Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz prokxy #26598 üzenetére
Detto, én ezért szeretek vele játszani még mindig, mert magában szórakoztat, nem frusztrál, mint más, kompetitív játék, ahol stresszelek meg valami hülyeség, random, egyéb miatt vesztek. Hearthstonezok, napi szinten altf4-ezek és megyek bf-re darálni
Ha meghalok bum tíz sec és respawn. Ha vesztünk na bumm. Akkor szoktam csak kilépni meccs közben ha nagyon durva baserape van és értelme sincs játszani, de ez ritka.
Manapság szinte csak custom CQ-n játszok, 200% ticket és dmg, 50% respawn time és vehicle spawn time.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #26596 üzenetére
Alap! Kádé a lényeg!
Joker tegnap szépen lerombolta a statját a kontrolleres témával!!.
-
prokxy
veterán
1x nem néztem még meg, hogy Neked mennyi a KD-t, SPM-ed, WL ratio-d, sorolhatnám, qrvára leszarom, lehessen veled jót játszani és kész. Ez igaz a többiekre is, bár 1x a jokert megnéztem és rájöttem, hogy ugyanolyan nub mint én!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
Úgy van!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #26590 üzenetére
Amúgy simán lehet, mert az első körben 12 ponttal kaptunk és volt 900 körül egy szép comeback is. Max 1-2 emberen múlhatott!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #26585 üzenetére
Tegnap a f*-om ki volt, hogy elbuktuk az uccsó két meccset. Soisson és Fort de Vaux volt, ha jól emlékszem!
Nincs új map a CTE-n:
CTE: A update has gone live
Current map is still Prise CQ(#26589) prokxy
Néha idegesít!
Most a pisztoly dog tageket húzom, más challenge egyelőre nincs. Na meg pilot-ot felhúzni 50-re (de ugye azok is dogtagek)! De ez lassabb lesz.[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
Szóval nem nálam van a gond, hanem EA baszakodik megint, oké... Egyik szemem sír, másik nevet. :/
There is no war. Only the harvest.
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #26583 üzenetére
Plusz mostanában stuttering (dadogás) jelentkezik, ping, fps, minden rendben, még a gpu usage sem volt túl rossz, de mégis akadt egy kicsit. Soisson vége felé. Utána a következő map megint jó volt.
Viszont más valaki is beírta, hogy "any lag?", szóval másnak is volt gondja.
A server browser-ben a ping-ek elég magasak, 1-2 50 körüli volt tegnap a többi sokkal magasabb, 80-100 fölött, de ha belépek, akkor ott általában jó. Szóval vmi gebasz van a pingekkel is mostanában.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz xPraetoriaNx #26582 üzenetére
Nálam a High Latency és a Latency Variation nálam nagyon sokat villog, nem hiszem hogy jó jel... Néha van teleport de viszonylag ritka, pingem átlag 30-40, Digi.
Természetesen rengeteg az eltűnő lövedék, 1 tár az enemybe, előttem fut, majd odafordul és 100% hp-val leszed, ez mindennapos. Máskor meg nagyon adjaOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
xPraetoriaNx
senior tag
Sziasztok!
Arra van valami protipje valakinek, hogy bár a pingem folyamat jó (80 fölött még nem láttam), és az EA oldalán írt portokat is megnyitottam, rendszeresen azt tapasztalom, hogy villog a "Severe Latency Variation" ikon, és néha ilyen 3-4 métereket teleportálnak az emberek? Nem folyamatos, tehát nem "teleportálva közlekedik mindenki", de ahhoz épp elég gyakori, hogy emiatt menjen el a játéktól a kedvem 1-2 kör után... (Eléggé demoralizáló tud lenni, amikor emiatt buksz el egy csomó killt, és cserébe ezért halsz meg többször is)
There is no war. Only the harvest.
-
voodoo98
addikt
-
l.skywalker
félisten
Na, nekem Xboxon nem indul. Megnézné más, hogy neki megy-e?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
voodoo98
addikt
New #BF1CTE Update now LIVE on PC!
NA! Csak nem?
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #26575 üzenetére
+1
Ma leszel? TS? Tegnap a buszról néztelek, kontrollerrel elég jól ment ahhoz képest!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
válasz Aventador91 #26575 üzenetére
Mondjuk ha olyan a pilóta akkor irtó nehéz célozni
Van hogy én is beülök hátra próbálom leszedni a repülőket de úgy rángatja gépet össze vissza hogy nem tudom eltalálni a közeledő gépet, bár én nem vagyok gyakorlott hátsó pozícióba
Mondjuk néha olyan érzésem van hogy ott is vaktölténnyel lövöldözök mert hiába van közel egyszerűen nem talál
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Aventador91
őstag
válasz prokxy #26574 üzenetére
és amikor beül gunnernek. a csapattarsakat lövi az ellenséget meg nem veszi észre. vagy beül, ha szarrá lőttek meg kiugrik. előbb véletlenül se. meg amikor tisztan jön mögöttünk a gép, fel órája lövi de kilőnek minket mert gondolom el se talalja. kilometerekre oldalra mozgó repülőt előbb kiszedek gunnerként mint ezek
-
prokxy
veterán
Miért talál meg engem állandóan egy kezdő idióta, aki beül a tankomba és folyamatosan lövi a semmit?
Qrvára idegesítő az egész...mi a faszt képzel az ilyen??? De most komolyan...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #26569 üzenetére
Ok, én még mentőautót keresek a gyereknek a névnapjára... Még se pancsi se vacsi...
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #26559 üzenetére
Viszont nekred kezdő kontrolleresként megvan minden fegyvered és ismered a pályákat
Én fogpiszkálóval mentem a dzsungelba az első hetemen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #26556 üzenetére
Nekem egy előnye van: Vaux
-
Aventador91
őstag
tolok egy sima streamet is így estére. kis nyugis gémpléjt [link]
-
zzola
titán
Elég hama vége lett....nem ment?
-
@rglaaf
veterán
válasz Aventador91 #26562 üzenetére
basszus magadra dobálod a gránátot az ajton nem tudsz befordulni soha fps-t joypadel
PSN:BiZzare_0 ️
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26562 üzenetére
Nézem!
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #26557 üzenetére
Meddig leszel ma? 8-ra erek haza, sztem 9 fele gephez tudok jutni...
-
Aventador91
őstag
stream mindjárt, itt [link]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Aventador91 #26556 üzenetére
Ps4en nagyon is élnek a dlc mapok/módok
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26559 üzenetére
Kezdésnek az jó!
-
Aventador91
őstag
végre toltam most egy 1es k/d-t . rendes sikerélmény ha valakit lelövök mintga most kezdtem volna a játékot
pc-n sokkal negezebb igy játszani. konzolon van sok hasonlo cipoben mint en. itt meg a reglexes egeres ellen nem sokat érek
a killjeim nagy resze granattal van
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26557 üzenetére
Ok
-
Aventador91
őstag
7 körül kontrolleres stream, akit érdekel
-
Aventador91
őstag
válasz l.skywalker #26555 üzenetére
milyen előnyeit? még nem éreztem hátrányát hogy alapjátékot vettem + külön dlc-t amit kár volt mert ki is halt. az oroszt tuti megveszem. utána csak akkor veszek dlc-t ha még nem halt ki 1 honap alatt az aktuális uj dlc. meg ugyis lesz premium friends. minek vegyem meg akkor a premiumot. azt se tudom mennyivel drágább mint az alap. még nem érzem hogy kéne. 1 hetet tudok varni a kulon dlcre. battlepack dogtag meg varolista prioritas nem erdekel, mert ha valahol nincs hely addig keresek szervert amíg bejutok
ha jol nezem 15k a premium pass. akkor lehet megis megveszem. elore latom hogy tetszeni fognak a dlc-k. jo nevük van + a borítóképek is jók
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Jön a Premium Trial, ahol azok is kipróbálhatják bizonyos ideig a prémium tagság előnyeit, akik nem vették meg [link]
-
whitezo88
nagyúr
szoros volt [link]
-
SipiBcs
őstag
válasz voodoo98 #26551 üzenetére
Érdekes dolog volt. Először csatlakozás közben fagyott meg. Restart és onnan már az indítóképernyő sem jött be.
Most repair és driverfrissítés után elindult. Erre felébredt nyűgösen a gyerek... Lőttem kb 5 percet!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
SipiBcs
őstag
válasz voodoo98 #26545 üzenetére
Nyisd meg a gépházat és írd be a keresőbe: játék
Elméletileg jobb oldalt, alul megjelenik az x box jel és azt megnyitva ki tudod kapcsolni a csúszkákkal a játékmódot. Egy próbát megér...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #26545 üzenetére
Nem tudom, de bazira idegesítő nálam is. Néha becsíkoz a kép vagy hogy is mondjam, mintha nem menne a frissítés rendesen. Viszont az FPS nem esik be nálam, ahogy néztem.
Ha ma elmegy a VGA => problem solved egy ideig, ha nem, akkor este próbálkozom 1-2 dologgal...game mode ki van kapcsolva.
Még az experience-t nézem meg, hogy mizu vele nem-e az kavear be vmit...simán csak a drivert rakom fel és kész.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #26544 üzenetére
K jó! :|
De mondom, ha újraindítom a gépet, akkor jó (egy ideig, viszonylag sokáig), de semmilyen változás nem történt a gépen. Más játékot nem próbáltam, csak a BF1 single-t és CTE-t.
És a gpu usage eséstől van a stutter. A végén már annyira szar, mint amikor panaszkodtam 6800k-ra (nem volt rendesen fenn a chipset driver). Elvileg windows update sem volt.
Új drivert sem tettem fel, pedig van azóta új nvidia driver.Újraindítás neked is megoldja egy ideig?
Megj.: Amikor stabil 100 felett volt az fps és lemaxoltam 100-ra, akkor megjavult. De amikor 100 alá esett akkor újra előjött. Fura mert 100 körüli fps-sel gsync-kel nem volt érezhető.
Természetesen lehet érezni a gsync 144 és 100fps közötti különbséget, de az elenyésző. Illetve nem dadog a kép, hanem lehet látni, hogy ritkábban frissít. ennyi.Stodeh twitter:
Anyone else having issues playing BF1 since windows creator update? I have had to roll back to play it normally.Nem lehet, h valahogy aktivizálódott a Creater Update? De nem találom sehol, illetve semilyen game mode-ot sem. Ez volt az első, amit megnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #26541 üzenetére
Nekem ugyanez van, vmi szar, de mas jatekokban is (wildlands, masik mumus) driverre tippelek. Olyan nalam mintha a gsync nem is menne, de elvileg meg a pendulumnal ok.
-
l.skywalker
félisten
-
voodoo98
addikt
Valamikor később, július 12 után fog adni egy "speciális" battlepacket. Nem tudom ez mit jelent. De aki megkapja, az írja be, hogy mi volt az! Köszi!
(#26539) anubis6
Köszi próbálkozok!
Olyat vettem észre, hogy ha monitor frissítés fölé (144) meg az fps G-synccel, akkor stutterel (dadog) nagyon a kép. Nem tudom mi lehet. Bár ez nem gond, mert 144 fölé nem is akarok menni, csak egy érdekesség.
Viszont, ha újraindítom a gépet, akkor nem dadog 144 alatt sem, egy idő után pedig igen. Pedig semmit nem csináltam a géppel, csak kihúztam a monitort és laptopra dugtam 8 órán keresztül (azon dolgoztam).Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nrk
tag
Hali
Lőtte már be valaki a 75 hedit? Történik valami? Ahogy számolgattam így magamnak (kör végén statból) olyan 80 körülit lőttem eddig, de nem történt semm, vagy majd ha lejár a dolog, és akkor mindneki egyszerre?i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
-
anubis6
aktív tag
válasz voodoo98 #26534 üzenetére
Frissítés fölé lődd 1-el, de nekem duplán megy (60hz-es tv, 120 fps limit) és szép simán fut
GPU/CPU usage-re próbálkozz a RenderDevice.RenderAheadLimit paranccsal, akár menet közben is konzolból (0-4), csak ne felejtsd beállítani a grafkártya kezelőjében, hogy a játék beállításait használja.. (előre elkészített képkockák, vagy mi a pöcs)[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
zzola
titán
Lesz stream joker?
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #26534 üzenetére
Single is akad!
Szóval megint nálam van vmi kib. gebasz!Újraindítom a gépet, akkor jó! ???
gpu usage is sokkal jobb, persze nem végig 99%, de 90-95 alá ritkán megy. Kb ez az elvárt működés.
Lehet, újra kéne raknom a windowst már!Malware, virus nincs a gépen, legalábbis 2 malware kereső nem talált és nem eszi semmi az erőforrást, de ettől függetlenül lehet, hogy valami nem ok a rendszeremmel!
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
FPS drop-ok jelentek meg a játékban, és a gpu usage megint leesik néha 70-75%-ra is. Nem minden mapon jellemző. Másnak nincs ilyen problémája mostanában? kb. 2 napja megy.
Illetve akinek korábban volt, az mivel orvosolta? User.cfg-be mit kell(ene) írni pontosan? MaxVariable fps-t állítgatta valaki arra emlékszem, de vki 1-gyel alá, vki 1-gyel fölé rakta, mint a monitorfrissítés.
Elég zavaró ez a jelenség most.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
whitezo88
nagyúr
Van/lesz arra mód, hogy a lovas puskájának állítsunk be skint? A pisztoly megkapja a skint (Man Stopper van és auto átrakta), de a Russian skint a puska nem (pedig ua. mint a Trench)
Az meg szintén fura, hogy az Infantry variánsra számolja a Cavalry puskás killeket, nem a Trenchre (ha már).
-
törölt tag
Mivel ez is a controllert imitálja, ezért minden játékban működik, ahol a controller működik. Ugyanaz a működési elve, mint a ximnek, csak ezt hivatalosan a sony engedélyezte.
Az input laggja tényleg nagyobb, de ha 10-es skálán 10-es a PC-s egerezés, akkor 10/5 a controller és 10/7-8 az ilyen egerzős megoldás.Miután a sony engedélyezte, onnantól pedig nem mondhat erre senki semmi rosszat. Igazából ideje volt már. Ahogy vannak működő kormányok a konzolokhoz (és az is sokkal jobb élményt nyújt mint a kontroller), úgy helyük van a működő egereknek is.
-
prokxy
veterán
Kösz Srácok, Titan One, ennyi!
Az meg hogy ez mennyire legális, csítelés, qrvára leszarom!(#26527) Aventador91: akkor toljad 2 napig kontrollerrel és még skillesebb leszel, haggyámá'... Én autózok kontrollerrel, ott is ugyanúgy figyelni kell, de én vagyok a láma ezek szerint, ugyanúgy megy a BF, mintha nem is kontrollereznék előtte.
(#26532) Bele Regis:
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Van egèr,bill támogatás ps4-re? Gugliznèk, de telóról macera.
Joker: èn nem kontrollerezek, nem akarok ugy járni mint zola ès pár ismerősöm. Abban a napi max 2-3 órában èlvezni akarom ezt a kifutott szar bfet, nem mèrgelődni.
Èn sinaira mentem fel du, tankoztam, 39-es kdnál szedtek ki, de annyira unalmas szar, hogy már csak azèrt maradtam, mert 900+ ticketnèl voltunk. Este 2x meggondolom, h játszom-e.Viszont nèha tök jó játszani, de csak emiatt van gamer pc-m, ès itt a gamer az tènyleg az. Ha konzolon(ps4 pro) menne az egèr, akkor már ma rendelem is.
-
Aventador91
őstag
válasz prokxy #26524 üzenetére
nagyobb a sikerélmény ha kontrollerrel ölsz. mert kell hozzá tudás, egérnél reflexből megy az egész, tudat alatt kontrollernél koncentrálni kell az irányításra is. annyira kiéleződnek az érzékeim tőle, hogy utána visszatérve egérhez nagyon megy nemrég lőttem egy 50/10-et infantryba, 74/3-at tankkal
tetszik a konzolos irányítás, csak nem szabad pc-n mert szétszednek
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Akkora fos ez a játék hogy nem igaz
-Néha mintha vaktölténnyel pufogtatnák
-Nem bír fellépni egy kis fűcsomóra, megakad, de bármibe képes megakadni
-Eldobom a gránátot és olyan hosszú az animáció hogy majd egy másodpercig nem lehet lőni
-Átkozott köd ami szétcseszi az egészet, de ha nem köd akkor por, éred por egy városi pályán (Amiens)
-Egyre erősebb gépet igényel, csökken a FPSJa és most csontra fagyott, felélesztettek és az ugrás animáció beakadt és már fagyott is (ugrás közben lőttek le)
És lehetne fojtani
EA Access
Megérdemli ez a játék hogy bekerült közéjük
Én csak azokat sajnálom akik kiadtak érte 30-35e Ft-ot
Lehet jönni hogy nekik sok fegyverük van, meg DLC, de mit érnek velke ha a +pályákon senki nincs
Mert aki eddig nem vettem meg az most már nem is fogja főleg nem 40-50$-ért , ezért 8-10 hónapig megveszi a Access-tSzerintem a DLC-ket is előbb utóbb ingyen kiszórják(ez évben az elsőt biztosan)
Játszani fogok ezzel mert nincs más számomra de ..........
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #26522 üzenetére
Én napi szinten találkozok feltűnően pro játékosokkal. Valószinű egérrel játszanak egyre többen...
-
l.skywalker
félisten
válasz Aventador91 #26520 üzenetére
na majd konzolon jön a kánaán. ott csak 10 hetente egy alak tűnik gyanúsnak. Arról meg kiderül, hogy nincs élete és ezt játssza éjjel nappal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #26520 üzenetére
En joideje nem talalkoztam csaloval, vagy csak leplezik. Most rakattantam egy 2x dmg, spawn, ticket szerverre. Visszajott a kedvem, porgos nagyon, medalokat is jobban lehet csinalni.
-
Cirkaloo
tag
válasz Aventador91 #26510 üzenetére
Én is belefutottam hasonlóba... a kedvem is elmegy minden játéktól lassan..
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26516 üzenetére
Engem érdekel.
-
Aventador91
őstag
na, van akit érdekel hogy milyen kontrollerrel pc-n? ha van pár jelentkező akkor csinálok egy órás streamet. nekem tetszik. esek kelek, de élmény. nem gondoltam volna hogy tetszeni fog. őszre be van tervezve egy ps4 pro
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #26514 üzenetére
Pedig én sűrűn látogatom a ts-t 1 sec-ra...
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz Aventador91 #26507 üzenetére
Szakadok.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Csaber
senior tag
Még pár nap és lecseng kell a 75 hs megoldja " okosba "...
-
N@idia
őstag
Nevetséges, hogy mennyi cheater van a játékban és semmit nem tesznek ellenük pont az ilyenek miatt nincs kedvem pc-n játszani a bf1-et....
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Aventador91
őstag
megint találkoztam egy cheaterrel. ez is áll egy helyben supporttal és 1 lövéssel öl. grappán is 90 killje volt. ott még nyertünk, aztán amiensen meg se lehetett tőle mozdulni.
2 nap alatt 2 cheater. mi van ingyen osztogatják? -
zzola
titán
válasz Aventador91 #26504 üzenetére
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26502 üzenetére
Link legyen aztán nézlek mint egyedüli néző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest