragok elmennek. . . graf ez a sárgás carrera rapida feelinges akármi szerintem már dögunalmas, de ez az én véleményem. Elég smoothnak tűnik a mozgás, ezzel sincs baj. In-game sound szerintem jó lenne alá . Intro az elég jó , de vhogy nem áll össze az egész, olyan összecsapottnak tűnik. azért így tovább.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
Undoroid
őstag
válasz
zalman90 #24856 üzenetére
Szia!
Sajnos ez van...Pedig tényleg nem nehéz játékmód!...ha még Nekem is összejött a 4000+ os killstreak!
Nagyon kell a csapatmunka hozzá,de nélküle sem túl nehéz!Amikor egyedül nekimentem a dolognak,akkor valami 1700körüli killstreak jött össze...
* * *
Az egyik ismerősöm RENGETEG ESL & CB waron volt!Ezekből szinte mindegyik összecsapást megnéztem demo-n!Az esetek nagy részében lecsalózták a teljesítményét és csak alig kapott dicséretet az ellentől!Ahová publicolni járt,ott már nem is csalózták,mert ismerték!
Volt egy alkalom,hogy valaki "lopta" a nevét,de a zéró tudásáról árulkodott,hogy valami nem ok!
* * *
Nem is rossz,de a füstbe lövéses találat elég 'mákos' volt!Viszont a Crash-mappon a felrobbanó autós gyilkolás az tuti volt!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MIUI / HyperOS topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest