-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tier sale van, ha valakit érint a dolog. (én behúztam 100-ig, nem volt/lesz sok időm játszani mostanában )
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
KaitouP
nagyúr
A szivárgások alapján - vélhetően - egy megoldás marad, az atombomba, majd ezt követően - a BOCW témaválasztásának megfelelően - valahogy visszakerülünk a 80-as évek Verdanskjába. Hogy ez egy visszaemlékezés lesz, vagy hogy egyáltalán mivel magyarázzák, még nem tudni.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Olvastam régebben hogy megkapja a játék az NVidia DLSS-t.. Lehet tudni mikor érkezik? Köszi!
-
dan83
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, öcsém megvette xbox-ra a játékot, telepített is neki 200GB-ot kb, de kellene még a data pack 1-2, viszont a store azt írja rá hogy jelenleg nem elérhető Találkoztatok már esetleg ezzel a hibával? Google keresés után nem igazán találtam használható megoldást.
Köszönöm -
KaitouP
nagyúr
Még mindig csak pletykák keringenek, azok pedig egy WWII: Vanguard névre hallgató, II. világháborús játékot sejtetnek a Sledgehammer Games gondozásában, ami a Modern Warfare féle újabb grafikai motort fogja használni, a történet szerint pedig egy olyan fiktív világháborúban veszünk részt, ami nem ér véget 1945-ben.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
félisten
Helló srácok. Van hír új részről?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
csibe1
addikt
válasz Dave567 #25885 üzenetére
A Cod4-el én is rápacsáltam párszor, hogy újra kellett kezdeni a multit, mert elveszett a szintem.
Szerencsére később akadt olyan szerver ahol gyorsan lehetett fejlődni.
Az UT2004 volt még ilyen, aztán mentettem registry kulcsot, és nem volt gond.Sajna előbb-utóbb mindent elcsesznek; játékokat, filmeket, mert annyira kell a lóvé, fejőstehénnek néznek mindent.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz pamdavid91 #25867 üzenetére
Megpróbálnék elsőre egy battle.net cache törlést: win10 alatt:
Battle.net alkalmazás kilövése » Feladatkezelőben folyamatok - Battle.net updater folyamat kilövése » win+r » futtatás ablakba beírni: %ProgramData% » battle.net mappa törlése (shift-delete lomtárba helyezés nélkül törli), battle.net indítása.
Lehet, hogy ekkor elfelejti, hol van a WZ telepítése, akkor a Play gomb helyett Installt ír, olyankor a gomb alatt van egy locate lehetőség, ott újra meg kell adni neki hova van telepítve.
Shader-eket újrarendereltetni a játékkal, esetleg battle.net-ből egy scan and repair-t, hogy hátha az Activision/Raven agyatlan frissítési metodikája miatt beragadt/hibás valamilyen fájlod.
Háttérben futó alkalmazásokat játék indítás előtt kilőni, Spotify, Chrome, más game launcherek (Epic, Origin, uPlay, etc.) ha beleharapnak a RAM-ba, lehet hogy hibára futsz, esetleg ISLC-t telepíteni és játékkor használni.
Ha ez sem segít, akkor Afterburnerrel / HWInfoval kéne nézni hőmérsékleteket, nem melegszik-e túl cpu/vga, bár akkor inkább throttling lenne először, vagy újraindítaná a gépet. Illetve a windows hibanaplót bogarászni, hogy milyen háttérhibával dobja el a játékot.
Első blikkre sztem ezeken menj végig, ha ezek után is gáz akkor nézünk még egy kört.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Dave567
addikt
válasz csibe1 #25883 üzenetére
Modern hadviselést akkoriban számomra az Mw1 adta, 2007-ben, úgy megfogott, hogy háromszor vettem meg a játékot, cd kulcs mindig eltűnt...
Nem tudtam sokáig, hogy ki lehet menteni vele a rangot, 10* húztam fel magam kb, aztán mondták, hogy bizony csak másolni kell.Inkább az a problémám, a gy.kerek miatt hová jutottunk, nem indítanék pert, de nem is mondom mi lenne..
#25884CptAdamica:
Már leadtam belőle, én is kb 1-2 meccset megyek ha pörögni akarok, de az, hogy HC-n se halnak...[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Dave567 #25882 üzenetére
Persze, hogy van, hét elején jöttem haza, előtte 1 hétig nem játszottam, mit ne mondjak, látványosan jobban tudtam reagálni, ha lőttek. Plusz sokkal könnyebben haltak az emberek.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Dave567
addikt
válasz Acheron #25872 üzenetére
Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnert
Rengetegszer volt ilyen, ugyanez volt, ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát persze, de rá lehet jönni, amikor a földön fekszel, 1 méterre az ellenség, és téged lő, már a huszadik lövést adta le rád, vérzel is de nem halsz meg, pukk egy lövés, és ő viszont halott.
Ha nem csak mész és lősz, akkor észre veszed, hogy bizony cheatel a játék, és ez nem össze esküvés elmélet. -
nanorambo
őstag
Találkozott valaki olyannal PS4-es lemezes verziónál, hogy felinstalláltam a multiplayer-t, leszedte a firssítéseket, felinstalláltam a szükséges data packokat is játszottam vele, majd a következő alkalommal megint elkezdte lefrissíteni a játékot (ugyan azt a frissítést) és a data packokra azt írta hogy nicnsenek felinstallálva? Végigzongoráztam újra és harmadik alkalommal is ugyan ez volt..
-
csibe1
addikt
válasz BITBOYS #25877 üzenetére
Köszi Jó tudni, majd elnézek arra!
#25878 CptAdamica
Az nem lehet, hogy rosszul fogod?A Top Warzone Moments valamelyik részében a csávónak a BR meccs végén egy faág fogta meg a kést.
Ment tovább, meg is nyerte a meccset, de fura volt a dolog.
Vissza is tekertem, hogy tényleg jól láttam-e; de simán megállt a kés a levegőben![ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Laraxior #25875 üzenetére
Lila halálfejes kártyával, amit a zombik adnak, lehet szőnyegbombázást aktiválni bizonyos területre. Tudtommal ilyenkor szokta kiírni, hogy vonulj fedezékbe. Egyszer volt ilyen kártyám, de nem tudtam mire való, utólag néztem utána.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
CptAdamica
veterán
Annyira retkes igénytelen ez a játék. A reptérnél a kifutópálya lyuknál lövök egy tűzoltóságnál álló ember, egyenesen a fejére, és a lyuk környékén lévő törmelék feletti levegő felfogja a golyót! De annyi ilyen van, hogy a tárgyak feletti 20-30 centi felfogja a golyót.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
BITBOYS
addikt
Plunderen a vonatozás és a superstore mögötti szállodák kempelése lett az új kihívás számomra Nagyon komoly meccsek szoktak kialakulni mikor 2-3-4 brigád összejön ezeknél
-
-
N@idia
őstag
Van itt olyan aki konzolról (PS4/Ps5) játszik ? Szivesen társulnék csapatokhoz
Psn ID: Lord_ReaPeR6S_[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Acheron
őstag
válasz piero86 #25869 üzenetére
Nem igazán normális, bár az SBMM produkál furcsa dolgokat.Számolj utána, mégha nem is kettő, hanem négy perccel később volt meg neki a 40 kill, az perceként 10, vagyis 6 másodpercenként 1 killt feltételez. Egy normál méretű pályán az estek túlnyomó részében az egész játék alatt nem találkozok 40 ellenféllel, még ha mérgezett egérként rohangálok is körbe - körbe, nem hogy mind meg is öljem...
Ellenben kis pályán megfelelő killstreak -ekkel (Shipment, Rust) tud fura dolgokat produkálni a fenti SBMM, nekem a minap volt egy 63 - 11 meccsem Rust -on - pedig nem vagyok egy pro játékos. Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnert, mintha valami gyakorló pályán lettem volna. Ezért ennyire mocsok ez a rendszer - ha nyersz is ilyen arányban, akkor is tudod, hogy nem a te érdemed (kvázi a győzelem ízét veszik el)
Simán benne van, hogy a koma nem volt cheater, csak az SBMM osztotta a lapokat, és neki kellett nyerni (meglehet, előtte neki is volt tíz gyalázatos meccse zsinórban) - ilyenkor ő mindenkit eltalál (ha nem is oda céloz), te pedig akkor sem tudod eltrafálni, ha az orrod előtt respawnol (persze nem fog - te annál inkább az ő csöve előtt, mondjuk négyszer egymás után)
Mindezekkel együtt bőven vannak cheaterek, ha nem is naponta, de két - három naponta mindig akad "mindent is látó" kolléga, aki a falakon keresztül szórja az áldást olyan helyeken, ahol ez nagyon nem természetes (nem úgy, mint pl ShootHouse -on, ahol van pár deszkafal, amit találomra is érdemes lőni FMJ -vel, mert szinte mindig van mögötte valaki), vagy HC -n (!) három négy (!) hitmaker -el igazolt lövéssel sem tudod leszedni (de ő one-shot nulláz téged).
Összetett kérdéskör ez is - és sajnos nincs sok (kvázi semmi) rálátásunk a mögöttes történésekre. Addig pedig csak összeesküvés elmélet - és üres hőbörgés[ Szerkesztve ]
-
-
piero86
aktív tag
Amint észrevettem mostanában megint nagyon elszaporodtak a csalók multiban.
Nagyon keményen adja elő jópár egyén. Majdnem minden meccsen van egy ügyeletes szuperhős. Valahol több is. Az előbb szerintem csak "véletlenül" az 1-es a 7-es és a 4-es szintű játékos volt a legnagyobb ász.[ Szerkesztve ]
-
pamdavid91
újonc
Sziasztok
Találkozott már valaki olyannal, hogy indítás után egyszerűen kilép a játék? Semmi hibaüzenet. Csak szimplán kilép. Hol a főmenüben, hol 5 perc játék után. Következő indításnál annyit dob fel, hogy Safe modban indíthatom, de így is kidob.Gépem :
MSI Gtx 1070 8gb
i-5 7600
Asus h270 Pro alaplap
16 gb ram
A játék HDD-re van telepítve, Win 10-et használok.Tapasztalat, megoldás a témával kapcsolatban?
Köszi -
pulffy
őstag
Meglett a 100. Warzone win
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Dollface
tag
Sziasztok! Ma elindítva a játékot ( Xbox Series X) ez az üzenet fogadott....valami újabb single player DLC-t kér, holott az eddigi összes Data Pack meg Compatibility Pack installálva vagyon...egy hete még simán elindult a kampány, játszottam vele...a menüből elérhető Store persze "Is Currently Unavaliable" ...
Mit tehetek?
-
GAbre
veterán
Ha jól látom már nincs több tojás?
Unknown 9 awakening
-
-
odipapa
senior tag
Mit lehet tudni ezekről a helikopteres csomag lógatásokról? Nem régóta van ugye?
-
nincsnév007
őstag
azt valahol meglehet nézni hogy rebirthen hány órát játszottam? mert a tracker ilyenkor nem számolja
-
gjung44
tag
könnyen meg lehet csinálni ha messze a kezdö körön kivül landolsz és akkor kezded el csinálni amikor már a segggedben van a gáz. pont csak annyi idöt adsz hogy le tudd hivni a helit, megcsinálod, autoba pattansz aztán go. nekem eddig mindig bejött, nem valoszinü hogy vissza fognak fordulni a heli miatt ha messze vagytok a körtöl és már nyakatokon a gáz. csak jol kell idöziteni
-
GAbre
veterán
válasz csibe1 #25843 üzenetére
Igen,az a másik idegesítő,ha felszedem a tojást,általában legtöbbször kiszednek szinte rögtön.
Ha nem akkor,akkor helikopternél 3ból 1x.
És ha sikerül,akkor meg ez van.
A több játékost meg hagyjuk...
Felszedik ők is a tojásaikat,nem jönnek kimenteni.
Aztán 4 ember ellen védekezz helinél....Unknown 9 awakening
-
csibe1
addikt
Elsőre nekem is vacakolt, most felszedtem megint, és fent egy tetőn sikerült is, egyből kiírta, hogy megvan a cucc.
Hiába van már ott helikopter, mindenkinek külön hív valamiért.
Közben meg figyelgess, mert simán kiszednek; majd mindig van valaki a közelben.
Nekem ami nem sikerült a stadionban volt; csodálkoztam is, hogy bent senkivel nem találkoztam. Máskor meg 3-4-en is vannak. Ki kell fogni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
GAbre
veterán
válasz csibe1 #25841 üzenetére
De nem vettem fel másikat,ezt hullánál találtam kimentés mellett,és kimentettem.
Most meg lehívtam helikoptert,felvettem 1 másik hullától,erre újra hívott helikoptert,miközben ott volt,és hiába nyomogattam a berakást,nem csinált semmit.Végigment a kör.
Rohadt idegesítő,ez,hogy minek vehetsz fel többet,lenne ott 1 hosszan nyomom,hogy cserélem vagy vmi.
Meg ilyen bugos fos,kimented de nem kapod meg,meg ki se tudod menteni....[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
csibe1
addikt
A Bay of Pigs-el nekem is ezt csinálta, nem látom a marksman fegyvereknél.
Előfordult, hogy kinyitom a kosarat, és nincs tojás vagy a farakásba, dobozba tette.Amúgy csak egyesével lehet gyűjteni, ha kinyitsz másik kosarat, és felveszed a tojást akkor az utoljára felvett az aktuális, az előző eltűnik.
A Halloween-es event sokkal jobb volt, ott pontosan láttad mi hiányzik még a cuccok közül.
-
Adonimus
senior tag
Szoasztok. Kb 2-3 órája szenvedek, olvasgatok... Feladom. Ps4-re leszedtem a warzonet, plus nincs. Elvileg belèptem egy böngèszöböp s neteorkbe ès csináltam activision bekelentkezèst aminek sz email címe is megerősítve. Elvileg kapcsolódik is, mert össz visz annyit ír,hogy szètkapcsolás opcio.... "Unlink" . Nem tudom mit tegyek, higy ne annyit írjon a játèk,hogy offline... Ès lakat a multiplayeren. Vslski help :)
Szerk: most nèzem, hogy mèg mindig letölt további 85gb-ot. remèpem utána menni fog.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
GAbre
veterán
Van valami ahol lehet nézni mi van az easter eggekkel?
Mert felszedtem az 1iket kimentettem,de nincs armoryba,se loadoutba.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
csibe1
addikt
válasz Rinkasime #25836 üzenetére
Jah, érdekes a dolog. .)
Először néztem, hogy mi a nyavalya, látom rakéta; fedezék vagy valami, aztán semmi.
Pedig azért egy jó kis kazettás bombázást összehozhattak volna#25830 vendingo
Köszi!
Ha összejön okés, ha meg nem akkor összerakom, mint az Elektrát" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
tag
válasz BerserkGuts #25832 üzenetére
TV Station-nél ha megölted az összes zombit, kapsz egy kártyát (kulcsot) a közelben lévő "zombis" ládához. Az dob többek között egy protokoll kártyát és azzal tudod aktiválni a megfelelő helyen a bombázást (pl. a két emlékmű aljában, vagy a parknál lévő bunkerben stb.).
-
-
BerserkGuts
őstag
Mi ez a fuss az óvóhelyre aztán rakéták repkednek event
parknál a bunkerban találtam valami panelt amin van bomba aktiválás na de hogyan kéne meg mi értelme csak látvány dizájn idáig
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
nanorambo
őstag
Helló!
PS4-en mennyire aktív még a játék? A cold war nem bejövős, a következő cod meg második vh-s lesz, visszatérnék MW multiplayerhez, most le is van árazva ps storeban, de ha kihalt, akkor inkább hagyom.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Ez aztán a csodás update coop-hoz.
Egyesével válasszam ki,ha killstrike-ot veszek.
Mert miért is ne legyen bonyolultabb.
Az eddigi 1xűséggel mi a franc bajuk volt?
De csak random lehet a kb 6 küldetés közül menni.
Abból 1en van 1x lehetőség,hogy összesen 10x csináljam meg a kihívást.
Ha külön csinálok private match-et persze akkor nem számolja...Ezzel nem kell foglalkozni,de a killstrike shoppongba bele kellett nyúlni...
Arról nem beszélve,hogy megint elkezdte az utolsó update óta,hogy akadoznak pályák,meg nem lehet látni néha semmit a köcsög raytracing hiba miatt.
Köszi activision.Unknown 9 awakening
-
csibe1
addikt
válasz nyul105 #25825 üzenetére
Semmi gond
A Fluid Dynamics-ot azt kipróbálnám, ha lesz hozzá humorom megkergetem párszor hátha meglesz.
Köszönöm a tippet vendingo-nak, a Trainstationon meglett a kosár.
Elindultam a contractért, épp sikerült felvennem mielőtt kinyírtak
Meglett a FirebrandTwitteren tettek ki képet az easter egg cuccokról, de nem valami jó minőség: [link]
Itt egy lista képek nélkül: [link]
A lista:
- Bay of Pigs
- Enigma
- Firebrand
- Fluid Dynamics
- Karbonite
- Mud Drauber
- Red Roo[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz csibe1 #25823 üzenetére
Bocs, írásban annak tűnt, akkor sry
Tudom, én 10 perc googlezás után feladtam, gondoltam hátha valaki pikkpakk bevág ide egy listát.
Mindenesetre az feltűnt, hogy pár blueprintet sűrűbben ad (mud grauber, karbonite, fluid dynamics, bay of pigs), az enigma pedig 20ból 1x jött be. Ezeken kívül van a firebrand, ami félig meddig ritkább. Red roomot nem is láttam.Több van?
[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz csibe1 #25815 üzenetére
Ne plunderben próbáld, hanem sima BR. Minden 2. házban ott a kosár (nem szó szerint).
Kihoztam az enigmát, ami a stadion easter eggnél volt, a többi szerintem már megvan mind nekem.Mindenesetre a listát azóta sem mutattad, úgyhogy a "google a barátod" beszólásod félrement.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz jegenye77 #25817 üzenetére
Megvan a megoldás:
Ha letöltöd a 27 gigát, akkor nyomj egy R3-at játékválasztásnál a bővítményeknél szedd le a Campaign 1 és Campaign 2 őt ezek mérete 1-1mb.
Utána zárd be a játékot és indítsd ujra a ps-t.Ezek után nem szedi le újra
Playstation5 ön tesztelve működik.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
jegenye77
addikt
-
WaterWave
veterán
válasz jegenye77 #25783 üzenetére
Erre lesz valami megoldás? Mert ahogy látom platform független, nem tudom mivel függ össze, de ps5, ps4, ps4 slim és pro gépeket is érint a folytonos 27 gigás letöltés minden indításnál.
De nem nagyon iparkodnak a javítással már 3 napja rossz[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
csibe1
addikt
válasz Bohus84 #25813 üzenetére
#25813 Bohus84 és #25814 GAbre
Az egyik videón a gátnál volt valahol a csávó, ott találta meg a húsvéti kosarat.
Akkor ez szerintem hasonló, mint a Halloween-es buli volt, hogy tök random adja be néha?
Mostanában már csak a plundert tolom, nincs kedvem a gáz elől is futni.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Bohus84 #25813 üzenetére
Én találtam tegnap 3 ilyen blueprint kimentést.
2őt ráadásul 1 helyen.(kempelte magasról a gyerek,mert folyamat odajött a helikopter).
Sajnos a 3.at nem tudtam kimenteni.
Bár nekem se esett 1 ilyen blueprint mission,mikor lootoltam.
Pedig általában sqavanger-t nyomok.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
nyul105
senior tag
Hali,
Tudtok esetleg egy listát az easter egg megszerezhető blueprintekből? Húsvéti egghunt miatt, hogy ami hiányzik, azt megszerezzem.
-
GAbre
veterán
Necessary Bulwarks Spec Ops Mission
Erre van valakinek 5lete?
Elég zavaró,hogy classic spec küldetést csak random dob.Így elég nehéz volt pont olyan csapatba kerülni amin specifikusan tudom csinálni az adott küldiket.
Gondoltam kérek 1 kis helpet,van-e valami könnyebb módja?
Rakétás killstrike meg csak Grounded mission végén van csak?
(netes videókkal ne jöjjön nekem,az aki nem csinálta köszönöm)[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
geckowize
őstag
válasz BITBOYS #25805 üzenetére
Én a lootshare.io-n szoktam nézni, mi a most played egy-egy fegyverből.
Bár kicsit sokáig tartott nekik a BOCW fegyverek integrációja, emiatt ezeknél lehet, hogy még túl korai lenne irányadóként tekinteni a most played configot.
-
Lifer092
senior tag
válasz Acheron #25799 üzenetére
A CW konkrétan katasztrófa. A MW sem piskóta, de a leghulladékabb, büntetőbb SBMM rendszer az előbbiben van. 2 jobb kör után olyan meccsekbe rak be, hogy már a matchmake közben lelőnek, előkerülnek a sotis' micimackók, a dropshot bélák, a szögre pontosan tudja hol vagy játékosok, a minden körülmények között fejenlövők stb. Ja az ultimate recoil kompenzáló emberekről nem is beszélve, mp5-el holoval 200 méterre lézerként lő stb.
Nem is sorolom tovább, nem ez a topikja, csak érdekesség.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz CptAdamica #25796 üzenetére
Semmi köze hozzá, hogy ingyenes vagy sem....
Még az elején lett kitárgyalva, segítik a gyengébb játékosokat, egy kis turbóval.
Ha szoktad figyelni a chatet, szokták írogatni a BOT-ot, persze amikor ultra jó játékos vagy, ez ugyan úgy fordítva is igaz.
2 méterről nem tud lelőni, úgy hogy 20 db golyót ki lőtt rád, MP HC játékmodról beszélünk Hardcore!!! Persze ez neked sírva röhögős!!
De ott van a csávóka beugrik 60m-ről, én fedezékbe állok, és egy lövés halál KP-ból.
A Spawn az ugyan ez, lelövöd, már be rakja mögéd, és le is lőtt..
A latency meg ugrál mindenkinek, nekem is fel szokott menni 30-ról 300-ra vagy többre, de az enemynek is.
Vannak dolgok amiket nem ért az ember, na de ez van...