Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Na! Vege!!!
Ugy kifagy/vagy ujraindul/ hogy csak na,amikor be akarok lepni.
Ezt az updatet-ugy nez ki- elb*tak...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Nem jott ossze! Eltunt minden!
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Segitsen mar valaki!
Nem megy az upgradeles!
Van egy core2 kovem,odaballagok az alkimistahoz,es a fejlesztes ablakban megjelenik a harom *hely*- item,catalyst,core.A kovet beteszem a helyere,de a catalystot nem talalom,es az item helyere mit kell tenni?Mert sem fegyvert,sem pancelt nem tudok beletenni...? Es mijaz a catalyst,es hol lehet szerezni?
Es van egy csizmam egy *ablakkal* az ikonja kozepen! Gondolom ezt is lehetne uppolni.Mit lehet/kell az ablakba tenni?[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Ismet felinstallaltam a jatekot,de valami rejtelyes hibaval leall.Nem tudja magat updatelni.
Mukszik egyaltalan meg a szarver?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Gyerekek!
Egy ici-pcit megszivta a Blizzard,meg a WOW ...ez a jatek...nem arrol szol,hogy kit tudunk megolni!Meg hogy Horda...
Ez...a -Cabal...maga JATEK!
Sok szoftwerfejeszto kuzdott..
Tudom,hogy a Kis Testver! figyel.../a kis koreai..aki csinalta ezt a jatekot!/
De ez ...jobb,mint a WOW~verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Nem enged be a szarver az eddig mukodo belepokoddal!
Valami baj van? Masnak megy? Tegnap volt egy restart.Lehet,hogy az a gond?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
degu
senior tag
Nagyon baba a jatek...de a Silkroad eddig meg minden olany jatekot ut grafikaban-sztem
[Szerkesztve]verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája