Új hozzászólás Aktív témák
-
Elamaas
tag
válasz woodworm #23714 üzenetére
Az a vicces még, hogy a törölni akarok valamit a vinyóról akkor is feldobja h csak rendszergazdaként tudom törölni.
Viszont most kipróbáltam azt, hogy létrehoztam egy teljesen új mappát a vinyón. Na azt engedi minden kérdés nélkül törölni, valamint ebbe az új mappába a torrentet is engedi tölteni már.
EZ WTF?
-
Elamaas
tag
válasz TeeJay #23711 üzenetére
az esetleg lehet gond, hogy win8 alatt a rendszegazda vagyis én voltam mondjuk gipszjakab
ezután jött egy format ssd, amire új rendszer került és a rendszergazdája megváltozott tehát pl jakabgpsz lett.
Azonban a vinyo rendszergazdája még mindig gipszjakab nem pedig jakabgipsz ezér nem engedi a vinyot ugy kezelni ahogy kell mert más lett a felhasználó neve? -
Elamaas
tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám:-Adott egy gép ssd + vinyo kombó.
-Először raktam fel win 10- et értelemszerűen az ssdre. A vinyón van minden más képek film stb.Tegnap felrakta, qbittorentet, ma a utorrentet. Mindkettőnél az a probléma, hogy mikor berakok egy torrentet letöltésre és beállítom, hogy a vinyora töltsön megszakad az alábbi hibával:
Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat (WriteToDisk)
A C-re vagyis az SSDre minden további probléma nélkül elvégzi a letöltést.
Mi a probléma és mit kell beállítanom, hogy menjen a vinyora is a letöltés? Tudnátok segíteni?
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest