- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz BerserkGuts #25335 üzenetére
Gsync-et be kell kapcsolni ablakos módra is...
-
ЯΞD
senior tag
válasz Viiktor1989 #24919 üzenetére
Pedig cloud-ból vissza tölt minden beállítást. CW-ben ezt az optionsban ki/be lehet kapcsolni. mw-ben nincs ilyen kapcsoló de attól még minden mentésre kerül. De Én többször töröltem már a modern warfare mappát a dokumentumokból mikor anomáliák vannak. Eddig mindig vissza hozta az utolsó beállítást mikor indítom és szinkronizál. Egy betűt nem kellett még újra beállítanom.
Legutóbb január közepén raktam újra a win-t és első indításnál hangos zene meg intró. Majd pár másodperc múlva zene off és mire lement az intró már minden beállításom visszajött.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
Ha nagyon igyekezni akarnának akkor felkutatnák legalább a top cheat oldalakat és vásárlóként beszivárognának. Onnan már szerintem nem lenne nehéz feltérképezni a cheatet és dobni rá egy szűrőt. Ezt persze összehangoltan legalább 72 órás BAN késleltetéssel. Ezt hetente miután minden coder lefrissítette a szarját megint mehet. Hidd el eredményes lenne. Mert a HW-BAN az tényleg jól működik náluk. És mivel kockázatos lenne ezért már kb fele user se próbálkozna.. (szvsz)
-
ЯΞD
senior tag
válasz jozefgucci1 #24780 üzenetére
Én is rendszeresen találkozok érdekes esetekkel. Szívbaj nélkül nyomom is rá a report-ot. Átlagban 1 héten egyszer jön fel, hogy köszönik és banned player. De hogy kit azt már nem teszik oda. Szerintem egyébként report alapján nincs BAN. Annyi történik szvsz, hogy akit megfog a xar anticheat és aki nyomott report-ot az adott playerre azok kapnak visszajelzést. De ez úgy szar ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
válasz shifty! #24602 üzenetére
Én hétfőn újra húztam a wint. Szépen minden friss ropogós lett. Majd én is csak lestem, hogy kevesebb az fps-em. Nekem fixálva van 144-re és az mindig meg is volt. Az új NV driverrel 125-132 között ugrált.
Mondom akkor DDU letölt, használ és visszatettem amit Win reinstall előtt használtam. 456.71 standard. És láss csodát előkerültek az elveszett FPS-eim. Nem tudom mennyit hozott vissza mert limitálva van de akár mikor pillantok rá mindig megvan a 144. Még nem láttam beesni. (Csak multizok) -
ЯΞD
senior tag
A mi csapatunknak se jött be a CW... 14-en vagyunk senki nem vette meg és nem is fogja...
Ami felbaxa az agyam, hogy az XP tokeneknél volt 2x1h meg 1x 45min-es battlepass boost-om. Eltűnt! A többieknek is akiknek volt... Még is milyen jogon vették már el és hol írták ezt le?
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #23274 üzenetére
Értem köszi!
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #23272 üzenetére
Hm. Akkor nem értem. EBR, Kar, MK2 gold... És nem oldotta fel a platinát a marksmanoknál.
-
ЯΞD
senior tag
Srácok. A crossbow-t ki kell goldozni, hogy a marksman-okra meglegyen a platinum?
-
ЯΞD
senior tag
válasz jozefgucci1 #23109 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. De végül nem írtam le mert warzone-nak nem sok köze van, hogy megvesszük-e a CW-t. Én mondjuk nem veszem meg mert nem jön be.
-
ЯΞD
senior tag
-
ЯΞD
senior tag
Nem tudjátok ezt a contraband contract-okat hol adja? Plunderbe ma megcsináltam vagy 30 scavenger-t de nem dobta egyszer sem. Illetve stadionba nincsenek kék kártyák plunderbe... Pedig kéne még egy Intel.
-
ЯΞD
senior tag
válasz Ed3r_X_ #20318 üzenetére
Srácok mit tudtok erről az új INTEL mission-ről? (5.) Az összes megvan de ez még nincs. Gondoltuk megcsináljuk haverral. Az első airport-on van alul a garázs behajtónál. A havernak volt interakt és rátudott nyomni, nekem semmi. Próbáltam már plunder, mini wz meg normal WZ-ban. Egyszerűen nem működik... Valamilyen feltételhez van kötve? Vagy csak bug-os egyeseknél?
-
ЯΞD
senior tag
válasz balage1989 #16319 üzenetére
Nekem is ez az egy Operator nincs kihúzva. Nem adja meg pedig próbáltam mindenhol. solo, duo, trio stb... blunder-be is. És már mindegyik rodion karakterrel Ha rá googlézol akkor láthatod hogy hónapok óta ilyen bugos... De sokan írják, hogy egyszer csak meglett véletlenszerűen. Szerintem más a feladat nem ez ami ki van írva és ezért adja be véletlenszerűen..
-
ЯΞD
senior tag
válasz Dave567 #15945 üzenetére
Ez egyáltalán nem így van!
Már MW2-ben is ha strict volt nem tudtál HOST lenni. Illetve elő jöttek azok az anomáliák, hogy nem tudtál csatlakozni mindenkihez vagy épp más hozzád... Szóval jár hátránnyal!
-
ЯΞD
senior tag
-
ЯΞD
senior tag
válasz leves9319 #15899 üzenetére
Nekem így van a játék megjelenésétől kezdve mert engem is idegesített azóta mindig OPEN.
Az 1-es neked(tek) nem kell nekem az a utorrentnek van.
[kép]
Itt megadtam, hogy a gépnek mindig fix IP-t adjon. Mert ugye arra a belső IP-re vannak a portok engedélyezve! Ezt ajánlom neked is! Én máshoz nem nyúltam se a windows-ba sehol nem mókoltam a tűzfallal.
[kép]Illetve azt is megtudakolhatnád, hogy az internet szolgáltatód nem-e rakott NAT mögé!
Majd írd meg mire jutottál.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞD
senior tag
Nem tudom ezt az interaktív térképet ismeritek-e. Egy két adat mintha nem jó lenne oriic linkjével összehasonlítva. De gondolom szépen lassan rendben lesz...
-
ЯΞD
senior tag
-
ЯΞD
senior tag
Találkozott már valaki olyasmivel. hogy warzone-ban valaki instant LMG-vel a kezében esik le? Történt ugyan is, hogy házak között volt a repcsi útjának vége. Gondoltam ránézek az AFK-okra. Voltak is 4-en. Egyik belehalt a zuhanásba a többiek felsorakoztak. Elkezdtem őket finising késelni. Aztán az utolsó megfordul és LMG-vel agyon lőtt... WTF?
-
ЯΞD
senior tag
válasz DrTechnoid #15414 üzenetére
A ping-nek semmi köze a packet loss-hoz.
-
ЯΞD
senior tag
Mi pl nagyon örülünk a duo-nak. Én unokaöcsémmel tolom. Jól is megy és duo-ba nyerünk napi 2-őt a többi meg a top 5. Egy randommal sose voltunk sehol.
-
ЯΞD
senior tag
Warzone-ban számít az FMJ? Úgy értem a páncélt előbb leszedi vagy player-re továbbra sincs hatással?
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
A TIER szintet, hogy lehet a leggyorsabban lépkedni? 1 hete tértem vissza a játékba és elég jól feltornásztam magam. Jó lenne kimaxolni.
-
ЯΞD
senior tag
válasz Tomko78 #5926 üzenetére
Meg azért tegyük hozzá azt is nem biztos, hogy 1000 CP lesz a kövi pass! Ők se hülyék. Simán lehet valami csomagba építik kapsz egy kis ezt azt meg a passt és 2500 CP lesz. Így hiába farmolsz ki 1500-öt még kell vegyél megint 1000-et hogy meglegyen... Persze ez csak teória.
-
ЯΞD
senior tag
Visszatalálós hsz. Üdv MW2 után itt az ideje, hogy visszatérjek én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla