Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
#49553920 #12953 üzenetére
Nem 100 ezer forintos videokártyára gondoltam a modernebb grafika említésekor, mivel a cod2-nél modernebb megjelenéshez szerintem egy 25-30 ezres videokártya is elég, mint ahogy a modern warfare 2/3-hoz is elég egy 5770-6770 videokártya, de egy 6850 vagy gtx. 460 meg pláne. Egyébként az emberek nagy részének az a kedvence, amivel elkezdett játszani, vagy aminél a legjobb közösséggel tudott játszani. A mai fiatalok esetében ez legfeljebb a cod4 vagy a cod6, de az olyan öreg emberekben, mint Lamacube
még a régebbi részek ébresztenek nosztalgiát.
-
AAntii
őstag
válasz
#49553920 #12829 üzenetére
Boxon véleményem szerint csak hardveresen lehet csalni (átalakított kontroller, amivel pl. az mk14-gyel is úgy tud lőni, mint egy rapid fireos mp5-tel, persze lehet azon vitatkozni, hogy ez csalásnak számít-e egyáltalán, számomra igen). A boxot megvette x éve a gazdája és azóta nincs rá gondja, nem kell videokártyát satöbbit néznie és persze vennie, hogy megfelelő minőségben élvezze a játékot, ennél a játéknál megkapta az x-boxot az elitet, ami valamilyen szinten mégiscsak plusz, igaz fizetnie kell érte, de a dlc -kért nem és mikor megjelenik a bo2, akkor az emberek úgyis a következővel fognak nagyobb tömegben játszani.
Ha lenne megfelelő egeres megoldás a boxhoz megfizethető áron és jó minőségben, akkor már valószínűleg én is váltottam volna, de gondolom sokan vagyunk ezzel így.
Tehát ha valaki csak egy játékkal játszik, annak számára olcsóbb, jobb szolgáltatást kap és nem kap agyvérzést a sok csaló nyomoronctól. Aki egérrel szokta meg az fps játékokat, annak szerintem még nem alternatíva, mivel sok éves egeres múlt után például az én kedvemet elvenné az, hogy konzolon hónapokig csak halni járnék fel a szerverekre, lobbykba.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest