-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila14
aktív tag
válasz
janeko #16806 üzenetére
A tdm-et én is szeretem de már kezdem unni a pubot a sok láma miatt
meg persze hogy általában pub szervereken mindig fps laggom van! ha jön az airstrike 20 fps-re belaggolok és úgy már nemnagyon lehet élvezni, max 16 slotos szerókra járok pubolni, azokon még azért el lehet viselni a kevés fps-t, de 32 sloton már annyira elviselhetetlen a lagg hogy nemtudok játszani :S, szóval marad a jó kis sd a klánszerón a haverokkal (persze vagy pam vagy promodban!) és persze a warok se maradhatnak ki, amikről megint nagyon sokat lehetne írni, de azt inkább nem fejtem most ki mert sok jót nem tudnék mondani róluk! (persze azért vannak kivételes klánok akikról tudok jót mondani, de sajna ők vannak kevesebben ( nem csalókra célzok!) )
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BIOS frissítés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MIUI / HyperOS topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest