Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
steba
tag
válasz AlyArkhon #209 üzenetére
Hali!
Ajánlom a 150-155 hsz-t
Egyébként kombó, röviden, konyhanyelven:
benyomod a kombót, megjelenik egy 3 részre osztott sáv a képernyő közepén, benne egy gyorsan mozgó csíkkal. Ha ez a csík a középső sávba ér, nyomj be egy attack skillt (sword v magic mindegy). --> minnél közelebb van ez a csík a sáv jobb oldali széléhez (narancs v piros színű), annál "jobb" a kombó --> több xp. Ha jól csináltad, a csík ismét elölről indul.
Akkor érdemes kombóznod, ha van legalább 3 attack skilled. Ilyenkor arra figyelj, hogy 2 skill casting time összege nagyobb legyen, mint a 3. cool time-ja. Ha ez nem OK, vagy "véletlenül" meghal a célpont, akkor a kombó megszakad.
Először kezdj el gyakorolni 1 db sárga/narancssárga monsztán, azok bírják egy darabig. Ha megy faszályosan, akkor megpróbálhatsz célpontokat váltogatni kombó közben.
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz AlyArkhon #202 üzenetére
Szerencse kérdése, a critical rate-től függ. Azt lehet növelni cuccokkal, de közvetlenül nem tudod befolyásolni, hogy mikor üss criticalt (az a kék).
Skillek: nem teljesen értem mit értesz az alatt hogy sorban De teljesen mindegy milyen sorrendben nyomod őket.
arany: ez passz erre én se jöttem rá, de biztos nem bug, mert elég régóta van.
-
bpx
őstag
válasz AlyArkhon #189 üzenetére
15 szintenként kapsz új mapot, első dungeon Lv35-ün van, Lv50-től lehet craftolni, Lv95-től választhatsz nemzetséget és harcolhatsz a többiekkel, stb-stb-stb...
(jó questek tényleg szarok és egyhangúak, de azok csak töredékét adják a játéknak)akinek még ez se elég, egy kis ízelítő a tegnap esti eXTeeL vs. iMMoRTaL guild war előkészületeiről
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A gond csak annyi volt hogy ők 3-szorannyian voltak és mindegyik magas szintű (100+), nálunk meg 4 100+-os volt összesen
ja és azt elfelejtettem mondani, hogy MARS-on vagyunk, ismétem MARS-on, szóval ott játszatok
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz AlyArkhon #189 üzenetére
Hát akkor lehet inkább kihagyom...pár órányi gameért nem szedem le.
De azért köszi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AlyArkhon #185 üzenetére
nah sikerült márkipróbálni? majd el ne felejtsd összehasonlitani a Silkroaddal
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AlyArkhon #180 üzenetére
még nem szedem lefele mert előbb kiváncsi lennék pár érvre illetve ellenérvre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AlyArkhon #177 üzenetére
azt énis leszürtem hogy elég jó combók vannak benne de azért valakinek aki márpróbálta (mondjuk ezt is és a Silkroadot is) meghallgatnám a véleményét hogy milyen külömbségeket látott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest