Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
steba
tag
Minden 10. szinten kapsz egy questet, ami teljesítésével lvl upolod az Aura/BM1/BM2 skilleket, így azok erősebbek, hatékonyabbak lesznek.
A kombót viszont nem tudod fejleszteni. Azt megkapod lvl10-nél, és annyi. Tehát hiába lépsz szintet, a kombó ugyanaz marad. Ne várd, hogy megnő a sáv, vagy lassabban megy a csík[ Szerkesztve ]
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
4 féle támadó skill van.
- 1 mobra hat (limit 1)
- 1 vonalban hat, bizonyos távban (limit 2)
- kb 120°-ban hat (limit 3)
- 360°-ban (limit 4)Ha ráviszed az egered a skillre, a leírásában látod, hogy melyik kategóriába tartozik.
És igen, FA-nál is, és minden classnál van tömegírtó skill.Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
" Az egér szoftverében való állítgatós viszont nem. Azt meg lehet próbálni, hátha müködik. Azt szabad "
Attól tartok, tévedsz.
Amikor feltuningolták a GG-t (pff, március-április?, vagy talán még korábban?), rengeteg Logitech G15-ös és egyéb szuper bill., illetve egér tulajdonos panaszkodott, hogy miért is bannolták csak úgy hirtelen?[ Szerkesztve ]
-
-
steba
tag
"Hol látom hogy mennyi pont kell még a következő level-hez?"
A képernyő legalján van egy sáv. 10 - 12 alapból üres kocka, mellette pedig a gyorsgombok (inv, char, stb)
Ezek felett van egy csík, itt jelenik meg a kapott exp. Ha a csík megtelik, szintet lépsz.Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
Sőt, csak egymással
Akik pincérnek / pincérnőnek vannak öltözve, azok árulnak. Rájuk kattintassz, és látod mit-mennyiért adnak. Néhány arc durván el van szálva magától, mielőtt bármit megvennél, nézz körül. Hacsak nem valami über item, akkor tuti találsz olcsóbban...Aztán vannak zöld és fehér ch-ek.
A lényege:
zöld: PK (player killing) tiltott, más játékos "nem bánthat"
fehér: PK engedélyezett: ha útban vagy valakinek, vagy csak szórakozni akar, le fog csapni
Kezdőként talán a zöld chaneleket válaszd.A szerver utolsó ch-e pedig WAR chanel. Itt a 2 nemzet színe-java egymást üti. Neked még nincs nemzetiséged (lvl95-ön választhatsz), ezért ha ide belépsz, könnyen elképzelhető, hogy mindenki téged fog ütni.
Ennyi talán elég a témáról...
-
steba
tag
Az alap "item" megmarad, csak a kövek, meg a catalyst tűnik el.
Egyébként üdv a klubban!
Nyugi, sokszor fogsz még találkozni a...failed felirattalÉn az elmúlt pár napban több millió alz-ot vertem el így.
Pl osmium cuccoknál az első slot töltése 800k, a másodiké meg 1,5 m. (+a core meg a catalyst....)
És bizony 3ból 2 esetben failed lesz[ Szerkesztve ]
-
steba
tag
Sziasztok!
Meg lehet nézni valahogy, hogy milyen 2. szintű effektet kaptam upgrade-nél? Találtam egy kis táblázatot, de elég hiányos. Már vagy 3 olyan tárgyam van, ami nem tudom, hogy mit csinál
-
steba
tag
Hy!
Nem tudja vki, hogy a Marson menyiért adják a map partot, muster cardot?
Egyáltalán kelendőek? Van pár felesleges db nálam...Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
válasz AlyArkhon #209 üzenetére
Hali!
Ajánlom a 150-155 hsz-t
Egyébként kombó, röviden, konyhanyelven:
benyomod a kombót, megjelenik egy 3 részre osztott sáv a képernyő közepén, benne egy gyorsan mozgó csíkkal. Ha ez a csík a középső sávba ér, nyomj be egy attack skillt (sword v magic mindegy). --> minnél közelebb van ez a csík a sáv jobb oldali széléhez (narancs v piros színű), annál "jobb" a kombó --> több xp. Ha jól csináltad, a csík ismét elölről indul.
Akkor érdemes kombóznod, ha van legalább 3 attack skilled. Ilyenkor arra figyelj, hogy 2 skill casting time összege nagyobb legyen, mint a 3. cool time-ja. Ha ez nem OK, vagy "véletlenül" meghal a célpont, akkor a kombó megszakad.
Először kezdj el gyakorolni 1 db sárga/narancssárga monsztán, azok bírják egy darabig. Ha megy faszályosan, akkor megpróbálhatsz célpontokat váltogatni kombó közben.
-
steba
tag
válasz dragonland #145 üzenetére
Köszi!
-
steba
tag
Sziasztok!
Tetszik, amit eddig láttam a gameről!
De egy kérdést muszály, mielőtt belevágok:
- mennyire terheli az adatforgalmat a játék? (havi 60 Gb a netem...)És mégegy:
mi történik, ha meghal a karakterem? respawn, kemény levonásokkal?Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek