Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Hogy a legegyszerűbb vízből 5 embert ölni milyen pályán és módban?
type your text here..
-
Prosector
addikt
Gratulalok, Dave ! Jok voltatok !
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Németh Péter #88887 üzenetére
akkor ő az 1%
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zzola
titán
A virtuális világban éli az életét, egészségére (ha egyáltalán egy ember használja csak a fiókot) !
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez is csak egy kocka fax gyerek,nem több. (NoLifer ahogy szokták mondani)
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #88882 üzenetére
A második linkben a srác adatlapján ez van:
WELCOME ♡
Have You just got farmed? Do you think I am hacker? Feel free to report my profile and don't forget to write crying garbage on my platoon wall. But I am still not banned even after hundreds of reports. So probably something is wrong with you. I am not hacker. I am just good player, try to deal with it!
Check my gameplays:
https://www.youtube.com/channel/UCFqpDOHinIdTRQ9Wo7Qto3AMeg 4760 óra játékidővel rendelkezik, ami napi 8 órával számolva 595 nap. Szerintem több mint másfél éven keresztül napi 8 órát játszva 630 ezer kill után lehet neked is hasonló statod lenne! :-)
-
Prosector
addikt
válasz Mr.Csizmás #88882 üzenetére
Van a reprtban egy fritzkandur nevu tag, 58 rankkel, 7-0-val, sztem o is csal.
-
Prosector
addikt
Akkor nem tudom mi lehet a gond, csak 2500-as bitratetel es 720-ban streamelek, sztem ezek az ertekek nem magasak.
Más:
Ma este 2 meccs is lesz: HUN4CE-HUN4CE MIX TEAM és 818-SNP, sajnos mind2 8-kor.
A h4ce-os meccs kegyetlen szorosnak igerkezik, de a 818-snp sem lesz piskota.
Remelem mind2 meccs streamjére lesz kapacitasunk, link(ek) kesobb.
-
stoon
addikt
nincs egy fos ember akivel lehetne gémeli így szombat este ??????? hogy lesz ranglépés srácok????
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
pohár
félisten
főleg annak jegyében, hogy Andrew Wilson 2016-ot mondott megjelenésre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
-
zzola
titán
Egy új fake kép...
-
techpor
tag
-
stoon
addikt
válasz dokee78 #88836 üzenetére
az a baj hogy az már szinte múlt drónok már ,vagy az első vh-ban is voltak, csak bf 4 ben nem csak a gyengített változat!: suav
a következőben jön a skynet meg a termonátorok radiátorok meg valami eredeti "balatoni" halcsoda: hekk, vagy mi. azokkal kell mókolni !
(#88835) Prosector: az pont egy picivel több modernizáció, mint amire szükségünk van!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Bjørgersson
félisten
-
Prosector
addikt
A mai war szinten tviccses lesz(Golmud-Rogue).
-
gali777
őstag
hsz-ek hova tűntek.....?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
gabee97
tag
Sziasztok!Ma fejeztem be a kampányt,és nem kaptam meg azt a 3 fegyvert ami igazából járna ha végigvittem az egészet,mi lehet a probléma?
-
Gyula84
veterán
valahol lehet követni a magyar kupa eredményét vagy titokban marad az is hogy ki nyer?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zzola
titán
Ma' vo't, de jó a kép...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pohár
félisten
válasz guftabi96 #88846 üzenetére
nem hiszem, hogy kvázi ellenfelet akarnak állítani az EA-nél a Titanfall 2-nek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
techpor
tag
válasz dokee78 #88847 üzenetére
És szerinted ezek mennyire befolyásolják a játékot? Nyilván ki lesz balanszolva egy vh-s játékban ez, mert pont a hasonló játékosok miatt nem engedhetik meg azt, hogy pl. egy garand ne legyen tárazható (illetve csak körülményesen) vagy azt, hogy a bren alap ironsightja kb. használhatatlan.. jó lenne egy vh-s játék, de ezeket tuti balanszolni fogják és akkor meg felesleges, hogy modern warfare vagy nem, mert kb. kuka lesz megint a szarrá balanszolt dolgokkal
-
dokee78
félisten
-
guftabi96
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #88843 üzenetére
nagyon remélem, hogy nem valami falonfutós, futurisztikus ganyé lesz..
#KeepFightingMichael
-
Gyula84
veterán
-
guftabi96
addikt
Vótmá?
BATTLEFIELD WORLD PREMIERE
Join us on May 6 at 4PM ET/9PM BST for a first look at the future of Battlefield™.#KeepFightingMichael
-
techpor
tag
válasz dokee78 #88824 üzenetére
Hurrá. Én örülnék neki ha azok nem vennék meg akik mbt low nélkül nem tudnak élni.
(#88832) dokee78: hangtompítóhoz flashlight meg lézer ha füst van, hogy lásson mindenki mi? Jó is az.
(#88837) NetTom: jelenleg azt sem tudják rendesen megoldani, hogy ha a katona átugrik egy akadályt (már ha át tud és nem szerencsétlenkedsz vele ott egy fél órát, mint egy autista, hogy egy kerítést átmásszon) akkor ugyanazt lássa az ellen meg te is. Neki még megy az animáció meg eleve nem is ott vagy, de aki ugrik már lent van és lelő simán.. de legalább paracelen gyönyörű a víz meg a hullámzás, de alap dolgokban meg gyerekcipő.. először ezeket kellene megoldani és elfogadható szintre hozni szerintem
-
Prosector
addikt
válasz dokee78 #88836 üzenetére
Tul nagy ugras nem lenne, tekintve hogy mar ebben is van ugye mav meg eod bot, vagy mi...(lehet van meg mas is, nem tudom, meg 1x sem hasznaltam ezeket).
Nettom: en a jarmuvekhez hulye vagyok, szoval nekem meg jobban hasonlit a 2 jatek egymashoz annyiban, hogy ebben is szinte csak infezem es azt sem szoktam tulvarialni, vmilyen rds, grip, esetleg compensator oszt ennyi.
Viszont attol, hogy ilyen fapadosan jatszom a ww-os korites nekem sem jonne be, ez a modernebb kor jobban tetszik.
-
nagyúr
válasz Prosector #88835 üzenetére
Nagyon vicces amúgy hogy a CoD és a BF mennyire követi egymást... azis valami jövőben játszódó cucc lesz, meg ez is... tényleg a háttérben mindig összebeszélnek.
Az mondjuk megnyugtató, hogy elvileg azért ez az ugrabugri meg parkouring kimarad a BF-ből... legalábbis ez a pletyka meg ígéret.
Az megmarad a Titanfall 2-nek.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Prosector
addikt
Vhol azt olvastam, hogy csak picit lesz "modernebb", mint a 4.
-
nagyúr
-
dokee78
félisten
válasz FollowTheORI #88830 üzenetére
Elég gyenge játékos vagyok,de szeretem biszb@szokkal kiegészíteni a lőfegyvereket.
iMaverick Igen az akart lenni,csak elírtam. WW -
gyiku
nagyúr
válasz Németh Péter #88823 üzenetére
kivancsi leszek, bar a hardline es a battlefront utan nem hiszem, hogy letesznek egy rendes jatekot elenk.
hüllő
-
nagyúr
-
dokee78
félisten
válasz Németh Péter #88823 üzenetére
Nagyon várom a bejelentést.
Ha 1. illetve 2.wh lesz akkor tuti nem veszem meg.
Bár korai ítélni elsőre,akár jó is lehet.
Ha wh-s lesz,gondolom sokan átköltöznek majd az aktuális topikba.El nem tudom képzelni milyen fejlesztések lehetnek a régi fegyverekre.
Mert akkor még nem igazán volt ilyen,max sniperekre távcsövek. -
őstag
A reddit fórumok közben azon pörögnek, hogy jövő hét pénteken, május 6-án BF5 bejelentés lesz.
https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/4gouub/bf5_likely_to_be_revealed_on_the_6th_of_may_he/
https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/4gwji4/bf5_reveal_next_week_now_pretty_much_confirmed/
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4gxghl/tweet_youre_invited_to_the_battlefield_world/
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4gwnly/possible_battlefield_2016_nda_releasing_soon/Valaki szerint meg már délután 5-kor:
https://twitter.com/WDA_Punisher/status/725818266392866817[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #88804 üzenetére
Nem. Csak összegyűltek ott és egyszerre megindultak.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #88811 üzenetére
Ugy gondoltam, hogy (kb. voltak ott 20-an) van mondjuk 4-5 squad, az egyikbol leszuletik az elso oda(vagy mar egy ott levore), utana a tobbiek raspawnolnak, majd squadot valtanak(tegyuk fel, hogy van 1-1 szabad slot a squadokban), a 4 ember 4 kulon squadba megy es az atvaltott squadbol, a még le nem spawnoltak, a squadot valto jatekosra szuletnek.
Gyakorlassal biztos meg lehet gyorsan oldani...de ez csak teoria...amugy a franc tudja hogy csinaltak...
(#88812) gyiku: en nem tudok...te igen?
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
-
gyiku
nagyúr
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #88804 üzenetére
Ezen gondolkodtam en is...vegul is TS-en ossze lehet hangolni egy ekkora spawnt is.
(#88805) steele80: ezt megcsinalod es jo lesz, a DNS cache-t kell resetelni:
[ Szerkesztve ]
-
-
daveoff
veterán
válasz steele80 #88805 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám melóhelyen mindig ledobált, kábelt cseréltem azóta nem csinálta. De lehet a router, vagy a net rosszalkodott, szóval ezek közül lehet valamelyik, szerintem.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
steele80
senior tag
Sziasztok!
Kedvenc szerverem időnként kidobál az alábbi hibával:
ERROR
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.A smart port forwardinggal megnyitom a portot, de akkor is kapom a hibát.
Mi lehet az ok?
-
Prosector
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #88801 üzenetére
5:11-nel az mi???
nice attack
ennyien be sem fertek a lepcsohazba
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem is tudtam hogy már tengeralattjáró is van BF4-ben.
És 5:11 van érdekes téma.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest