-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Attila75 #31582 üzenetére
Jah, anno volt a CoD2-es Brutal szeró, kilőttem az admint Carentanon, mert a domb tetején lett mohás a háta; szerver restart
TS-en szétröhöögtük magunkat a kis gyökéren.
Ilyen suttyók mindig is voltak, meg lesznek is. Profinak nem elég jó, épp csak közepes; de van szervere vagy admin joga, és már ő a császár (már amennyire); de csak a szerveren.Nekem is mondták már egy másik szerón a hatodik fejes után, hogy kapcsoljam ki.
Mit, a monitort? Tiszta rosszul voltak, mert 6 fejest lőttem egymás után Toujane-on" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Dilikutya #31558 üzenetére
"Nem a kisebb gép volt a lényeg,"
Gépigényt írtam, mert ahogy te is írod jobban ment a játék, több lett az fps a lebutított grafikával.Pontosan, akkor már olyan gagyi lett a grafika, hogy elszállt vele a hangulat is; mert nem volt füst, nem tudtad kihasználni pl. egy állás lerohanásához.
A single rész grafikáját max akkor szoktam piszkálni ha nem futott normálisan, mert ott a hangulat volt a lényeges.Anno a CoD2 multit az DX7 alatt játszottam, még akkor is amikor jobb lett a gépem, mert DX9 alatt zavart a zászló lobogása.
A füst az maradt, mert az jó volt, kellett a hangulathoz multiban is.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Az lehet,de hát kinek mi.
Ez a kinézet inkább régebben volt divat, mert akkor a gépigény is csökkent, és kisebb gépeken is jobban futott a játék.
Másrészt ez valamilyen szinten csalás is a normál grafikával játszókkal szemben, szerintem." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
szőröscica #31465 üzenetére
Ezt használom már jópár éve.
Csinálsz egy mappát a játék nevével és utána ott hozzá tudod adni a szervereket.
Gametrackerről kimásolod a szerver IP-t és hozzáadod, akkor a lista alján látod, frissítés után meg betűrendbe teszi a szervereket.
Látod, hogy épp milyen pálya megy, hányan játszanak, a játékosok nevét.
Lehet hozzá mapshotot leszedni, akkor betesz a bal alsó sarokba egy képet a pályáról,
az alap pályákról van kép.
Portable verzióként is működik, nálam már két éve fent van külön meghajtón.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
PeeterssoN #31251 üzenetére
Nálam semmi gondja, a portable verziót használom legalább 6 éve. (Win7 x64)
Nem tudom miért fagy ki nálad." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
PeeterssoN #31246 üzenetére
Ezt használom már jópár éve.
Csinálsz egy mappát a játék nevével és utána ott hozzá tudod adni a szervereket.
Látod, hogy épp milyen pálya megy, hányan játszanak, a játékosok nevét.
Lehet hozzá mapshotot leszedni, akkor betesz a bal alsó sarokba egy képet a pályáról,
az alap pályákról van kép.
Gametrackerről kimásolod a szerver IP-t és hozzáadod, akkor a lista alján látod, frissítés után meg betűrendbe teszi a szervereket." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
geckowize #31237 üzenetére
Ránéztem az 1800Ft-os boltra, de ha nem a közelben laksz akkor ne ott vedd meg, mert 1990Ft a posta, röhej.
Inkább mediamarkt , ott most ingyen szállítják ki.
A legtöbb szerver tört, de ami megvan eredetiben annál se használom az origi kulcsot ha nem muszáj, mert CoD2-nél is egy időben divat volt a kulcsokat lenyúlni.Ahova meg kellett az eredeti csak pár kattintás volt a gyári kulcsot hozzáadni a registryhez, és már lehetett is játszani.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
tothjozsi96 #30673 üzenetére
Ne állítgass és ne dugdozz semmit.
Viszont ne is csodálkozz ha nem indul el a játék.
A stílusodat meg csiszolgasd egy kicsit,ráférne.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
marec1122 #30351 üzenetére
"A legtöbb ilyen játékszerver ugyanis a Punkbuster-t használta hogy felügyelje a játékosokat és biztosítsa a fair play-t.A legtöbb ilyen játékszerver ugyanis a Punkbuster-t használta hogy felügyelje a játékosokat és biztosítsa a fair play-t. "
A privát hack ellen lófütyit sem ért, az acti is a legolcsóbb vackot vette meg.
Komolyan nem értem miért ezt a szutykot használja majdnem mindegyik kiadó." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
nagybá #30332 üzenetére
Qtracker , ezt használom már egy ideje.
A kereső része nem tudom milyen, mert gametrackeren szoktam szervereket nézni.
A játéknak kell egy mappát létrehozni, és utána oda mehetnek a szerverek,csak be kell másolni az IP-t a porttal együtt.
Akkor untam meg az x-fire-t amikor rámozdult a vírusírtó.Azóta nagy ritkán lépek csak be." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #30328 üzenetére
Vesz használt accot amiben van 1500 óra aztán pá, vagy haverja rendezi a szervert.
Ahogy látom a multi kezd egyre vacakabb lenni minden játékban, és ami megmarad régebbi játék szép lassan az is bekerül a süllyesztőbe.Jó ideje nem divat már minőségi és optimalizált játékot kiadni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #30324 üzenetére
Éppen azért buktak meg a későbbi részek, mert nem volt saját szerver; a céges szerók meg laggoltak, nem lehetett moddolni, ha jól tudom.
Miért kopnának el a csalók? A pb hiper-szuper védelme miatt?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
jaffa 2843 #30317 üzenetére
Védesd le az ötletet, mert az ejja lenyúlja, és akkor futhatsz a pénzed után.
-
csibe1
addikt
válasz
Gyula84 #30316 üzenetére
Jah, csak néha fagy ki.
A netkód és a hitbox elég vacak.Finoman szólva.
Elég idegesítő, hogy a csóka nekem háttal kettőt benyal a shotiból és jelzi is a találatot, aztán megfordul és leszed.Persze 100HP-val, mert úgy az igazi.A két lövés meg elszállt valamerre,elnyelte egy hirtelen képződött feketelyuk vagy elvitték a kismanók.
Ehhez valahogy nem tudok tapsikolni.(#30312) Seat18
Megvettem, de párszor már meg is bántam.A doboz Xanaxot kifelejtették a játék dobozából.
Olvasgass vétel előtt.
Akadnak gondok rendesen, sajna.
Kiváncsi leszek, hogy a BF5-öt milyen rizsával adják majd el, mert a 4 nem igazán mutatott fejlődést.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
marec1122 #30305 üzenetére
Akik a régebbi CoD-okkal játszanának inkább azok nem igazán járnak jól.
A gyártó le se fütyüli amíg ilyen bevételei vannak.A támogatás nem érdeke túl sokáig, mert akkor ki veszi meg az új játékot?A pénze meglegyen aztán pá mindenkinek; tök mindegy milyen bugos vacak.
Jó példa erre a BF4." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Seat18 #30300 üzenetére
Nézd meg a pb oldalát.
Valahogy nem látom a támogatott játékok között.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy tört-e a játéka valakinek.
Ez simán kitolás a játékosokkal, szerintem." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Vanir: ez alatt a video alatt milyen zene szól, ki az előadó?Kerestem, de nem volt ott a leírásban.
-
csibe1
addikt
válasz
Rendo84 #30216 üzenetére
Köszi szépen.
Játszottam 40fps környékén és észrevehetően akadt, főleg ha sokan voltak a pályán és leesett az fps; akkoriban elég gyenge gépem volt.Utána erősebb gépen bőven megvolt a fix 125, ott már nem volt ilyen gondom.Üres pályán adta 250-et, és észre lehetett a különbséget pl. a mozgáson.
Használd nyugodtan a vsyncet, csak ne akard megmagyarázni azt amiről nincs tapasztalatod." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
cseresznye88 #30142 üzenetére
Itt írnak hasonló problémáról.
Kérdezz majd rá az alaplapod topikjában." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
cseresznye88 #30135 üzenetére
Azt nem írtad, hogy milyen oprendszert használsz.
Az viszont furcsa, hogy kb két hónap után jön elő a gond.
A táp vásárlás nem biztos, hogy jó megoldás, mert akkor telepítés után egyből előjönne a gond, és állandóan meglenne.(#30137) // Chaka //
A 32 bites rendszert nem érdemes felrakni, mert még a 4GB RAM-ot sem látja meg teljes egészében.
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #30123 üzenetére
Délután még általában dolgoznak az emberek, erre nem gondoltál?
-
csibe1
addikt
válasz
RootRulez #29999 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Vista féle verziót:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésNem tudom miért szenved nálad,nekem semmit nem kellett csinálnom,fut minden állítgatás nélkül két különböző gépen is(VIA és Realtek alaplapi hangkártya).
A CoD2-nél kell csak átállítanom a Realtek-es gépen pár dolgot,és utána már azon sem kell a jackdugó.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
dudu5130 #29858 üzenetére
A RAM mennyisége határozza meg,hogy 64 vagy 32 bites oprendszert érdemes feltenni.A 64bitest 3GB-nál több RAM esetén érdemes feltenni,meg talán valamivel nagyobb a rendszerigénye is.
Win7 és Vista memóriakezelés:
"A 32 bites rendszereken maximálisan 4 GB memóriát tudnak kezelni, azonban a Windows gyakran csak 3-3,5 GB-ot jelez elérhető memóriaként. A memóriaméret felső határait az alaplap befogadóképessége és az operációs rendszer által megcímezhető tartomány határozza meg. A 32 bites alaplapok általában 4 GB memóriát kezelnek, és a Windows Vista is ennyit képes megcímezni. A felhazsnáló azonban nem lesz képes mindet elérni.A Windows a teljes memóriaterület bizonyos részét fenntartja a lapozófájlnak, és a drivereknek. Például a videokártyák 256MB RAM jának a címzését is a 4 GB-os területtel kell megoldania a rendszernek. Ha sok nagy memóriával rendelkező eszközt használunk ez az érték akár a fél GB-ot is könnyen elérheti. Igaz, hogy az elérhető rendszermemória mérete függ a PC-hez csatlakoztatott eszközöktől, de a Vista driver-kompatibilitási okokból és a memóriacímek ütközésének elkerülése érdekében 3,12 GB-ra korlátozza a felhasználható RAM méretét."
Egy másik cikk a témában:
MemóriakezelésNeked jó a 32bites oprendszer,mert minden gond nélkül kezeli a 3GB RAM-ot.
-
csibe1
addikt
válasz
dudu5130 #29854 üzenetére
A 64bites oprendszernek 4GB RAM-tól van értelme,de nem írtál pontos konfigot.
Az Ultimate meg zabálja a RAM-ot,dupla annyit eszik,mint a Prof vagy Home Premium,ráadásnak van benne csomó olyan dolog ami egy átlagfelhasználónak teljesen felesleges."Azt meg nem mondanám, hogy annyival jobb is lenne a WIN 7."
Kinek mi jön be.A megjelenése után kb 1,5 évvel váltottam Win7-re.
Nálam sokkal stabilabb az Xp-nél; a régi programok,játékok is szépen futnak." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
jaffa 2843 #29804 üzenetére
Egy pár hónapot még nyugodtan dolgozhattak volna a hitboxon és a netkódon.
A járműveket viszont nagyon jól eltalálták benne,legalábbis az elején.
Azóta összevissza variálták az egészet,attól függően melyik miatt sírtak jobban.
Ugyanez volt a fegyverekkel is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Csak viccnek tartom ,hogy egy BF3 kategóriás játéknál ezt nem oldják meg..."
Tényleg az.Játszottam egy olyan BF3-as szerón ahol a legkisebb ping 250-300 volt.
Velem szemben sasszézott két emberke,(mint utóbb megnéztem 300 feletti pingjük volt),és nem bírtam leszedni őket két tár lőszerből.
Utána néztem meg kiváncsiságból,hogy mennyi lehet a ping,akkor láttam mi a helyzet.
Le is léptem onnan hamar gyorsan.
A szép az egészben,hogy a BF3 60-as pingnél is gyönyörűen tudott képregényt produkálni.
Szerencsére a CoD2-4-el nincs ilyen gond,egyrészt emiatt játszom még mindkettővel.A későbbi részek multijáról nem sok jót olvastam,ezért is hanyagoltam azokat." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #29798 üzenetére
Köszi,jó tudni.
Akkor viszont legtöbb helyen nem foglalkoznak vele,pedig elég csak 2-3 nagyobb pingű ember,és rendesen észrevenni a játékon." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #29795 üzenetére
Ez nem ártana most se,mert elég idegesítő tud lenni.A CoD4-nek elég jó lett a hálózati kódja(25-28-as ping),fele akkora pingem van,mint pl. CoD2-ben(48); a BF3-ról nem is beszélve (akár 800-as ping).
Nem tudom miért nem lehet megoldani,hogy 100-as ping felett max 2 perc után autokick,aztán jónapot.(#29792) // Chaka //
Ezt én is így tudom ahogy írtad, hogy virtuális szerverek vannak a játékokhoz amik egy fizikai szerveren vannak futtatva, ezért is előfordulhatnak érdekes anomáliák a multis játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
// Chaka // #29793 üzenetére
Szoktam díjazni amikor 200-as vagy nagyobb pingje van az emberkének,de nem reagál rá hiába írunk neki többen is,hogy nem kéne teleportálni.
A legjobb amikor fent van valaki a szervertulajdonos klánból,és egyáltalán nem foglalkozik a dologgal." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
SipiBcs #29771 üzenetére
Nekem pedig ez jött le abból amit írtál.
Az lenne a dolga, hogy segítsen,azért kapja a pénzét,nem a beszólogatásért.
Elég hülye duma,hogy IP csere után többeknek jobb lett a ping.Tipikus lerázós szöveg szvsz.
Nektek meg nem lett jobb a ping,de akkor az ezek szerint nem számít nekik,hiába fizettetek érte ugyanúgy,nem kaptátok meg a nektek megfelelő szintű szolgáltatást.
Ilyenkor szokott teli lenni a hócipőm a sok marharépával.Néha olyan emberkékeket tesznek be ilyen helyekre akik nem igazán értenek az adott témához,hogy finoman fogalmazzak.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
SipiBcs #29768 üzenetére
"Mióta IP-t cseréltünk, azóta a szervereink még jobban üzemelnek, többen jelezték, hogy még javult is a pingjük."
"nem tud csatlakozni az FTP-re a TotalCommander: Probléma felvetésére a válasz: Nem tudjuk, használjanak másik programot a csatlakozásra! "Látom tombol a hozzáértés a szervízrészlegen.
Ezek tényleg ennyire sötétek?
-
csibe1
addikt
válasz
SipiBcs #29741 üzenetére
Nem mondott hülyeséget.
Régebben még napi szinten játszottam CoD2-őt egy klános csapattal,és még akik összejöttek ismerősök.
Egy idő után mindenki megunja a hülyeséget,anyázást,csalást.
Ilyenkor szépen ki lettek rakva a népek a szeróról,restart jelszavazva,aki olyan volt kapott x-en egy jelszót,
utána lehetett normálisan játszani,közben meg ts-en beszélgettünk.
Egyáltalán nem hiányoztak a marharépák senkinek." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
marec1122 #29733 üzenetére
Akkor nem valami alaposan néztek körül amikor eldöntötték,hogy kinek adnak bizonyos jogokat a szerveren.
Pár embert már az is rendesen kifordít magából ha csak egy kis hatalmat kap.
Minderánon meg akarják mutatni, hogy bármit megtehetnek.
Kiderült,hogy mennyi idős a bence öccse?Tíz elmúlt már?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
marec1122 #29725 üzenetére
Miért nem küldted el oda a megalomán suttyót ahonnan előmászott?
Érdekes szeró,a kereső nem CoD4-es szervernek látja,hanem egy Quake II-es ikont dobott a neve elé.
Most nézem,hogy sd-t játszanak,ott se sűrűn leszek.(#29723) G4ula84
Ez csak egy tipp volt,hátha bejön; de nem utólag kéne ilyenek után futnia.
(#29727) Vanir
Az jó lenne,mert már olvastam pár verziót,hogy mit vagy mit ne állítgass pl Win7 alatt stb.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
eGiraffe #29715 üzenetére
Ezt buktad.Telepítés előtt kellett volna érdeklődni.
Ahogy írták a játék nem tárolja a cd kulcsot,még telepítés előtt kellett volna kimentened a registryből.
A PB-nél meglehet a kulcsod,de nem hinném,hogy kiadnád ha nem tudod igazolni a játék tulajdonjogát,meg ha foglalkoznák egyáltalán ilyesmivel.
Azt nem értem,hogy miért nincs meg a doboz?Annyira sok helyet foglalt?
Esetleg szerverlogból ki lehet talán vadászni a kulcsot(vagy a PB guidot),ha vagy annyira jóban annak a szervernek az adminjával ahol játszani szoktál." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Az hogy kinek hogyan megy a játék változó.Amikor olyan passzban voltam és napi szinten játszottam az egyik szerveren megkiabáltak,hogy kapcsoljam ki.Mondom mit?Igaz egymás után 4-5 fejest osztottam ki
(CoD2 - Toujane-on a német zászló oldalán keresztbe).
A pb kick meg érdekes dolog,akad olyan cheat ami tiltja az rcont is,anélkül meg elég nehéz kirúgni bárkit is,ha jól tudom.Azt hiszem a mombot vagy melyik tudta ezt. Mombot
Láttam már videót ilyenekről,hát van pár durva dolog: aimbot,triggerbot,wh,sebzési pontok szinezése,
ez így egybe.Éppencsak végig nem megy helyetted a pályán.
Amelyik cheater egy kicsit fineszesebb az már nem fejre állítja az aimot,és lehet,hogy nem is megy nála egész meccs alatt.
A névváltoztatós szutykot azt utálom,meg az olyan mókusokat is akik ész nélkül cserélgetik a nevüket.
Láttam olyat,hogy pályabetöltés után a csóka vagy 6db nevet zongorázott végig.
A Pb ha jól tudom kliens oldalon is ellenőriz,ezért is szokott szemétkedni.Előfordult nálam,és pár ismerősnél is,hogy kidobált Disallowed program/driver cimszóval,ha valami olyan új program lett feltéve a gépre ami nem tetszett neki.
Nagyon lemaradtak a "fejlesztéssel",már ha foglalkozik vele komolyabban.
A BF3-nál is sorra jöttek a jobbnál jobb cheatek pl. lekéselnek a pálya túlsó feléről stb.
Mindez a játék megjelenése után talán egy hónappal,és ugyanúgy megvehetted,mint a CoD-okhoz.
Másrészt ez a kiadó és a fejlesztő hibája is,de őket nem igazán zavarja amíg tejelnek nekik,mert nincs aki komolyabban seggberúgja őket; hogy hékás adj is valami értelmes támogatást a pénzünkért." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
odorgg #29649 üzenetére
Lehet sutyiba a csítgyárosoktól kapnak részesedést a "jó munkájukért".
(#29648) G4ula84
Akkor nyugodtan keressenek más mellékállást ha így van,mert nem látszik az eredményesség.
Évek óta csak dísznek van a Pb,csak fogja a gépet,netet; meg szivat a hülyeségekkel ha olyanja van.
Az ezeréves vackokon kívül nem fog meg semmit." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Nem is kell "hangsújozni ",a netnek ehhez semmi köze,fele ekkora is bőven elég lenne a multihoz.
A multi gépigénye majdnem a duplája a singléhez képest.
A géped kevés,a CoD4-hez már kell a 2 mag,és ki is használja.
Valakinek elindul viszonylag folyamatosan,másnál meg képregény az egész egymagoson.
Anno én is próbálkoztam egymagoson,de hagytam a fenébe,30-40 fps-en nincs értelme multinak.
Szerintem vegyél egy kétmagos gépet, akár használtan is az apróról,mert ezzel csak szenvedés lesz.
Ki lehet fogni jó árban használt garanciális procit,alaplapot; a RAM meg most jó árban van újonnan is.
Innen vettem én is egy Phenom II - est, hozzá alaplapot,merevlemezt." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
B.U.É.K. mindenkinek!
-
csibe1
addikt
Azt nem tudom miért akkora katasztrófa,hogy Win7 alatt kell játszani.
Most is az van kb,mint amikor kijött az Xp.Mindenki felteszi nyakrafőre,aztán megy a sírás,hogy ez se jó meg az se jó,amaz nem kompatibilis,nem működik.
Lehetett tudni a PB hozzáállását a dologhoz,ugyanez volt a Win7 kiadásakor,nem tudom miért vártak mást egyesek.
A driverkompatibilitással hasonló a helyzet,nem fognak időtlen időkig támogatni egy hardvert sem,
már csak kereskedelmi okok miatt sem.
A Win8-nál is meg kellett volna várni az Sp1 kiadását,mint az Xp-nél és a Win7-nél,akkor nem lennének ilyen gondok;de mindenki maga tudja,hogy mi miatt szeret szívni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Aldo Novares #29356 üzenetére
Ezerpárszáz óra után meguntam az xfire hülyeségeit,rámozdult a telepítőjére a virusírtó,
aztán áttértem inkább a Qtrackerre." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Aldo Novares #29354 üzenetére
Gondolom x-el nyomta,és ott az adatlapján jól mutatott a "játszott órák száma",
meg biztos nagyobb volt tőle az ebroki is." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
pr1mzejEE #27721 üzenetére
A "dobozhack" ismerős a CoD2 singleből.
Egy barátomnál géptelepítés volt,de a driver régebbi volt,és nem látszottak a pályán a dobozok,mentél a folyosón egyszercsak kibukkant egy német katona feje a semmiből,és elkezdett rád lőni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
"Ezt a cfg-s dolgot nem magyaráztam meg eléggé.Én a cfg-t átveszem mástól , viszont a controllt az egekig átszabom"
Sosem értettem ezt a cfg átvételt.Mi a jó benne?Jobban játszol utána vagy mi?
Az a cfg annak a valakinek a gépére lett szabva pl grafikailag,az ő netjéhez ha szükséges,és akár a rendszermemóriához is.
Nem igazán látom értelmét egy az egyben átemelni egy cfg-t,de mindenki maga tudja.Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
csibe1
addikt
válasz
cellpeti #27528 üzenetére
Akkor szokták ezt javasolni ha jól tudom, ha nincs hang,de ez inkább CoD2-nél is fordul elő.
Hangkártya beállítással megoldható,nem kell semmit bedugni a mikrofon bemenetbe.(#27516) Vanir
Az elsőt néztem most meg,szuper lett.
Azon meg is lepődtem,hogy 125fps-el ugrottál ilyeneket.
Köszi,az ember mindig tanulhat valami újat.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
abridabri #27321 üzenetére
Egyszer próbálnál meg szarabb neten játszani,és csak pillognál ha 5 percenként kivágna valami kifogással a Pb,és nem tudnád mit kell állítani a cfg-be,hogy jó legyen.
Meg amikor a lövésed félúton eltűnne,mert az alapbeállítás
akkor épp nem jó azon a szerveren,vagy csak simán laggolsz.
Akkor rájönnél,hogy mire jó a cfg testreszabása.
Ahogy előttem mondták,van konzol is,
lassan sajna minden játék szutyok konzolport lesz." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
modern #27132 üzenetére
Azzal a 7900GT-vel már valamivel jobb a helyzet,mert az a 7300 a 64bites busszal egy vicc.
Szerintem talán még filmnézésre jó.
AGP vagy PCI-Express foglalatú a videókártya?
Esetleg próbálj meg húzni a procin,ha bírja a hűtés.
Rendszermemória mennyi?
Milyen oprendszered van?Nekem 3500-as Athlonon épphogy megvolt a 125,de nem stabila,hiába volt mellette az 1950Pro.Húzni meg nem tudtam az alaplap miatt.
Amint lesz keret cseréld le a géped,már egy kétmagossal sem lesznek ilyen gondjaid." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
pr1mzejEE #26635 üzenetére
Egyszerre nem tud futni a két oprendszer tudtommal.Esetleg Win7 alól virtuális gépen tudsz Xp-t futtatni,de 3D támogatás nem lesz,játszani nem fogsz tudni.
Itt egy cikk a Win7-Xp dualboot-ról,de elég macerás lehet utólag piszkálni a menüket,szerintem a legbiztosabb ha először Xp-t teszel fel aztén a Win7-et,és akkor nem lesz gond az indulással,a Win7 megcsinálja az indítómenüt.
Itt ajánlanak egy progit amivel bele lehet nyúlni az indítómenükbe,majd azért nézz utána máshol is,hogy
mennyire sikeres a dolog." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
CoD4 szerverek,lehet adott országra,
és játékmódra is keresni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
marec1122 #26441 üzenetére
"Ez a 800*600 és hasonló felbontások a múlté. Aki komolyan akar foglalkozni a játékkal annak kötelező az 1920*1080.Ez van nagy előnyt jelent."
Egyelőre marad ez,mert nem futja nagyobb monitorra.Tény,hogy 42"-os plazma vagy LCD
tv-vel elég durván lehet nyomni,de a monitor max 1280x1024-et bír.
A 800x600-at megszoktam,és 1280-ban nekem már túl kicsik lettek a betűk,lehet a 19-es monitorméret miatt,de kényelmetlen volt."A killcam-os megjegyzésed érdekes nem tudom hogy is megy az cod2 be de cod4 be át lehet ugye lőni falon."
Arra gondoltam,hogy CoD2-ben a killcamban látod,hogy már a fal közepétől elkezd követni,pedig elméletileg nem is láthat,hacsak nem használ valami érdekes cuccot.
Két éve lehetett a gobrats pályán,hogy fenn voltunk a legfelső polcon,a csávó lent futkozott,és menet közben mind a hatunkat kilőtte,és micsoda véletlen,hogy mindenkit fejessel.Utána meg csak csodálkozott,hogy finoman szólva vissza lett küldve oda ahonnan a világra került,nem épp kedves szavakkal.Egy jó füles vagy hangfalrendszer tényleg sokat számít,meg az is ha az ember nem trappol,rohan végig a pályán eszement módon.
A gyakorlat tényleg sokat számít,CoD2-ben játszottam olyan klánnal-klánban akik simán mondták hova kell gránát,most ide vagy oda fognak éledni,merre mozogjunk,hogy befolyásoljuk az éledést.
Engem ennyire nem érdekelt,inkább hobbi szinten maradt a játék,másrészt akkor nagyon jó csapat jött össze ts-en is,néha csak a társaság miatt mentem fel játszani is."nem a cod4 et erről nem lehet lebeszélni."
Köszi,majd valamit barkobázok rá,bár nem sok kedvem van hagyni,hogy a játék nekiálljon barmolni a grafikai beállításokat." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #26420 üzenetére
Szívesen!
Érdekes dolog a cfg buhera.Anno még az Unreal Tournament 2004-el kezdtem multizni.
Akkor még azt se nagyon tudtam mi az a cfg.A VCTF az nagyon bejött.
Utána jött a CoD2 /most már 1000+ óraszámmal,utána már nem x-el játszottam/,aztán a CoD4,bár azzal nem nagyon játszottam a gép miatt.
A CoD2-ben is állítottam a cfg-n,mert van pár dolog amit érdemes a hálózat miatt belőni
/maxpackets,rate,snaps,packetdup,hunkmegs, esetleg a brass,marks/,a grafika meg ment DirectX7-re,hogy bírja a gép.
A CoD4-nél ahogy láttam nincs igazán gond,mert itt a Cod2 alap 48-as pingjével szemben 25 körül van,de kb ugyanazokat a hálózati dolgokat állítottam a cfg-ben.
A grafhoz nem szoktam nyúlni,legalábbis cfg-ből nem.Amikor lett jobb gépem,és a játék feltolta a grafot CoD2-ben DirectX9-re először nem tudtam mi van.Csilivili minden,de szépen hullámzik a zacsi,hopp egy fejes,nesze a bambulásért,meg az fps is leesett rendesen.
A másik amit be van állítva az az fps kijelző,már megszoktam,hogy kint van.
A CoD4-ben engem a repkedő falevelek idegesítenek néha,azt szoktam letiltani ha eszembe van,mert néha ha észreveszem a szemem sarkából a mozgást reflexből rálövök.
A felbontás az 800x600-on van,ezt szoktam meg,CoD2-ben meg az 1280x1024-et.A csalózás érdekes dolog,néha ha jobban ment CoD2-be már sikítottak,
hogy kapcsoljam ki.Persze aim-ra vagy wh-ra gondoltak,meg még fene tudja,hogy mire nem.Amikor vacakul ment akkor persze senki nem érdeklődött.
Amúgy kilcammal könnyebben észrevenni az érdekes lövéseket
ha az ember nem nyomja el.
Néha már a cfg méret miatt is megy a balhé,vagy ha más az irányítás.
Én nem tudok az alap billentyűzetkiosztással játszani,mert nem azt szoktam meg,minden játékban átállítom.
Mostanában már ritkábban játszok,meg ha nincs kedvem akkor elvagyok egy jó rts-el
/W40k/,nem veszem annyira komolyan,ha sok a hülye inkább lelépek a szeróról.Egy másik gond:miért akarja a CoD4 állandóan belőni az új hardverhez a grafikát,
ha én már beállítottam egyszer,és nem akarok más beállításokat,
még akkor se ha új videókártya kerül a gépbe?Le lehet ezt tiltani valahol?
Általában az első indításnál jön elő,utána már nem." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #26397 üzenetére
Üdv!
Itt találsz pár német szervert:
Ezek között nézelődj:
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz
Mukorka #26309 üzenetére
Nekem megvan eredetibe a CoD2,de nem mindig használom az eredeti kulcsot,
éppen az ilyen dolgok miatt.
A brutal szerón is,még régebben kapott egy fejest
az egyik klántag aztán egyből kick.
Szóval akad jópár megalomán+kisebbrendűségi komplekszussal küzdő
adminná lett vagy rcon-t kapott akárki." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...