-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz KaitouP #22916 üzenetére
Volt hát, én sem írtam mást ("...Mindig volt matchmaking ...") .
Épp ezért tettem idézőjelbe, hogy konkrétan "Ez" a (fajta) SBMM nem volt még korábban (bizonyos értelemben ez vitathatatlan, hiszen MW2019 SBMM valóban nem létezhetett korábban, bár én nem ebben az értelemben kívántam használni).
"Ez" ugyanis nem igazi SBMM -ként működik (még ha úgy is nevezik), mint amiket korábban láthattunk, mert nem arra törekszik, hogy folyamatosan hasonló képességű játékosokat rakjon össze, ahogy azt tennie kellene, hanem a korábbi meccsek kimenetétől függően vagy jóval gyengébb, vagy jóval erősebb ellenfelekkel járó feltételeket teremt (a megfogalmazás szándékos - koránt sem vagyok meggyőzve, hogy ezek ilyenkor tényleg "erősebb", vagy tényleg "gyengébb" ellenfelek) - összességében úgymond szinten tartva a játékost.
Miért is? Mi a jó ebben a játékosnak? A kiadónál hova ment a vevői szemlélet, amikor ezt "adásba engedték"?
Nyilván mindig van, akire nem hat a gravitáció, ahogy a fórumtársak jelzik is (hová lenne nélkülük a Marvel és a DC... ), de alapvetően a játékosok egy jelentős része panaszkodik erre a fajta megközelítésre, mert rontja a játékélményt.
De azt hiszem leteszem ezt a lantot, személyes vélemény, nem szeretném senkire ráerőltetni, és kicsit off szaga is van a dolognak (bár a játék szerves része - sajnos). A magam részéről továbbra is azt gondolom, hogy SBMM igenis kell minden játékba, mert hasonló szintű játékosokat kell összeválogatni, hogy mindenki találhasson sikerélményt - de ennek feltétele, hogy ha veszítek is, épp a hasonló szintű játékosokból adódóan érezhessem, hogy "majdnem megvolt" és "legközelebb biztosan sikerül". Na ez az, amit "Ez" (konkrétan az MW2019 -hez fejlesztett SBMM -nek nevezett valami) elvett - szerintem. (és ahogy olvasom, még jópárak szerint)
És ettől a játék még mindíg kitűnő .
#22939nutella1: Hallelujah, imáink meghallgatásra találtak!
#22945lowzor: Sok +1, nagyon eltalált pálya, és azon kevesek egyike, ami talán jobb is lett itt, mint volt pl az MW2 -ben (pedig ott is nagy kedvenc volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest