Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez az eltűnés ismert bug, van csomó videóban, hogy újraindítás után is full eltűnik a CC. Aztán 1 vagy több ismételt reboot után visszajön. Dehát ettől "szép" a bétázás.
Főleg, hogy a bugok egy része a 18.0-val még tuti benne marad a rendszerben sajnos, az eddigi tapasztalatokra alapozva.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Azt ki lehet kapcsolni, hogy a háttérkép ne legyen sőtétebb az ikonokkal együtt?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Ahogy látom public beta 4 eléggé rendben van, eddig vártam vele, de már jön lefelé.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Public beta 4-nek az akkumulátor használata rendben van, vagy inkább hanyagoljam a telepítést? -
gretzky77
veterán
iOS 18.1-re bedobott megint egy béta 2-t, de nemrég volt már ilyen!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
félisten
-
aktív tag
válasz szabonagyur #531 üzenetére
Az Alma is tud “kreselni” , és inkább a béta omoljon össze, mint a végleges.
-
félisten
Beta 6, betazok egy ideje de nem volt meg ilyen
-
gretzky77
veterán
válasz captainnemo #529 üzenetére
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz captainnemo #527 üzenetére
A 18 fogja tudni, a bétában már benne van, működik
-
captainnemo
aktív tag
válasz laci laci #526 üzenetére
Szerintem hiába keresel, mert az alternatív tárcsázók rendszerhez hozzáférése korlátozott, nem érhetik el a híváslistát pl és közvetlen hívást sem lehet intézni onnan, mert kell egy felhasználói jóváhagyás. A vitatott t9 tárcsázásra is van sok alternatíva, amit a gyári nem tud (elvileg fog tudni a 18-ban), de a fenti hiányosságok/kényelmetlenség miatt ezeket nem tudtam használni.
-
Bunda555
tag
iOS 18 mail preview: [link] Bővebben pedig itt: [link] Az AI funciókat nyilván nem kapjuk meg hozzá, így félő, hogy nekünk nem sok újat tartogat. Csak működjön végre
Az android majmolás érzés jogos, de hát valahogy meg kell termelni azokat a milliárdokat. Hogy ösztönözzenek új telefon vásárlásra, ha az 5+ éves XS-emet fájó szívvel adtam oda a fiamnak, mert még mindig mindenre elég volt 18 bétával is?
Amúgy az AI-ra felcsiilant a szemem, mert a ChatGPT-vel jókat beszélgetek magyarul, már-már elhittem, hogy ezzel a Siri is működni fog. De ha csak localban fog menni, és nem küldözget semmit, akkor A17 ide vagy oda, abból nem lesz nyelvi modell iphone-on. -
ronin79
addikt
válasz Bunda555 #515 üzenetére
Nekem elkerülte a figyelmem az "új mail app" h. ebben mi lesz az újítás, de remélem nem AI sorsra jut, amiről legutóbbi infók h. nálunk EU-ban majd talán csak jövőre + csak újabb készülékeken (A17/M1-től fölfelé) + Us régió/nyelv. Jó a nyelv még belefér, Siri/Fordító sem tud magyarul, de
ez most olyan "piszok" android majmolás nekem, h. bocsánat a kifejezésért, sz@rják az újabb telókat (lásd Xiaomi, h szinte havonta új típus, Pro/C/T/Se tököm tudja bla-bla) és új Android, meg frissítés csak a legújabbra jön, max 2-3 éves flagshipre. -
sgeza
veterán
Szerintem is tök béna, hogy nem mutatja akár meglévő, akár egy nem mentett telefonszámhoz a teljes előzményt egy nézetben, viszont valamelyest megoldás a problémádra, hogy legalább a keresés esetén látod listaszerűen. Ha a hívás előzmény nézetben akár névjegyre, akár telefonszámra keresel, listázza az összes előzményt. Annyi, hogy szám esetén csak akkor ad eredményt, ha tagolásnál kezdődik a keresés. Tehát a te esetedben 882460-at, vagy akár 8824-et beírva hozni fogja a képen szereplő számot, de mondjuk a 246-ra nem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Pont a félreértés elkerülése céljából idéztem a posztodból azt a részt, amire válaszolni szerettem volna.
A probléma természetesen nem oldódik meg ezzel, de arra vonatkozóan nem is írtam semmit (tudom, hogy létezik a gond), hanem a megjelenített előzmények számát szerettem volna pontosítani. -
ronin79
addikt
-
Bunda555
tag
A gmail szinkront megoldotta a mail app törlés, újratelepítés, de az IMAP hibára nincs orvosság, tele van vele a reddit is. Az egyik fiókom megy, a másik ha beleőszülök se. XS-en is így volt, i13-ra váltva is maradt. Egyre valószínűbb sajnos, hogy az új mail app nem jön meg a 18.0-val, akkor már benne kéne lennie a devben.
-
ronin79
addikt
válasz Bunda555 #510 üzenetére
Mostani beta verziószáma b-re végződik, lehet még lesz egy beta "a" azt jön az RC nem? Azt lehet szeptemberben marad a beta vonal használatban, mint tavaly 17-en, mert hamarabb jött egy bugra javítás, mint a végleges stabilra
Amúgy ilyen hibára egy buta orvosság, h full gyalu és újként beállítani (nekem nagyon komoly hiba kéne h ezt lezongorázzam ). -
ronin79
addikt
válasz kentucky #503 üzenetére
Hasonló, mint tavaly 17-en a "hívásgomb" h. ide-oda pakolgatták, viszont ami számomra bosszantóbb, h a telefon alkalmazás nem tud egy rendes ráncfelvarrást kapni évek óta.
Naponta van 15-huszon Xx nem fogadott hívás ismeretlen számról (ami nem szerepel a névjegyzékben). Androidon ha raböktem a számra szépen listázta, h. már volt hívás múlt héten... február 17-én, stb. Itt bakker lehet keresgélni az utolsó 100 között amit listáz.
Ha már annyi ezeréves ficsör átjön androidról, ezt az egyet nem lehetne végre betolni?
Mar elő fog kerülni a fiókból egy 5 éves Xiaomi, rendszerfrissítés már nem jön rá, de céges karival hívásokra inkább használni azt -
Norbi887
aktív tag
Használ valaki Public Beta-t?
Mik eddig a tapasztalatok nálatok PB4-en?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Bunda555
tag
Beta 5 most végre jól muzsikál, csak ne szóljam el h. majd a 6 erre rácáfol
Szubjektív tapasztalat, amikor kijött egy public beta a köv. Dev verzió telepítésével jó volt várni, mert tuti volt benne vlmi hiba. Most ilyen volt pont a beta 4 (azt hiszem abban volt a fényerő hiba).Hát rácáfolt Az hagyján, hogy a céges IMAP fiókom nem megy beta 1 óta a gyári mail appban, de most már a gmail sem szinkronizál benne. Az új levelek megjönnek, de a desktopon törölt levelek is ott világítanak olvasatlanként. Remélem mindez már az új mail app előszele és majd azzal minden fasza lesz.
-
Bunda555
tag
válasz tuzpenge #502 üzenetére
Volt olyan korábbi háttér amit invertált és úgy is maradt. Viszont váltogatva a korábbi hátterek közt, azt vettem észre, hogy váltás után visszaállnak az ikonok kicsi/világosra. Míg vissza nem váltottam egy olyan háttérre, ahol most kijavítottam ezt. Ott megőrizte a nagy/sötétet. Szóval nálam letárolja az ikonstílust a háttérrel együtt. Feature vagy bug lesz?
-
atosan
veterán
Sokat nem kellett várni, elérhetö a public béta frissítés is.
tuzpenge ebbe belefutott a nyilvános bétában is.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
kentucky
őstag
Új bétában revertelték a régi Recents call screent, meg a bugot is, hogy híváslerakás után nincs delay. Lehet megint össze vissza hívogatni másokat…. Nyitottam ticketet
-
tuzpenge
őstag
A béta 6-ban ti a háttérképet tudjátok váltani? Nekem csak úgy sikerül ha újraindítom a telót…..látszólag megcsinálja, de ahogy kilépek a beállításokból a telefonon még mindig a régebbi háttér fogad….
ˣ
-
atosan
veterán
Köszönöm szépen!
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest