Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Akkor csak a festék összetételén múlik, hogy egyik kocka ridegebb, törékenyebb, a másik meg rugalmasabb lesz?
#707sb
Nálam azért elvárás, mert nem egy 10 ft-os játékról beszélünk. Vitrinbe meg minden nem fér be, hogy ne porosodjon.
Arra nincs kapacitásom, hogy minden legót évente szétszedjek, megpucoljak, majd vissza...
A defender ráadásul elő építés óta recseg, akad 2 fokozatban legalább.#712Neurotoxin
Szerintem a defender, G-merci sorrendet tartsd váltó szempontjából, hogy pozitív legyen az élmény
Igaz dizájnra meg pont fordított a sorrend nálam, ah ezt a 2 szettet nézem...#710spiky03
Huh ez elsőre nem volt meg, hogy micsoda.... vasember reaktora lenne?
Láttam már horror filmet, de azért bizar volt, mikor Tony mellkasában turkáltak, hogy cseréljék a "telepet" . -
Throme
veterán
-
Neurotoxin
őstag
Ebayen írtam az elvileg magát hivatalos MouldKing eladónak mondó usernek, hogy az európai (gyűjtő) vásárlóknak fontos, hogy a termék doboza közel hibátlan állapotú legyen. Ajánlottam, hogy tegyék bele legközelebb egy plusz kartondobozba a rendelést.
@Throme: Nagyon fontos nekik a pozitív vélemény (99% pozitív szinte mindegyik eladónál), olyannyira, hogy a fenti, szakadt dobozos rendelésemnél ugyanennek az eladónak semleges minősítést adtam. Kérte, hogy nem-e lehetne, hogy mégis pozitívat adjak neki?Végül a következő rendelésemhez küldött egy 10%-os kupont
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk