Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek,nagyon durván rózsaszín az ég.
-
Bárhogy is lesz,ajánlom a terraplaza vagy budapestbörze kiállításait. Hogy az ember ráhangolódjon és megismerje ezt a világot,érdemes legalább ellátogatni és körbenézni,kérdezősködni. Ott úgy is kiderül,hogy az ember komolyan gondolja a dolgot,vagy sem.
És nem uccsó sorban érdemes mindent onnan beszerezni,mert olcsóbb mint bármelyik állatkereskedésben.(#6985) DeFranco:"a Melack-nál rendezett házibuliban"
-
válasz
Mercutio_ #6981 üzenetére
Nem tudom hogy drága-e,de nem opció.Egy hagyományos,jó minőségű darab kellene. De ez cirka fél millió körül van.
Ha ideje engedi olvas könyveket,sok filozófiai és emberi természetről szóló könyvet szeret olvasni(és kell is neki). Én inkább regényes típus vagyok,szeretem a változatos,kalandos klasszikusokat. Sok Jókait olvastam,most átestem gey Móricz-ba,de hogy mi lesz a következő még nem tudom...
(#6980) Tim82:Látom el lett határozva a dolog,támogatlak benne. Tényleg könnyen kezelhető és tartható faj.A kézbevétellel és egyéb turpisságokban viszont nem vagyok jártas,ennyire nem ismerem őket,de gondolom kézbe is lehet őket venni. Vagy nem?
-
válasz
Mercutio_ #6973 üzenetére
Jogos.
Ovónőnek tanul,így nagyon elfoglalt,a sulin kívül max családról és barátokról szokott felhozni témákat,amiket meg lehet beszélni,meg jó ha a másik tud róla,de meg is marad egy ilyen szinten a beszélgetés.Ami a mindene volt,mikor még megismerkedtünk,az a zene. Több mint 10 évet csellózott,de abba kellett hagyja,mert nem volt rá ideje érettségi,és egyetem miatt. Rajta vagyok a témán,hogy veszek neki egy sajátot,de irdatlan mennyiségű pénzbe kerül...és ha már itt tart az ember,akkor nem a legolcsóbbat venné.
(#6976) Tim82:A macskában nem tudok segíteni,mert nem ismerem őket,és sose szimpatizáltam velük. Viszont utóbbinál egy siklófélét választanék a helyedben,vagy királyptont.Ezek olcsóbb fajok,és nincs nagy igényük,mégis a szoba dísze lehet.
A gekkón mi is sokat gonolkoztunk(még kaméleonok előtt),de elvetettük az ötletet,mert nem valami látványos a környezetük,valamint éjszakai állatok ,nappal elbújnak(magyarul mi értelme?).Ha barátnőd esetleg tűri,akkor a madárpókkal is megpróbálkozhatsz,nagyon látványosak és hatványozottan olcsóbb tartani,mint bármilyen hüllőt.Én tartok egyet már több mint 1 éve.
Bnőm első hallásra húzta a száját,de miután megvettük a lelkesedésem ragadós lett,és azóta már kézbe is szeretné venni majd egyszer.
-
Necces konfig ,elvinni elvinné,de nem lenne élvezhető a játék a kis egységméret és grafika miatt.
Hogyne lenne,ha megvan a lehetőség mindig kihasználjuk.
Ezt leszámítva még a terrarisztika és állatvilág az,ami nagyon erősen közös téma és mindketten imádjuk.
Viszon az életem más dolgait nehéz megosztanom vele,mert nem érdekli vagy nem ért hozzá.(infó,játékok,sport,stb) Dehát erre vagytok ti nekem. -
Milyen gépbe próbáltad? a vékony nyakas low profile-t takar?
-
válasz
DeFranco #5661 üzenetére
Én is 3 napon keresztül játszottam napi 5 órát (Rome II) ,már hónapok óta nem éltem bele magam ennyire egy játékba.Egyrészt mert nincs időm,másrészt nagyon nem tudom magam beleélni 1-1 alkotásba. Olyan,mintha igénytelenedne a piac,és minden a grafról és gépigényről szólna...
-
válasz
CoolBoy323 #5650 üzenetére
Ha valakinek ennél több lenne,nekem is kellene belőle kb 10 darab dvd,és esetleg ha az is van ,5db CD is.
-
Megpróbálok maradni a témánál.
Felgyűlt pár hardware,így szívesen ajánlom figyelmetekbe portékáimat
Lett laptop,öreg PC ,TV kártya,miegymás,ami már feleslegesé vált. Topiklakóknak olcsóbban adom,hátha így vonzóbb.
-
-
válasz
macilaci78 #3314 üzenetére
Falra nem merném rakni,mert nem kis súlyuk van a terkóknak,a fal pedig túl keskeny hozzá és régi (agyagtégla) ,hogy megtartsa.
Nézelődöm a neten,hátha találok valami jót. -
Nincs valakinek otthon elfekvőbe kis TV-je?
Anyám nyaggat,hogy kellene neki egy a konyhába,37cm-es vagy alatti méret,és csak tv nézésre. 3000-4000ft-ot gondolna érte,és szerintem reális.Nekem pedig szükségem lenne egy 35,max 37cm széles kisasztalra/komódra,kisszekrényre. A hosszúsága legyen minimum 70cm(ha nagyobb,nem baj,max 120) ,a magassága pedig 40cm(max 50).
Esztétikus se kell hogy legyen,két terkót tárolnék rajta. -
Eladó legolcsóbb,belépőszintű VGA
Topiklakóknak egy ezressel olcsóbban.
-
válasz
Bjørgersson #2898 üzenetére
Mi lesz helyette? Upgrade vagy downgrade? Esetleg valami Radeon?
-
válasz
Bjørgersson #2896 üzenetére
Valami olyansmi,és külsőre gagyi hatást kelt...MSI/ASUS ebből a szempotból jobb,viszont az ASUS hűtése sokkal rosszabb az MSI-nél,emiatt maradt az MSI. Még kiderül,mi lesz belőle,egyelőre nincs pénz a számlámon.
Addig is sikeres eladást.Ha még meglesz,talán felkereslek.
-
válasz
Bjørgersson #2890 üzenetére
Még gondolkozom rajta... 2 bajom van vele.
Az ára (Olcsón adod,de ennyi pénz több,mint amit karira szánnék) ,a másik pedig hogy Gigabyte,és a hűtését nem kedvelem. MSI TwinFrozer-re vadászom. -
válasz
Bjørgersson #2874 üzenetére
Jó kis kari,de doboz(és tartozékok) nélkül is érvényes rá a garancia?
-
Én ugyan nem vagyok öreg motoros,de szívesen találkoznék az avatar mögött megbújó arcokkal.
Ami számomra viszont ijesztőbb,hogy nem tudom hány ember van az én korosztályomban...kerek 20 vagyok,még túl fiatal a piáláshoz.(#1529) cekkk:
Reméltem hogy valaki ráharap.
Inni itam már nem egyszer,és voltam emlékkiesősen részeg is,nem is egyszer,de azok pont elegek voltak.Azóta mindent csak kóstolgatok,ízlelgetek,épp azt iszom,amire mondják,hogy "húdejóhúdejó kóstold meg!" és ennyi... Nem vagyok az a nagy piálós fajta
-
válasz
Speeedfire #1139 üzenetére
Ha már ennél a témánál vagyunk,a 17. kerületben honnan érdemes rendelni? (egyántalán jártas itt vki?
)
-
-
Kellemes Húsvéti ünnepeket,sok locsolási lehetőséget kívánok én is.
-
BUÉK mindenkinek!
Ki hol ünnepelt és miket ittatok leginkább?
-
válasz
werszomjas #600 üzenetére
Mégcsak nem is hallottam róla.de érdekesnek tűnik.
-
Üdv mindenkinek!
Van egy eladó telefonközpontom,otthoni vagy kis céges használatra. Beüzemelhető,egy vonalat 6 felé oszt szét. Boltban 3x áron van,így remélem megéri,ha valakit érdekelne. -
Olyan esetem még nem volt,hogy rossz gépet kell javítanom,de olyan nem egyszer,hogy lassú a gépem,nem megy a net,stb.
Ilyenkor laptopot,csavarhúzót,egy pendrive-ot tele progikkal(aida,CCleaner,hdsentinel) szoktam vinni és bevizsgálás után szoktam többet mondani,megbeszélni,hogy milyen alkatrészek kellenek.(márha ez szükséges)Volt példa újratelepítésre nemegyszer,routercserére.
valamint Sokszor segítek ismerősöknek alkatrészeket válogatni,komplett gépet vásárolni,hogy maximalizálni lehessen a teljesítményt az ár függvényében.
-
Sziasztok
Barátnőm eladna 150ft/db áron Afrikai óriáscsigákat. Most születtek,sok van belőlük,igénytelen állatok,maradék zöldségeken,zöldséghájakon simán elélnek és hatalmasra nőnek 20cm+ simán elérik.
Ha érdekel bárkit is, PÜ-ben jelzze.
Természetesen BP-n átvehető,megbeszélt időpontban. -
Eladó egy 478-as félkonfig.
Alaplap,proci,ram.
478-hoz képest fullos.Akit érdekel,privizzen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest