-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Attila75 #31582 üzenetére
Jah, anno volt a CoD2-es Brutal szeró, kilőttem az admint Carentanon, mert a domb tetején lett mohás a háta; szerver restart
TS-en szétröhöögtük magunkat a kis gyökéren.
Ilyen suttyók mindig is voltak, meg lesznek is. Profinak nem elég jó, épp csak közepes; de van szervere vagy admin joga, és már ő a császár (már amennyire); de csak a szerveren.Nekem is mondták már egy másik szerón a hatodik fejes után, hogy kapcsoljam ki.
Mit, a monitort? Tiszta rosszul voltak, mert 6 fejest lőttem egymás után Toujane-on" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Attila75
tag
Ez sajna náluk nem meglepő.
Nem képesek az adminok felfogni, hogy a játékosokat sem irányítgatjuk/szekáljuk, nem avatkozunk be a játéktér történéseibe, a szabályok be vannak állítva a szerveren, és azok mindenkire egyformán érvényesek. De hát egy öregeknek hiába próbálsz magyarázni... -
Wans
aktív tag
válasz DonThomasino #31579 üzenetére
Vannak. Egy elfogadható magyar szervert találtam, 22es pingem volt rajta, néhány bottal, meg elég játékossal. Nagyon jól játszható. Cod4oregek a neve, de természetesen onnan bannolva lettem. 120/30as statom volt, az admin emiatt nem tudott az enemyben érvényesülni és csalás vádjával kiátkozott onnan egy életre.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
DonThomasino
veterán
Működnek ehhez még szerverek ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csibe1
addikt
-
batman91
őstag
válasz Jamby18 #31568 üzenetére
Szia!
Keress rá neten a hibára. Van egy rakás megoldás erre. Kb. 5 másodperc az egész. Neked kell megkeresni a megfelelőt. Ebben nem tud más segíteni. Amíg itt arra vársz, hogy valaki segítsen már régen megoldhattad volna a problémát.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a játék fóruma nem nagyon pörög. Tudna valaki esetleg segíteni nekem? [link]
Köszi[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Csináltam egy rövid montázs videót az összes mapról ikonikus menüzenével, ha valaki szeretne kicsit nosztalgiázni
Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) All Maps -
csibe1
addikt
válasz Dilikutya #31558 üzenetére
"Nem a kisebb gép volt a lényeg,"
Gépigényt írtam, mert ahogy te is írod jobban ment a játék, több lett az fps a lebutított grafikával.Pontosan, akkor már olyan gagyi lett a grafika, hogy elszállt vele a hangulat is; mert nem volt füst, nem tudtad kihasználni pl. egy állás lerohanásához.
A single rész grafikáját max akkor szoktam piszkálni ha nem futott normálisan, mert ott a hangulat volt a lényeges.Anno a CoD2 multit az DX7 alatt játszottam, még akkor is amikor jobb lett a gépem, mert DX9 alatt zavart a zászló lobogása.
A füst az maradt, mert az jó volt, kellett a hangulathoz multiban is.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Dilikutya
félisten
válasz csibe1 #31554 üzenetére
Nem a kisebb gép volt a lényeg, pl. egy HC Quake játékos sose játszott kis gépen. A lényeg az volt, hogy az alapból is normálisan futó játék ne 60, hanem 200 fps-sel menjen. És akkor a dizájnerek, grafikusok forogtak a sírjukban, pedig még nem is haltak meg. Ami energiát beleöltek anno egy Quake 3 grafikájába, azt egy jöttment egy cfg-vel visszalőtte a Wolfenstein 3D szintjére.
Azért itt már felmerül bennem, hogy igazából hol is a játékélmény. A Call of Duty egy háborús játék, lőnek, robbantanak, száll a füst, por, jobb beleélést ad. Lecsupaszítva, sterilen mi marad? Csak mész, lősz, pontot gyűjtesz, ennyi erővel Pacman-t is játszhatnának.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Jamby18 #31556 üzenetére
Inkább a Remastered. Képek nem jól adják vissza, de egész szépen kipofozták az eredetihez képest. Most tavasszal vettem meg, igaz csak szinglire, de az újrajátszós, egyik legjobb akciójáték.
De amúgy az eredeti sem bántóan öreg látványvilágú.
Multiról nem tudok nyilatkozni, az a része nálam egyiknek sem volt elindítva soha.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Érdemes-e még megvenni, játszani ezzel a játékkal? Steam-en most ~4eFt.
Anno 2010es évek körül sokat játszottam vele lan party-n.
A MW 2-őt (2009) megvettem most steam-en azzal jatszogatok.
De kíváncsi vagyok, hogy a 4-el játszanak-e még vagy vannak magyar szerverek,játékosok? Szokott esetleg indítani innen valaki szervert? Illetve most az ára se vészes.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Az lehet,de hát kinek mi.
Ez a kinézet inkább régebben volt divat, mert akkor a gépigény is csökkent, és kisebb gépeken is jobban futott a játék.
Másrészt ez valamilyen szinten csalás is a normál grafikával játszókkal szemben, szerintem." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
neo81
senior tag
válasz jaffa 2843 #31547 üzenetére
-
neo81
senior tag
válasz jaffa 2843 #31547 üzenetére
Tegnap játszottam egy cod4x szerveren, és amikor bárki lelőtt, utána mindenkinél láttam, hogy honnan sikerült neki, és azt a képminőséget akkor csak 1 ellenfelemnél láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
Játék felajánlotta, hogy van új verzió, 20.6
Ha elindítom a frissítést, hiba miatt leáll a folyamat:
"call of duty update failed
unable to read updater library from remote host!"Win10-et használok.
XP
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #31538 üzenetére
Nézd meg jobban a képet! Többieknek 200-as pingjük volt. Teljesen mindegy mennyi volt a pingem,alacsony pinggel is ugyanúgy adta. Amúgy 160-250 pinggel még nem laggolsz semmit. 300-400as pinggel már igen.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Dave567 #31533 üzenetére
Milyen noobságnak a teteje? Hogy mi? 😁 Usa,Kanada és ázsiai szervereken mindig ilyen magas volt a pingem. Európai szerveren alacsony 40-60-as pingem volt.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Ármester
válasz Dave567 #31533 üzenetére
Már most kétségbe esek mikor jönnek fel a külföldi emberek 100+ os pingel...
De gyertek tolni mert 6 honapra béreltünk szerot. Ha gondoljátok privátban facebookot eltolom be jelöltök azt beraklak titeket a a csoportba.Amugy a ban ra vissza kanyarodva "1.8 as patch ID t néz ha ezzel bannolnak akkor kb mindenhonnan ki vagy téve és hardver csere szükséges"
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Casanova*
veterán
válasz Hencso #31531 üzenetére
Anno volt egy nagyon jó tdm/sd promod cseh szerver. Esport Mazarini-ék szervere volt. Itt játszottak a profi versenyzők. Legendás Lucker,Mazarini és paradox,stb... Soha nem felejtem el,egyszer első lettem a profik ellen.
És volt egy jó FFA szerver is. Hívtak oda,hogy verjem meg az admint,mert mindig ő az első. Azt többször megvertem. Hihetetlen, eszméletlen jó aimom volt. Rengeteg szerverről kibannoltak. Mindenki azt hitte,hogy csalok. Mióta az irodai golyós egeremet lecseréltem optikai gaming egérre,azóta nem tudok olyan jól aimozni. Mai napig nem tudok úgy lőni,mint akkor a golyós egérrel. Egyszerűen nem tudom felfogni. Vicc! Most vennék egy golyós egeret poénból,de nem kapni sehol.Kb. ilyen statjaim voltak tdm-en ak-47-el. Ez egy kanadai szerver volt 160-as pinggel. Európai szervereken már szinte nem tudtam játszani egyiken se. Mindenütt kibasztak,mint macskát szarni.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Hencso #31523 üzenetére
Jól nyomod! Anno nem játszottál Picinova vagy Sagat nevű játékos ellen,tdm-en? Nem emlékszel erre a névre? Ő volt a tdm egyik királya.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ármester
-
Ármester
[gyertek ] lődözni
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Ármester
Sziasztok.
Futatt itt valaki még szervert?
Úgye 1.7 után megszünt a pb támogatottság így amik vannak rcon tool progik mind 1 kupac kaki lett nos olyan embert keresek akiknek még van szerverük pl a Bad Boys HC HQ szerver adminjait is akár kellene egy kis segitség mert fut a szerver de az istenért nem akar rcon parancs ra sem csinálni semmit.Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
wjbhbdux
veterán
PROMOD néven készül egy CoD4 promodra hajazó játék
Steamen lehet jelentkezni a tesztelésre. [link]
/s
-
marec1122
senior tag
köszi de sjanos azt is kipróbáltam.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
Sziasztok! Rég nem próbálkoztam a strat modot indítani és most megpróbáltam és nem megy. Tud esetleg valaki segítani. Kiválasztom valamelyik promod mode ot amikor indítom a helyi szervert de mgéis mindig hardcore mode ba indul el. Van vlami módja a próbléma megoldásának?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
zkiss0
tag
Sziasztok!
Ez idáig sose játszottam csak single playert bármilyen FPS-sel, most viszont otthon LAN-ban kipróbálnám a játékot (COD4 2007). Mit és hogyan kell beállítani a multihoz - van-e könnyen érthető (angol megy, a beállítások kapcsán már inkább segítségre szorulok )..
Ha rossz helyen kérdezem, akkor bocs, ebben is segítséget kérek!
Köszönöm!Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
zalman90
őstag
válasz jaffa 2843 #31509 üzenetére
akkor írom részletesebben cseréltem cd kulcsot, sőt ujra telepítettem a játékot, cseréltem pb-t, ip-t, megváltoztattam egy időre a mac adress-t, a ban pedig még mindig ott van
az érdekelne mi ezaz ID, honnan szedi ki , lehet e valahol modosítani hogy ne legyek bannolva
ahogy irtam, csak a kíváncsiság vezérelAz ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Ármester
-
zalman90
őstag
válasz jaffa 2843 #31507 üzenetére
ezt értem. arra lenék kíváncsi mire ment ez a ban.. cseréltem a mac adresstől kezdve mindent, és még mindig bannolva vagyok..
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Ármester
-
zalman90
őstag
Üdv. Előre leszögezem. Nem csaltam Eló szedtem régi kedvenc poros játékom hogy megnézzem mit tud az uj hardverekkel, valakinek olyat irtam amit nem kellett volna és ez lett az eredmény:
Le lehet valahogy szedni? ha nem az se baj, csak kíváncsiság vezért mert nekem nem sikerültAz ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Vanir
veterán
válasz jaffa 2843 #31504 üzenetére
Az a vicc, hogy ez még teljesen nyugodt volt.
-
Ármester
-
Vanir
veterán
válasz Casanova* #31501 üzenetére
Ha csak csipásokról beszélünk, akkor:
FoXx, Sukramze, distant, ono, neither, senzaj, decks, zelken, revalz
Tuti kihagytam egy csomót.
Még egyszer: maximálisan tisztelem mind Qlit, mind Stevyt, de bőven eljárt felettük az idő úgy 2011-12-re.
Nem a fragmovie számít. Az elmúlt 3-4-5 évre visszatekintve FoXx-nál nem tudok jobb játékost mondani, mégsem nagyon találsz róla videókat. -
Casanova*
veterán
Qli és Stevy iszonyat jók voltak,még most is. Olyan szinten játszanak,hogy annál jobban nem lehet már játszani. Írtad,hogy ,,nagyon messze vannak a legjobb játék címszótól,,, Remélem vicceltél! Sok cod4 fragmovie-t,meg esport versenyeket néztem. Náluk jobbakat nem láttam. [qLimAxzU - Overused] Nem tudom láttad-e ezt a videót. Ez a legdurvább,amit valaha láttam. Hogy lehet így játszani,lőni... Hihetetlen. Szerintem a Qli a legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest