Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ezzel én is egyetértek.
@PeL
Összességében elmondható, hogy fegyver anoint mindig az aktív ami pont kézben van de pl Consect hit-el lehet trükközgetni fegyver váltás után is. 'ami ehhez az anointhoz van írva játékban nem igazán valós'Sok minden ilyen háttér mechanika van a játékban amit semmi nem ír le neked a játékban és annak utána kell nézni.
Régebben én is ilyen vidiket néztem ahol kb kimatekoztak mindent meg elmagyarázták hogy, is működik igazából.Mayhem 11 tényleg célszerűbb mert mint bizonyították már többen is 500 boss kill-es átlagból szinte semmi érdemleges különbség sem volt loot terén 'legalább nem kell nyamvadt mayhem modokkal szarakodni..'.
Class mod/Artifact-ot tényleg jót találni nem egyszerű dolog sőt talán egyik legnehezebb a játékban.
Nekem is van ami hagy kívánni valót maga után és pedig nagyon sokat farmoltam ezeket meg volt rá event is régebben amikor esett rendesen és még úgy sincs igazán 'fullos' csak ez már jó lesz kategória.Sima world drop farmra pl egy Slaughter Shaft is jó ha már unod a boss runokat.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Hát megprobáltam ez urad buildet lehet én csesztem el valamit de nagyon gyengus.
A gamma burstos eddig ami nagyon átjott, a rakkosat nem néztem eddig M11en de lehet már nem is fogom"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Daelion
őstag
-
Csokishurka
őstag
Akkor jo mert altalaban hanyagolni azoktam, melee meg granat kill mar szenvedes.
Ma szerintem ranezek az urad buildre. Csak meg nincs meg az az atomic deathless, helyette jo a frontloader is? Abbol mar van vagy 3 fajta, vagy megeri a kettot egyut hasznalni?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Jaja abból van egy pár.
Amúgy tegnap átváltotta M8-ról M11-re, nem vettem észre olyan nagy különbséget...
A slaugther arénáknál ugyen minden roundban van egy plusz küldi, gránát, melee, cyro kill.
Ezeket mennyire érdemes megcsinálni? Adnak valamit pluszt egyáltalán?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Kosz skacok.
Akkor ezek majd raguglizok mert sok minden uj eventet irtatok amit meg ezek szerint nem csekkoltam le.
+anoint se tudtam hogy lehet rerollolni.
A shlooterhez meg mar csak egy kulcs kell szoval az is megvan nemsokara."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Dedikáltan Killavoltot farmoltam a Monarch miatt, ki is esett zöldben meg kékben, de még kéne a tüzes verzió is. Illetve a hellwalkert farmolom, nem tudom M11-en mennyire jó de imádom azt a fegyót. (doomban is kedvencem volt )
Meg néztem egy ilyen top15ös listát bis fegyókról, azokra majd lehet ráállok.
de igen mocskos unalmas. Jelenleg M8-on tolom ahogy tanácsoltátok, most váltottam rá a gamma burstos talentre, eddig jó cucc. Utána lehet majd urad késöbb meg a fade awayt megnézem, csak az a baj mindenhez újra kell farmolni a cuccokat.Vault cardos témáknál van egy artifact ami 1000% drop chancet ad legókra, ezt használta valaki vagy érdemes farmolásnál? Elvileg dedikált droppra nincs hatása, de hátha esk valami frankó cucc.
Most egyébként még kimaxolgato ma dolgoat aztán lehet megyek wonderlandsra. Valaaki tolja már amúgy?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Daelion
őstag
+1 ezeket én is kb ugyan így csináltam miután bejött összes Mayhem szint.
Pár szintenként mentem felfele Gigamind farm közben mert dobja elég gyakran Hellshock-ot az meg bőven elég erős pár szintenként és akár end game szinten is jó amíg nincs más.
Mayhem 11 nekem szinte megváltás volt, volt hogy 15+ percig tekergettem M 10-en a modokat mert egyik sem volt jó és talán 1-2 hard mod volt ami nem volt túlságosan negatív hatással a karim buildjére/játékementre + többi simán irritáló.
Ha már effektíven tud haladni ember 11-en úgyis van elég loot meg asszem dedikált dropokra nem is van hatással, XP meg jön idővel akárhogy is játszik az ember.
True vault hunter meg ja kb opcionális ha van kedve hozzá az embernek, én 3 karin is végig mentem rajta de nem kötelező. 'megjegyzem Tiny Tinába jelenleg nincs is TVHM csak 1 fokozat aztán van 20 Chaos szint ami kb olyan mint Mayhem csak modok nélkül'
Normal+Mayhem bekapcsolva ugyan azt tudja mint TVHM+Mayhem, néztem direkt neten erre kutakodást és nem találtak loot vagy akármi érdemleges különbséget végeredményben.
Ha valaha is összerakom Fl4k-et az már nekem is ilyen gyors Normal+Mayhemes kari lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Okes hogy van amugy, vegigviszem normalon a gemet es utana jon a tobbi nehezebb mod? Hard meg a tobbi?
Lattam valami mayhem 11 vagy mit, ez gondolom olyan mint diabloba a torment level"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Hat kiprobaltam eloszor a fadet, kb oraig hasznaltam, tenyleg nagyon unalmas lehet majd a vegen visszaterek ra. Levelingnek nem tudom mi a jo, egyelore ezt a fire birdis temat tolom, de lehet megnezem ezt a gamma petet ha jonak mondjatok.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Daelion
őstag
Nekem amúgy így ~1000 óra után sincs Fl4k de persze azért néztem elég sok build videót róla mert terveztem csinálni csak bejött más játék közben.
Én is agyaltam, hogy ha nem Fade Away akkor valami Gamma burst build esetleg Urad de az már van 1 mert Mozem azt használja 1HP Deathless buildbe.
Mordecait én is bírtam BL 1-be, ő volt első karim meg sokáig a main is nagyrészt Sniper buildbe de használtam pár revolvert is mert volt egy pár nagyon jó/OP.
Később lett Lilith mint farm karakter, vele könnyebben ment Crawmerax farm azt azóta meg inkább Siren maines vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Igen emlékszem az elején nagyon fun volt Zeroval de nagyon könnyen rá lehetett unni...
De így, hogy gyorsan rágugliztam úgy látom lehet neki sniper buildet is csinálni szóval jó lesz.Hát még ez egyelőre sokat nem mond de majd megnézem
-
Daelion
őstag
Kaoson farm nekem is kijutott elég amikor még újdonság volt, aztán persze növelték a max szintet és dobhattam ki őket és kezdhettem megint.
Én is elég sok féle fegyvert hordok magamnál meg használok mert buildek amiket játszok annyira nem szigorúak ilyen téren.
Talán csak Zane buildembe van 1 kötelező fegyver a Redistributor de azt amúgy is akartam használni valahol és nála tökéletes. 'Barrier-en keresztül összes lövés AMP lövés vele és mobolásra van legfőképp'Rowan's call nálam is megy 2 karin is, jó kis mindenes fegyver lett belőle amióta buffolták.
Azért mondjuk nekem talán annyival könnyebb a dolog, hogy én PC-n játszom + NVMe SSDn van játék és nem tart sokáig töltő képernyő amikor ki be lépkedek farmolás miatt. 'bár gondolom PS 5/új Box már gyors'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
De amúgy miért annyira feltétel a Kinetic vagy csak gyűjteménybe kell?
Én meg pont, hogy kineticet szoktam eldobni mert kb minden buildembe/karimon elemental fegyvereket használok. 'Zerker phasegrasp Amara/1HP Deathless Urad Moze/Chain Zane'
Mozen van talán legjobb Kaosonom az x2 Full Auto Radiaton 32-es mag asszem.
Nem vesztesz sokat, Smog poen fegyver de semmi extra meg eléggé specifikus buildekbe jó csak mert ha nem tudod AMP lövéseket fent tartani vele akkor kb semmit sem ér.
Nálam van 1 egész jó példány amit Chain Zane buildel próbálgattam azt ott ugye van Barrier amivel elég jól fent lehet tartani AMP dmg-t.Úgy még egész jó de meh, van helyette jobb és kényelmesebb fegyver bőven.
-
shotika
őstag
Nem tudod más cuccból pótolni a lőszert? Kaoson amúgy nemrég volt megvehető item Maurice automatából (ugye minden héten más helyre költözik ez az automata, azt érdemes nézni) - jelenleg a Hyperfocus smg a legjobb benne.
(mit nem adnék egy Smog-ért, az az egyetlen item ami még sose volt)Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest