Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyboyy
csendes tag
Még pár szoA botterek ---> Már elvileg tettek ellenük a Gm ek de ugyanugy vannak am Block list aki pl árul és ien odlalakat ad arra ajánlom ne menj fel bármily csábito is de ha felmentél akkor kezdj el imádkozni hogy Nem Rabooltak e ki!Engem már 2 szer kiraboltak nem szo szerint mind2 szer én voltam a hibás 1 szer egy astral boardot buktam ugy hogy volt osztálytársam kölcsibe kérte de közbe feltörték és magyar vitte elaz összes cuccát és az én astralom is ez még nem vészes de ami utána jött kb 2 -3 honappal ezelöt nah az igen Full +6 os mistyc sett a slotban benne minden cucc és spanomakiben ,megbiztam de nem ismertem személyesen de már cabalbvol ismertem egy 4 honapja lenyulta a cuccaim Osmiu m sett és ez a seet a mistyc sett ért 240 Milliot+ Corek + Pénz
+ amulettek szerenscáére a Iv 3 as discjeim és a többi aprosűágot nem tudta elvinni nem volt idelye 60 Millioba cask discekXd azt hitem lehidalok de azota már helyrejöttem ugy ahgogy Szerencsére mert segitettek ismerösök nah éls a craft amit anoo elkezdtem naon sok millám belefektettem mert Iv 50 környékén volt egy nagy mákom vettem 30kk ba egy astral Board Zero silvert 30kk ba Ndset áés eladtam 160kk ba ebböl 60 2 nagyon jo barátnak adtam! de az a pnz elfogyot igyhát most craftolok!Amugy az omsium cucot nyeli be a core alchemist az ne mgáz annyira mintha a mistycet vagy a 99+ os itemeknél sül be ot egy upgrade pl vegyük ha topas orba akarsz critet teni 3.2 Mila a upgrade ehez még kel 1 egy slotos Daikatana vagy Gs ami ujjab 3-4 Milla tehát buksz 7-8 Millát !De a lényeg a lényeg A setem már megint majdnem full 6 osMistyc de már a Mirthlire fáéj a fogam ami érthetö
Eggyet ne felejtsetek Acc codot nem Kiadni senkiben menem bizni hacsak nem közeli ismerös!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája