Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3285 üzenetére
Röhögsz, van PC-PC USB apa-apa kábel, ami adatkommunikációt folytat. Amit linkeltél, az persze nem az.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
PeeterssoN #3226 üzenetére
Zongoraórákat adok, veszek...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #3207 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Keresem a legolcsóbb számlás lehetőséget jó minőségű nyomtatást lehetővé tevő festékkazetták beszerzésére az alábbi budapesti nyomtatókba:
HP Officejet 6500A
Xerox Phaser 3250 -
macilaci78
nagyúr
Egy ismerősöm keres albérletet február 1.-i beköltözővel legkésőbb, de a biztos cím már december közepére kell.
2-es metró vonalán, vagy a 2-es metró legfeljebb 1 tömegközlekedési eszközzel elérhető legyen.
bútorozva (ágy, asztal, székek, konyhabútorok, szekrények, meg a szokásos sallang)
gépesítve (mosógép, tűzhely, hűtő, mikró, meg a szokásos sallang)
lehet különálló szoba, de nem egy panel félszobának magasztalt lyuk
lehet akár egy egyszobás garzon is egy légterű konyhával is akárA teljes keret havi 80.000Ft, amibe tartozzon bele az albérleti díj, víz (hideg, meleg), gáz, villany, fűtés, közös költség, lakásbiztosítás, internet és minden egyéb költség, amit a tulajdonos a bérlővel szemben akar érvényesíteni.
Amit az illetőről tudni érdemes: rendezett egzisztencia, egy valamilyen fajtatiszta nyúl, ami egy adott szőnyeghez van szokva, mint élettér, és amit nem hagy el (a szőnyeg is tartozék), vállal 3 havi kauciót és valami papír írását, ami legalább megemlíti a szóbeli megállapodásban foglaltakat.
PM-ben engem el lehet elérni, készséggel továbbítok az illető felé minden lehetőséget, illetve adok én is elérhetőséget.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mercutio_ #2844 üzenetére
Nyúzó alatt azt értem, minél több mozgás, (centrifuga is, öblítés is) és minél több vízzel.
Főzőmosás a legmagasabb fokon, 90, vagy 95...Ecet régi gyógymód, hozza le a vízkövet. Hogy a gumival mit csinál, nem tudom, de abból kiindulva, hogy a Hajdú Energomatokból és Minimatokból mit ki nem hozott, a mai modern csodákat sem eszi meg. Mellesleg nem mindegy, hogy a vízkő miatt dobod el a fém alkatrészeket (dob, fűtőszál, szivattyú), vagy az ecet miatt a gumikat? (csövek, tömítések, szivattyú)
-
-
macilaci78
nagyúr
Búvár névre keresztelt lefolyótisztítót hol kapok ebben a porfészekben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mercutio_ #2613 üzenetére
Sony robotkutyája?
-
macilaci78
nagyúr
A nagyfokú érdeklődésre tekintettel:
Bemutatóterem, és honlap.
Alapvetően meleg burkolatokkal foglalkozunk (parketta, szőnyeg, PVC, linóleum), tágabb értelemben mindennel, ami fa. Mind minőségben, mind árban a Diego és társai fölé pozícionáltuk magunkat, még mielőtt jönne a PM-ek hada, hogy mi mennyi. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Mr. Elliot #2244 üzenetére
Mórahalom város piacán minden hónapban van kerékpárvásár, olyan 10-15k-ért találnál kedvedre való bringát használatra kész állapotban.
-
macilaci78
nagyúr
Budán, XI. kerületben 8 portos switch-et megabites (jó ár esetén gigabites) LAN-nal hol kapok jó áron?
És cirill billentyűzetet USB csatlakozóval, lehetőleg fehér színben? -
macilaci78
nagyúr
Hol lehet konyhaszekrényre fogantyút megnézni, megfogni, megszagolni nagy választékban? Praktiker, Obi megvolt már.
-
macilaci78
nagyúr
Lehet, ők maguk fognak bejelenteni havi 1 órára, majd próbaidőn belül felmondanak indoklás nélkül.
Miről van szó? Felkínáltak Neked egy alkalmazotti munkaviszonyt. Ha nem fogadod el, mossák kezüket. Ha elfogadod, azt az 1000Ft-ot odaadják Neked, leadózzák, stb és a munkatörvény szerint ki is rúgnak. -
macilaci78
nagyúr
Emberek! Olyan fali aljzatot keresek fehér színben, amibe telefont (RJ11) és UTP-t (RJ45) is tudok dugni egyszerre. Mindezt szeretném az Allee környékén megvenni hétköznap 18 óra után, vagy hétvégén bármikor.
Webshop is jó nekem.
Ágy: én 4 éve csináltattam magamnak egy 140×200-as franciaágyat (erre volt hely), fasza Dormeo ortopéd kemény matraccal. Igazán szerettem azt az ágyat, Szegeden kallódik. Felköltöztem Páromhoz, itt egy 160-as van még keményebb matraccal. Ő 180-asat akart, kipróbáltunk szalonban egyet egymás mellett fekve, hát, nagyon messze voltam Tőle, így beadta a derekát a 160-asba.
-
macilaci78
nagyúr
Jó reggelt!
Tudtok nekem ajánlani olyan gázszerelőt, aki lánghegesztéssel át tudna helyezni egy gázcsövet a XI. kerületben?
-
macilaci78
nagyúr
Albérletet keresek!
Két kedves, nem dohányzó barátném keres kiadó lakást Budapesten az alábbiak szerint:
bútorozott, internet, olcsó, olcsó rezsivel, jó tömegközlekedési szempontból, 2 külön nyíló szoba, januári beköltözés, belvárostól max. 25 percre, erkély, fürdőkád, nagy hűtő.Az ajánlatokat, ötleteket priviben várom!
Esetleg akinek van ötlete értelmes keresési hely irányában, az se tartsa magában!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest