Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimave
tag
válasz
kisStelian #9278 üzenetére
Kiír valami hibát?
-
csimave
tag
Hy!
Véletlenül nem ismertek valami jó moddert?
Ha igen, légyszi egy pü-ben írjátok meg nekem az elérhetőségét. -
csimave
tag
nincs rajta senki.. már látom
pedig örülnék, ha beindulna -
csimave
tag
Valaki ránézne a szerveremre és megmondaná, hogy van e rajta valaki?
-
csimave
tag
Az a helyzet, hogy Magyarországon a playerek nem úgy gondolkoznak, hogy:
-Na, megtanulok gémelni, minnél jobb leszek, ha gyakorlok, nem anyázok, nem csalok....Hanem úgy, hogy:
-Öcsém itt ez a Thinknemtudommi oldal.. Olcsó a privát wh, privát aim, rendeljünk, aztán szarrá lövünk mindenkit.Ilyen nem volt régen... Amikor annó CoD1-eztünk haverokkal, akkor az ellenfelek tisztelték egymást. Nem volt az, hogy nem lehet normálisan játszani, mert vagy téged olt le egy 12 éves nyomi, hogy csicska wh-s vagy, meg hogy, mennyire tudod, hogy ő merre van... Le se esik neki, hogy trappol, mint az atom...
Vagy van egy codehook, vagy thinksthat(vagy valami ilyesmi) reklámokat benyomó gyerek, aki szétaimozza a szervert...(igaz még igy is belövik párszor) és semmi értelme a játéknak.
Tegnap is felnéztem egy szerverre, a gyerek sorba kickelgetett mindenkit,
Megkérdeztem: hogy miért
Azt mondta hogy: wh-sok.
Kérdeztem: Honnan tudod? Csináltál PB shotot?
Erre Ő: Te nekem ne ugassál, csira. 10000 órám van codba, csak el tudom dönteni, hogy ki csal és ki nem.Aztán én is repültem a szerverről...
És ott van még a SZIE clan szerver is. Onnan is bannoltak tegnap, mert 14:2 ben áltam(pedig volt 1,5 év kihagyásom).COD4 ről meg ne is beszéljünk. Felmegyek valahova 20-ból 12 embernek hirtelen ugyan az lesz a neve, mint nekem. Egy kör kb. 20 másodperces, mindenki csal össze vissza.
-
csimave
tag
Öcsém nagy bal*asz
Újra van xG' szerver, bigjump móddal, SD, Toujane
IP: 80.249.173.118:28963Jöhettek játszani!
Keresünk a klánba:
-Tagokat
-Szerverkonfigosokat
-Moddereket.
-Honlapkészitőt
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest