Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz persil #3435 üzenetére

+1 ezeket én is kb ugyan így csináltam miután bejött összes Mayhem szint.

Pár szintenként mentem felfele Gigamind farm közben mert dobja elég gyakran Hellshock-ot az meg bőven elég erős pár szintenként és akár end game szinten is jó amíg nincs más.

Mayhem 11 nekem szinte megváltás volt, volt hogy 15+ percig tekergettem M 10-en a modokat mert egyik sem volt jó és talán 1-2 hard mod volt ami nem volt túlságosan negatív hatással a karim buildjére/játékementre + többi simán irritáló.

Ha már effektíven tud haladni ember 11-en úgyis van elég loot meg asszem dedikált dropokra nem is van hatással, XP meg jön idővel akárhogy is játszik az ember.

True vault hunter meg ja kb opcionális ha van kedve hozzá az embernek, én 3 karin is végig mentem rajta de nem kötelező. :D 'megjegyzem Tiny Tinába jelenleg nincs is TVHM csak 1 fokozat aztán van 20 Chaos szint ami kb olyan mint Mayhem csak modok nélkül'

Normal+Mayhem bekapcsolva ugyan azt tudja mint TVHM+Mayhem, néztem direkt neten erre kutakodást és nem találtak loot vagy akármi érdemleges különbséget végeredményben.

Ha valaha is összerakom Fl4k-et az már nekem is ilyen gyors Normal+Mayhemes kari lesz. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák