-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz nincsnév007 #23293 üzenetére
Ps4 pro, illetve ps5 - re jött csak.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
shotika
őstag
Én pedig azert irtam h egy eve szorja nekem a hibakat, es foleg azokutan h gepcsere is volt, en mar nem fogadom el azt, hogy nalam van a hiba.
Tokeletes jatek nincs, de miert van az, hogy mas jatek nem problemazik ennyit? Hogy a Black Ops 4 egyszer se fagyott ki? De amugy reszemrol mar mind1 is, toroltem, hidd el, nem fizetnétek ki az oraberem, ha meglatnatok hany orat szenvedtem ezzel a szarral, hogy egy honapig mukodjon, aztan ujabb hibat generaljon. Szoval oruljon akinek megy :)Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Linem
senior tag
válasz shotika #23292 üzenetére
Éppen azt írtam, hogy ezer féle hiba miatt előfordulhat ez nálatok. A különböző konfigurációk száma végtelen. Ki tudja melyikkel vannak kompatibilitási problémák a game felé. Viszont továbbra is az tény, hogy nálam és nagyon sokaknál nem lép ki. Például az elmúlt időszakban a damascus aranyozgatás miatt volt amikor fél napot is nyomtam egyfolytában, és soha nem szakadt meg. Szerintem olyan szoftvert lehetetlen írni, ami a világ összes hardverén tökéletesen futna. Ezért írtam, hogy nálatok van a probléma, a router, vagy a gép, ki tudja..
-
shotika
őstag
Egy ev szopatas utan ne akard nekem megmagyarazni, hogy nem a jatekkal van a gond. Itt is sok panasz erkezik a cuccra, de nezz be a cod fb csopiba, minden harmadik poszt arrol szol, hogy epp mi az aktualis hiba. Attol h neked, meg par haverodnak jol mukodik, attol ez még letezo jelenseg. Én fel evvel ezelott komplett gep cseret hajtottam vegre, egyszeruen nem vagyok hajlando tobbet foglalkozni vele. Fasza jatek meg jol nez ki, de technikailag a szemetre valo.
Tele van infokkal a net, h mi baja van eppen, csak az Activison honlapjan 15 kulonfele dev error hiba le van irva. De ez mar unalmas, tessék nekik normalisan megirni a jatekot. Konyorgom, fel eve még csak a felbontast se tudja megjegyezni a jatek!!![ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Linem
senior tag
válasz Dingle #23287 üzenetére
Ezer dologgal lehet probléma, de a gond biztos, hogy nálatok van, mert engem és pár COD-os haveromat nem dobál ki. Erről biztos vannak információk a neten, hogy a COD esetében mi okozhatja a kilépéseket, és hogyan lehet megoldani. Viszont ezt ne a játékra fogjátok, mert akkor folyamatosan mindenkit kidobálna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pulffy
őstag
Arrol esetleg van info, hogy lesz e season 7 ?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
shotika
őstag
válasz Garsza #23284 üzenetére
Nem. Az utóbbi 1 év arról szólt, hogy 40 oldalas telepítési és indítási útmutatókat kellett bogarászni, hogy nem faggyon szarrá. (és ennek tetejébe még a kampányt se tudtam végigjátszani a mai napig, mert az is mindig problémázik). Mindig van valami nyűgje, én ennyi pénzért nem ezt várom.
Kukába vele.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, PC-re hol lehet jó áron megvásárolni online a játékot?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
Micsurin
nagyúr
válasz KaitouP #23277 üzenetére
Occósított classic ghostot adhatnának már a népnek.
edit.: Na jó egy Price-szal is beérném.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KaitouP
nagyúr
Sgt. Griggs Bundle added to Modern Warfare and Warzone: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
mokus1
addikt
Xbox xre érdemes leszedni a high res patchet? Van különbség? Fps gondolom nem esik be tőle.
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #23274 üzenetére
Értem köszi!
-
őstag
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #23272 üzenetére
Hm. Akkor nem értem. EBR, Kar, MK2 gold... És nem oldotta fel a platinát a marksmanoknál.
-
őstag
-
ЯΞD
senior tag
Srácok. A crossbow-t ki kell goldozni, hogy a marksman-okra meglegyen a platinum?
-
Garsza
veterán
A TD csak ideiglenesen volt a Warzone -ban? Patcs után eltűnt. Már megint csak BR és Plunder van.
-
shotika
őstag
válasz KaitouP #23240 üzenetére
Csökkentek a méretek. Múltkor néztem, ha újra akarnám rakni, 180 gb-ot kér a játék, Warzone + Multiplayer, most 140 Gb. Már csak a Warzone-t kéne kitakarítaniuk belőle és letölteném.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
szgabor12
tag
válasz laragirl83 #23253 üzenetére
Nem tudom mennyire ragaszkodunk ahhoz, hogy csak PH!-sok, mert pl. nekem is lenne 5-6 ismerősöm, akik nincsenek fent, de szívesen csatlakoznának egy ilyen megmozduláshoz és másnak is valószínűleg van ilyen. Így még többen is lehetnénk. Persze ez csak egy ötlet.
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
Laraxior
titán
Nem lehet ezt a vacak klienst limitálni, hogy ne maxon szedje?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Garsza
veterán
Helló! Milyen frissítés van ma Warzonra? Nálam 30GB tölt le. Nem követem az eseményeket csak itt ott játszom vele.
-
Micsurin
nagyúr
-
nagyúr
Az új peccs óta nem tudok operátort váltani, beragadt Igornál. Hiába választok másikat, az alapképernyőn és warzone alatt is igorka vigyorog a többiekre...
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
laragirl83
őstag
No elvileg discord szeró van, szerintem 25 fő össze tudna jönni, ha valaki magára vállalja az összeszervezést, biztos fun lenne
Legalább biztosan tudnánk nincs csiter turha a lobbybangigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
szgabor12
tag
Ebbe még nem futottam bele, majd csak este kerülök gép elé.
Cold War Betanál is ugye úgy volt, hogy hiába volt ott a menüben, hogy Warzone nem tudtál közvetlenül átlépni, kidobott a battle.net-be, és MW-t el kellett indítani külön (legalábbis nekem így volt). Ha tippelnem kéne, a Warzone mindkettőből indítható lesz (remélem), viszont ha MW-ből akarod indítani a CW-t ugyanúgy kidob majd az appba, hogy külön indítsd el, és fordítva is.
Hogy ez miért jó, hogy teletűzdelik a játékot, nem tudom a választ, lehet marketing, próbálnak rávezetni, hogy vedd meg az új CoD-ot, lehet úgy gondolják így egyszerűbb nekünk, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz szgabor12 #23249 üzenetére
Hát rohadtul nem tetszik,hogy már teletűzdelik a játékot.
Külön válasszam ki modern warfare indítás után,hogy warzone, cold war, vagy simán warzone.És azon belül mit akarok....
Akkor mi értelme van külön battlenetről indítani cold war-t?
Nem tudom,de bugosnak is tűnik most.
1 pozitívum,hogy legalább 1 operator chalange meglett update után.Unknown 9 awakening
-
Laby
őstag
válasz laragirl83 #23241 üzenetére
Az nagyon király lenne. Főleg hogy nem csak a 150 fős (minimum 50 létszámmal) verzió van, hanem a 25 fős is. Azt talán még össze is tudnánk hozni.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
szgabor12
tag
válasz laragirl83 #23241 üzenetére
Én benne lennék.
-
laragirl83
őstag
Hmm private WZ
Össze lehetne hozni egy PH!-s battle royale estetgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
csibe1
addikt
válasz Tsebacsi #23233 üzenetére
Látod, mindenkinek van valami gondja a játékkal
A Render resolution kinek mennyin van?
Nekem 3940x2540 vagy mennyin volt, levettem 1920x1080-ra (ha már FullHD-s a monitor), rondább nem lett, de visszaállt az fps szám, és a kártya is hűvösebb lett.
Kilépve a kör végén megnéztem, akkor meg 2400x1526-on volt.
Ezt miért csinálja, hogy belenyúl a beállításaimba?Amíg el nem felejtem: meglett az automata shoti!
Durva cucc, ha jól helyezkedik az ember egy szakaszt bedarál vele.
Ráadásnak veszett gyors, néha úgy túűnt, hogy az ellenfél lőtt előbb, és mégis ő maradt ott. Általában egy lövésből haltak, de mire elengedtem az egérgombot legalább 3 lövés kiment.
Legutóbb az emeletet tartottam egy házban, volt dupla meg tripla kill rendesen.
Az AN-94-hez sikerült megszerezni a thermal távcsövet, jó kis cucc. A végén még meglesz az Electra saját cuccokból.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nagyúr
válasz csibe1 #23232 üzenetére
Csak én CS-ből jövet pl. nem arra számítok, hogy itt le is lehet hasalni. Meg durva megszokást igényelt az ADS használata, a Sniperekről nem is beszélve.
Juteszembe, érdemes másra rakni a steady aim gombot? Most a ?shiften? van, amin a futás is (azt hiszem).*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
csibe1
addikt
Meh, már ezer éve megy ez a hasalós trükk, szerintem CoD2 óta. Aztán vagy bejön vagy nem.
Ha annyira le akarod lőni akkor fekve is lelövöd.Más: Egy hete vagy mikor volt a frissítés, azóta kevesebb lett az fps-em, talán kétharmada, mint volt. A ráadás, hogy azóta vesznek el lövések valahol.
Tegnapi vagy hétvégi frissítés: random nincs célkereszt a távcsőben. Amikor olyanja van akkor tök üres, 2-3-szor belenézek akkor meg jó.
Más is tapasztalta ezeket az anomáliákat?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Dave567
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Ott mi halál futamozni szoktunk... Én vezetek haver ül a quad platóján és kergetjük a népet a hangárokban.
És igen ezt teljesen más kategóriának látom mint a dropshotot mert ez nem játékmechanika kihasználása hanem egyszerűen fullba nyomjuk a kretént.Ezt megnézem majd köszi! Care Packaget még sose tettem be azt hittem useless cuccokat ad meg se néztem még a tartalmát.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
KaitouP
nagyúr
Mindenki számára elérhető a frissítés PS4-en: [link]
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Micsurin
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Dave567 #23220 üzenetére
Na latod neked az ugrabugra nem tetszik, nekem meg az a dropshot amit te csinalsz. Gusztustalan amikor egy FPS-ben nekifutasbol hasravagja magat az ember aztan orul ha lett killje. Nagy tudas kell hozza.
Halisten MW-ben ez nehezitve volt mar, CW-ben viszont mar beta alatt elojott...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laby
őstag
Engem is régóta elkerültek az ilyesmi hibák, de tegnap én is kaptam egy ilyet. Meg minden földről felvett loadout-os fegyver glich-el, bármelyik csapattársat nézem BR-ben glich parti van. Jól sikerült frissítés volt ez megint...a régen már többször lejavított hibát sikerült megint belerakniuk.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Land
veterán
Ez az átok hosszú idő után újra ledobál. Mi a teendő?
BLZBNTBGS000003F8
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
nagyúr
-
Tomassy00
senior tag
Más is járt úgy hogy elérte a 155 rangot, de nem kapta meg azt az aug fegyot ami ebben a szezonban járna ?
-
Acheron
őstag
válasz Slavia #23198 üzenetére
Nekem is tipp kezdőknek: Vegyétek meg, hogy tudjatok gyakorolni, és soha többé ne legyetek kezdők...
(#miezahülyeség?)
#23205Dave567: Mivóna' ? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő
#23210lowzor: Én többnyire csak HC -n tolom, ott nincs különösebb előnye, ha nem raksz mellé egy jó AR vagy SMG setupot, akkor füst az egész, megesznek a játékostársak reggelire. Még Shipmenten sem mondható, hogy csak egy shotival tuti nyerő vagy - van az a szitu, amikor ultimate, és van, amikor egy hajítófát sem ér, legyen bárhogy belőve. -
lowzor
veterán
válasz Acheron #22989 üzenetére
Igen, ebben sajnos valóban nem fogunk egyetérteni. Nekem nagyon elrontja a játékomat, mikor célzás nélkül, nulla skill-t igénylő fegyverrel lőnek le közelharcban.
Nem lenne sok gondom a shotikkal, ha mondjuk COD4 szinten lennének, de ebben a játékban nagyon túltolták őket szerintem.Ezt tényleg benéztem, bocsi!
Pedig perfekt angolosnak tartottam magam.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz jozefgucci1 #23206 üzenetére
-
Linem
senior tag
Ja, kupont is adnak érte. A damascus már profi e-sport liga.
-
Linem
senior tag
válasz Slavia #23198 üzenetére
de már megvettem most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)
Amúgy tényleg nem bántam meg, ez a játék megérte a pénzt. Olyan 4-5 hónap kellett a Damascus camo-hoz. Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Tipp kezdő játékosoknak: A úz Black Ops-ot vegyétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...