Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csana
senior tag
Ezek szerin a fórumra külön reg kell? De akkor minek enged belépni az accal a honlap, ha a fórumot nem használhatom lol.. Közben a karakterem máár valami combót tud, de azt írja ki, hogy nincs elég SP-m hogy használjam... SP.. Igaz majd még most jön az a rész, hogy megfejtem mi a csuda az az SP.. Semmi magyarázat.. "Kevés az SP-d".. HP az ok, MP vágom, de ez az SP Na jó nemragozom.
-
Bini
tag
Én a jupiteren vagyok. Immortalchampions-ban, a nevem un az mint itt a Ph-n, én is az uch val szoktam boltolni, meg néha kifogok slotos osmium armort +100hp akkor azt adom tovább.Sálakkal is lehet boltolni. Káoszlámpára én is mindig rá rabolok de én mindig felbontom.Sajnos nem vmi jo a karimnak a dropp rétje néha-néha esik lámpa vagy map part. de semmi értékes.
köszi a tippeket
Battletag: Bincsi#2140
-
Bogre
tag
Mercury-n vagyok a FightersOfHungary guildban, a nevem HUNxVanessa.
Piac:UCH megvenni 700k ért, adni 1,1kk-ért.
UCM megvenni 350k ért, adni 500k-ért.példának... Ezeket mindig megveszik. Persze az etalon a káosz lámpa... ezt simán viszik kinálattól függően 420-500k-ért.
Remélem segitettem valamit.
Ne felejtsetek el pirospontozni! WII , PS3 Fan
-
csana
senior tag
-
Bogre
tag
Szasztok!
Én is elkezdtem a Cabal-t, és nagyon tetszik. Az, hogy nehéz pénzt szerezni, azt megvétóznám, mert kereskedéssel pillanatok alatt (3 hét) már 150kk-m van. Csak az első hét a nehéz.Ne felejtsetek el pirospontozni! WII , PS3 Fan
-
kimi23
csendes tag
azt hogy automatikusan mennyit szed le nem tudom.....nekem igy hibát írt ki.
Szedd le erröl az oldalról a patcheket..nekem igy müködik.Ha megcsinálod azt ami a manuális résznél le van írva akkor elvileg müködnie kell.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=45076
Ezek a patcthek 13 és 72 MB között vannak.[ Szerkesztve ]
Live Long, Stay Strong!
-
csana
senior tag
Üdv!
Sajna nem tudok segíteni, de meg tudnád mondani, hogy az 1G-s játék feltelepítése után kb. mekkora nagyságú peccseket tölt le automatikusan? Mert nekem leszedett olyan 100 megát, és kész, de mikor meglestem manuálisan mekkora peccseket kellene felrakni, ilyan 600-700 megákat láttam.. -
kimi23
csendes tag
hi all
tudnatok 1 kicsit segiteni???fontos lenne...
amikor felteszem a Cabalt a játék normálisan müködik....egészen addig mig a gépet le nem állítom...amikor bekapcsolom a gépemet..és inditom a játékot a gépem 1xüen leáll...:/
Innentől nem tudok vele játsznai...PLS. valaki segitsen mit tudnék csinálni...Live Long, Stay Strong!
-
csana
senior tag
Üdv all!
Úgy vettem észre elég népes a cabal-ozók száma, emiatt gondoltam meglesem én is a gamét, de hiába az account (már 2 is van), nemigazán akar felcsatlakozni: "You have failed to connect the server. Please try later" mindezt azután közli velem, mikor végigment a kék csík alul.. Természetesen többször is nekifutottam, hiszen olyan kedvesen közli, hogy próbáljam később, de ugyanez lett az eredmény. Sajna a világhálón csak a "szokásos" tippekkel találkoztam, hogy csak EU-n belül, meg tűzfal-router-v.írtó blokád, de ezekkel nem lehet gond (mámint minden mindent átenged )
Tudna valaki segíteni, mivel lehetne bejutni, aztán körbenézni, és ha tetszik, rendszeresen visszajárni a cabal világába?
ThX!
-
Gery4
csendes tag
Sziasztok!! Nekem az lenne a kérdésem, hogy EOF +4-et honnan tudnék szerezni, ha egyáltalán van ilyen. Trade szerveren néztem, de nem találtam sehol ilyen EOF-ot. Aki tud segíteni, az légyszi írjon rám. THX.
-
Bini
tag
-
Bini
tag
11.-éig nincs cabal ha jol tom mert elköltözött a szerver most csak néhány ember tud belépni talán utána majd lesz. a cabalonline.com ha bejön akkor ott bövebb infot kaphatsz(persze angolul)
Ez itt egy magyar oldal itt vannak hasznos infok [link]
[ Szerkesztve ]
-
199502
csendes tag
császtok regisztráltam a fórumba mert segítségre lenne szükségem. Nem sikerült föltelepítenem a cabalt mert folyamatosan kiír valamit.Azt hogy valami update exe meg valami és már letöltöttem több helyről és máshol meg az volt a baj hogy amikor beakartam lépni akkor meg kiírta hogy please try leater és nemtom mit csináljak kérlek segítsetek!
-
Bini
tag
Én is tolom pár honapja kisebb nagyobb kihagyásokkal van egy 68as force shielderem a jupiter szeron.Nekem nagyon tetszik a játék sok a segitökész magyar sajnos van jo pár köcsög is is de azok mindenütt vannak.A nyarat már várom akkor lesz idöm skillezni mert még csak a.expert közepe vok skill rankban 40 skill up és master, szal nem vok még valami erös de néztem videokat a kari skilljeiröl és mostanság nagyon belelkesültem. Ha rájövök h kell kell befizetni akkor lehet nyáron meg is teszem az a 10 euro nem sok egyszer kilehet birni.Ha majd ujra fel éleled a topic akkor még vissza jövök tapasztalat cserére
[ Szerkesztve ]
-
euforia
tag
gobdoltam rá én is bár jobblene ha csak éntudnám a jelszót de mind1 a semminél több megköszönném ha megtennéd és esetleg pmbe megirnád a jelszót meg a felhasználónevet! ip-t meg nemhiszem h nézi mert fentebb már páran emlitették h több acc-juk van. szó mi szó ha megtennéd h csinálsz nekem 1et előre is köszi!
-
Partyboyy
csendes tag
Jah am rájöttem kivagy Blase 87 mert a te képeid vannak a linken SZIJA BLASE
-
Partyboyy
csendes tag
Hm!Hát igen ezek a képek a " régi " szép idöt elevenitik felBlase 130 as Mostmár 150+ Én titaniumban simper is Dj tito is Mostmár mind3 an Mistyc ben meunk akkor kb voltam 60-70 köruli mostmár 132 Eggyet sajnálok :Mégpedig feloszlott a klán a régi exteel es pedig az Még jo kis guild volt Áá a szivem megszakad^^
-
Partyboyy
csendes tag
HY! Néztem linkeket és it találtam zerakunál egy jo néhányat zeraku Neked mi a gambeli neved?Mert ugyan abban a klánban voltun kanno exteel eggyiken rajta is van spanom dj titio másikon az irásom Partyboyy
-
Partyboyy
csendes tag
Még pár szoA botterek ---> Már elvileg tettek ellenük a Gm ek de ugyanugy vannak am Block list aki pl árul és ien odlalakat ad arra ajánlom ne menj fel bármily csábito is de ha felmentél akkor kezdj el imádkozni hogy Nem Rabooltak e ki!Engem már 2 szer kiraboltak nem szo szerint mind2 szer én voltam a hibás 1 szer egy astral boardot buktam ugy hogy volt osztálytársam kölcsibe kérte de közbe feltörték és magyar vitte elaz összes cuccát és az én astralom is ez még nem vészes de ami utána jött kb 2 -3 honappal ezelöt nah az igen Full +6 os mistyc sett a slotban benne minden cucc és spanomakiben ,megbiztam de nem ismertem személyesen de már cabalbvol ismertem egy 4 honapja lenyulta a cuccaim Osmiu m sett és ez a seet a mistyc sett ért 240 Milliot+ Corek + Pénz
+ amulettek szerenscáére a Iv 3 as discjeim és a többi aprosűágot nem tudta elvinni nem volt idelye 60 Millioba cask discekXd azt hitem lehidalok de azota már helyrejöttem ugy ahgogy Szerencsére mert segitettek ismerösök nah éls a craft amit anoo elkezdtem naon sok millám belefektettem mert Iv 50 környékén volt egy nagy mákom vettem 30kk ba egy astral Board Zero silvert 30kk ba Ndset áés eladtam 160kk ba ebböl 60 2 nagyon jo barátnak adtam! de az a pnz elfogyot igyhát most craftolok!Amugy az omsium cucot nyeli be a core alchemist az ne mgáz annyira mintha a mistycet vagy a 99+ os itemeknél sül be ot egy upgrade pl vegyük ha topas orba akarsz critet teni 3.2 Mila a upgrade ehez még kel 1 egy slotos Daikatana vagy Gs ami ujjab 3-4 Milla tehát buksz 7-8 Millát !De a lényeg a lényeg A setem már megint majdnem full 6 osMistyc de már a Mirthlire fáéj a fogam ami érthetö
Eggyet ne felejtsetek Acc codot nem Kiadni senkiben menem bizni hacsak nem közeli ismerös! -
Partyboyy
csendes tag
Hellosztok lkáttam már kiprobáltátok elég sokan és remélem sikerrel a gamet!
ÉLn már lassan 11 honapja ezzel játszok és még midnig nem unom pedig elhihetitek majdnem minden nap gamezek egy kicsit !Van egy Iv 132 Wizzardom Trans/A.master és egy Iv 87 Bl erem comp/ Aprentice!Mit mondjak a gamröl Jo droppok jo grafika Nagyon jo skillek jo társaság !Persze minden gamnek van "nehéz része " nekem pl a skillezés jelentett gondot elég sokat kel skiilezn iez igaz de ha sokat skillezel meglátod lessz eredménye
Questek Iv 100 ig vannak utána 10 Iv nkt egy styl uppos quest amit érdemes megcsinálni!
95 felett Kell választanod nemzetiséget:1 Procyon
2 Capella
Partyzni is lehet és kell is de nem muszály Mehetsz egyedül is bárhova
A motor és a Board kérdés hogy honann lehet szerezni : Droppoltatni lehet Kifejezzetten oan Szörny nionsc ami ezt dob de van Pl pár kedvelt pl Iv 95 hely Madár boss a kisseb ez motort dobhat !Boadr huh hát azt nem tom de a motor többet ér nekem sjana eggyik sincs kisseb problémák miadt!
Ha kell segitség engem megtalűltok szinte minden nap a Mars szerveren Partyboyy vagy Fainchild néven!
Jah és oldalak www.cabalonline.com itt van már magyar forum is csak regizni kell !
am www. webforditas .hu és ide bemásolod a cimet a Weblapfordito fülbe az egész oldalt angolrol magyara teszi váltja:9 Jo kis odlal ez a webforditás!
NAh megyek mert kéne alunnimeg árulni
Nah ha kellek megtaláltok tudjátok hol
Jah és 2 oldal amit hirtelenjében tudok www.gportal.hu/darksiteonline és http://cabalforum.extra.hu/
Bbyy jogamet és sok jo droppot a game Most szolok Iv 50 elég unalmas quest quest hátán de a Battle mod 1-2 érdekes kis dolog
byby[ Szerkesztve ]
-
Swinkx
csendes tag
Csinálok neked 1et ha kel(már ha nem nézi az ipt)
-
Swinkx
csendes tag
Nem akar elindulni a game
Elindítom, betölt a gameguard, majd felugrik 1 kis ablak és eltünik... Ennyi mást nem csinál.
5letek? -
bpx
őstag
- elég sok nagyon idegesítő bug van
- a trade system nagyon rossz és lassú
- antihack-nek gameguard-ot használ ami ellehetetleníti hogy bármi mást csinálj a gépen közben
- minden a szerencsén a múlik, kemény munkával nagyon nehéz elérni bármit is
- a játék ingyenes, de sokak szerint kezd elmenni abba az irányba, hogy valódi pénzért bármit megkaphatsz a játékban -
Swinkx
csendes tag
Sziasztok,
most szeretnék elkezdeni Cabalozni, megkérdezném h melyik szerverre menjek(hol vagytok ti), ill. mond6nátok néhány rossz tulajdonságát is mert mindenhol csak a jót hallottam
Pl eddig SRO-ztam csak idegesít hogy rohadt lassú a fejlődés, fullosak a szerverek, és tle vannak botterekkel. Köszi -
euforia
tag
Még annyit hogy van egy ilyen szövegem a szerződés fölött pirossal sajna nemvagyok vmi jó angolos vkinek mond vmit? This version of CABAL Online can ONLY be played within Europe. Your access to play the game will be automatically blocked if you attempt to play outside of Europe.
-
euforia
tag
hm én is innen probálom már vagy 20adszor de nem megy Amikor ráklikkelsz a register-re akkor te is kapsz egy sárkafelkiáltójeles ablakot ezzel a szöveggel?: this version of cabal online can only be played within europe
erre okot nyomok bejön a szerződés pipa ahova kell submit és a step2 nemjeleníti már meg:S
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
elég gyér ebben a topic-ban az élet, de én még mindig játszok, szóval benéztem
pár napja csináltam accot, mert már nem fértem el a cuccoktól, ezért csináltam egy második accountot is, nem volt semmi probléma
(egyedül a cuccokat átrakni körülményes :p) -
euforia
tag
üdv! Csinált vki mostanában acc-ot? Mert nekem nemsikerül step 1 nél submit és a következő oldal nem megjeleníthető!
-
angel00600
csendes tag
Ja es a jateknak magyar hivatalos oldala nincs de nagyon sok osszeallitas van magyarul amik hasznosak de azok inkabb azoknak szol akik mar sokat jatszottak vele es nagyjabol ertik h mirol van szo
-
angel00600
csendes tag
Hi
itt olvasgattam a kommenteket es irtak paran h keves a quest
ez nem teljesen igaz de kb lv 50-ig telleg keves van de utana rengetek
es kesobb olyanok is lesznek amit azon a szinten nem lehet megcsinalni
Ami rossz a jatekban az hogy egyes itemek nagyon dragak meg fejleszteni kell a skilleket hogy minel jobb es erosebb skilljeid legyenek viszont ez nagyon sok ido
Én pl 1 skill rank up hoz (g.masterrol completerre) 3 napon at szenvedtem napi 6-7 ora csak egy palyareszen mozogtam es a leggyengebb skillekkez oltem a mob-okat
Ezek kivu a drop rate a jo cuccoknak nagyon kicsi ezert nagyon nagy szerencse kell hogy essen egy.
Questeken kivul nagyobb penz szerzeki mod nincs csak talan az hogy ha esik vmi jo cucc mert magasabb szinten egy jo suit kb 15mill korul vagy es questekbol 95-re ossze lehet szedni 50mill-t de ebbol kb 30mill mmegy el skillekre
Hat kb ennyi lenne meg annyi hogy az egesz jatek PVP-rol szol es ezert is jo de kicsik a map-ok ugyhogy ha egy war mapon fejlodsz akkor biztos hogy hamar kinyir az ellenseg nemzete es kb 100 lv-ig nagyon nehez lesz de utana nagyon szep map-okat lehet kapni es olyan 140 korul mar nem lesznek gondjaitok a penzel -
predy22
csendes tag
Szasztok! Nem tudjátok véletlen h Cabal online-nak van hivatalos magyar oldala? Mert én csak az angolt találtam +
-
Luyz
csendes tag
Sziasztok! Elszeretném kezdeni a játékot de nem tudok accountot regisztrálni mert az elsö pont utén amikor elkel fogadni a feltételeket már nem tudja a következö oldalt megnyitni! Ha Valaki venné a fáradtságot vegyen fel MSN-re és ha mást nem ö csinálna nekem egy Accot. msn: luckly24@freemail.hu
-
kicsihipó
csendes tag
-
bandidas08
csendes tag
cs all!!! en 2napja cabal ozok egy pár ismerösömel.. es két napp alat elértem lvl25öt gyilkolásal, es nem sokára csinálunk egy klánt... és aki akar jöjjön
server:jupiter
chanel 16
X-firém(akinek van) bandi0925
-
kicsihipó
csendes tag
nah nem ír senki???
[ Szerkesztve ]
-
kicsihipó
csendes tag
sziasztok, én most töltöttem le a Cabal-t. De nem enged be activálni kell az ID met vagy annyira jó a jatek hogy full?
-
SPRAUhun
csendes tag
Heló! Ma befizette haverom nekem a prémiumot! de a játékban nem lehet látni h befizettük volna! a casht levonta az utalás sikerült! nem jötünk rá h mért nem jó! segítsetek pls!
előrre is kössz!!! -
degu
senior tag
Na! Vege!!!
Ugy kifagy/vagy ujraindul/ hogy csak na,amikor be akarok lepni.
Ezt az updatet-ugy nez ki- elb*tak...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
69norbi
csendes tag
Sziasztok!Segítsen lécci valaki mert felraktam a játékot regisztráltam is és mégsem enged be és már dühös vok!!!
-
steba
tag
Az alap "item" megmarad, csak a kövek, meg a catalyst tűnik el.
Egyébként üdv a klubban!
Nyugi, sokszor fogsz még találkozni a...failed felirattalÉn az elmúlt pár napban több millió alz-ot vertem el így.
Pl osmium cuccoknál az első slot töltése 800k, a másodiké meg 1,5 m. (+a core meg a catalyst....)
És bizony 3ból 2 esetben failed lesz[ Szerkesztve ]
Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
degu
senior tag
Nem jott ossze! Eltunt minden!
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
venpapa
csendes tag
Hello! Az upgrade ugy van h az első nagy ablakba azt a cuccot rakod(ruhát, fegyvert stb..)amibe az upot akarod rakni! Második helyre Force Core Highot raksz 1-2-3 at attól függ hogy lvl1-es vagy lvl2-es enchantot akarsz a cumóba!A harmadik helyre pedig a catalyst ami 1 slotos tágy akármi lehet de megkell egyeznie...hogy mondjam Pl.:Titánium ruhához Titánium catalyst kell de jo a Bluestin is!A táblák alatt pedig írni fogja h mit rakbele hány százalék rá az esély és h menyibe kerül! Kb ennyi.
SteelBrothers
-
degu
senior tag
Segitsen mar valaki!
Nem megy az upgradeles!
Van egy core2 kovem,odaballagok az alkimistahoz,es a fejlesztes ablakban megjelenik a harom *hely*- item,catalyst,core.A kovet beteszem a helyere,de a catalystot nem talalom,es az item helyere mit kell tenni?Mert sem fegyvert,sem pancelt nem tudok beletenni...? Es mijaz a catalyst,es hol lehet szerezni?
Es van egy csizmam egy *ablakkal* az ikonja kozepen! Gondolom ezt is lehetne uppolni.Mit lehet/kell az ablakba tenni?[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Bleck
csendes tag
hali mindenki. Tetszik a játék mindenkinek??
-
venpapa
csendes tag
Hali!
Aki szereti a cabalt a mars szerveren is van karija és szeretne guildba kerülni az nálam jelentkezhet
PM-ben Tamica lvl96 ForceBlader Comp/Master
Ha nem vagyok elérhető akkor lehet jelentkezni még Rebolut, Agregator, Nocy és skandargraunál isJó játékot!
SteelBrothers
-
degu
senior tag
Ismet felinstallaltam a jatekot,de valami rejtelyes hibaval leall.Nem tudja magat updatelni.
Mukszik egyaltalan meg a szarver?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
-gege-
csendes tag
Egy időre én is abbahagyom...inkább tanulok stb...vizsga lesz...Talán nyáron elöveszem újra...Sziasztok
-
-gege-
csendes tag
Abbahagytátok?
-
-gege-
csendes tag
Kihalt a fórum...
-
-gege-
csendes tag
Az az 5-10 is túlzás
FShielder komámnak mindig maxot ad...csak úgy darál.[ Szerkesztve ]
-
-gege-
csendes tag
G.Master lettem , és csalódott is...
A skill soha nem ad 5-10 találatnál többet, főleg pvpben. Zeratul, neked biztos van gmaster FB ismereősöd, kérlek segíts ebben. Már az összes távolságot és pózt kipróbáltam...semmi.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-gege-
csendes tag
A tököm tele van már
-
dragonland
csendes tag
Amiket dobnak a tökök ilyen itemeket azt hol lehet beváltani és mire?
-
Szitymó
tag
Sziasztok
Megtudja nekem valaki mondani hogy Port Lux és Fort Ruina mapokat hanyas szinttől lehet megkapni?
[ Szerkesztve ]
-
steba
tag
Sziasztok!
Meg lehet nézni valahogy, hogy milyen 2. szintű effektet kaptam upgrade-nél? Találtam egy kis táblázatot, de elég hiányos. Már vagy 3 olyan tárgyam van, ami nem tudom, hogy mit csinál
-
-gege-
csendes tag
Ez egy jó ötlet
-
AlyArkhon
őstag
Az a gondom a comboval , hogy 3 nal tobbet nem tudok elsütni ...
Miért van ez ??
Hiába probalom mas sorrendben elsütni a tamadasi skilleket a harcosommal , akkor sem megy , csak 3 tamadas ...
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
-gege-
csendes tag
válasz dragonland #214 üzenetére
Gyorsabb,hatásosabb....a jövőben nagy szükség lesz rá. Tessék használni!
-
dragonland
csendes tag
Am a kombónak mi értelme van? anélkülis tudom nyomkodni a skilleket... szal nemértem pontosan mire jó...
[ Szerkesztve ]
-
steba
tag
Hy!
Nem tudja vki, hogy a Marson menyiért adják a map partot, muster cardot?
Egyáltalán kelendőek? Van pár felesleges db nálam...Addig nevettünk a főnök viccén, míg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.
-
steba
tag
válasz AlyArkhon #209 üzenetére
Hali!
Ajánlom a 150-155 hsz-t
Egyébként kombó, röviden, konyhanyelven:
benyomod a kombót, megjelenik egy 3 részre osztott sáv a képernyő közepén, benne egy gyorsan mozgó csíkkal. Ha ez a csík a középső sávba ér, nyomj be egy attack skillt (sword v magic mindegy). --> minnél közelebb van ez a csík a sáv jobb oldali széléhez (narancs v piros színű), annál "jobb" a kombó --> több xp. Ha jól csináltad, a csík ismét elölről indul.
Akkor érdemes kombóznod, ha van legalább 3 attack skilled. Ilyenkor arra figyelj, hogy 2 skill casting time összege nagyobb legyen, mint a 3. cool time-ja. Ha ez nem OK, vagy "véletlenül" meghal a célpont, akkor a kombó megszakad.
Először kezdj el gyakorolni 1 db sárga/narancssárga monsztán, azok bírják egy darabig. Ha megy faszályosan, akkor megpróbálhatsz célpontokat váltogatni kombó közben.
-
AlyArkhon
őstag
1 up
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Vágom ... gege
Még valami ... csak nekem nem akar beugrani , vagy más így így volt vele :
a combot hogy kell használni ?? LOLLler m,,m mar probáltam spell közben egeret mozgatni kozben , de mindig 0 at ir ki , es szar se tortenik ..
-
AlyArkhon
őstag
Thx a linket , de igazából nem derült ki számomra , hogy honnan is lehet ilyen köveket szerezni meg hanyas szintől lehet ezt művelni ..
A skilleket ti hogy fejlesztitek ? Amikor kaptok ujakat akkor visszafejlesztitek majd törlitek a régieket ??
A Mercury-n vagyok 14 chanel ( bar gondolom a chanel szam az lényegtelen ) , ha van ott valaki , akkor vegyen már fel magyar guildbe , előre is thx ...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz AlyArkhon #202 üzenetére
Szerencse kérdése, a critical rate-től függ. Azt lehet növelni cuccokkal, de közvetlenül nem tudod befolyásolni, hogy mikor üss criticalt (az a kék).
Skillek: nem teljesen értem mit értesz az alatt hogy sorban De teljesen mindegy milyen sorrendben nyomod őket.
arany: ez passz erre én se jöttem rá, de biztos nem bug, mert elég régóta van.
-
AlyArkhon
őstag
és még egy kérdés ....
A kék plussz sebzést az csak magától jön be , szal szerencse kérdése , vagy lehet ezt irányítani is ??
Van értelme sorban nyomogatni a spelleket , vagy semmi jelentősége és akár nyomkorászhatom össze vissza az összes gombot is egyszerre ???
És néha ledobnak egy sornyi aranyat , ez bug vagy event vagy ez normális dolog ??
-
AlyArkhon
őstag
Thx , így már világos ...
Vannak olyan cuccok , amikben slotok vannak . Azokba mit lehet tenni ? Gondolom meg lehet plusszolni a targyakat vele ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest