Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Gyuri27 #89060 üzenetére
Tokeletes vilag nem letezik..max a masvilag...de az mas
Egesz eletemben arra torekedtem/torekszem hogy minel jobb dolgokat adjak ki a kezeimbol. A munkamban soha senki sem panaszkodott valaha a minosegre vagy masra. Amikor a szamlamrol leveszik a penzt akkor egyik sem kot kompromisszumot, akkor nekem miert kell azt kotnom cserebe?
Ha egyszer kompromisszum mentes penzt adok, akkor kompromusszum mentes termeket szeretnek...par dolog nem zavar, de lassan kezd betelni a pohar, sok evi frusztracio jon most ki rajtam....es onnantol kezdve olyan klienst veszit az AMD aki sajat maga evi 200-250K HUF-nak megfelelo penzt adott/ad nekik, nem beszelve arrol hogy masnak mennyi AMD cuccot szereltem ossze/ rendeltem meg...ha ezt is beszamitjuk akkor az evi 1.000.000 HUF ott van....ami eleg szep.Sokan verik a szajukat hogy hatalmas AMD fanok mert csak AMD termeket vasarolnak....jahh...ket evente 35-40K-t koltenek....es azt az apron. Jogomban van szidni oket....ha nem vagyok veluk megelegedve.
A Fury X-en is voltak haslo problemak....most egyelore rendben van...fogjuk ra.
A lenyeg az hogy ha en igyekszem a tokeletesegre akkor elvarom mastol is! Kulonosen akkor amikor penzt juttatok a kezukbe!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest