Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Én még soha nem linkeltem ilyet, de ezt nem bírtam megállni [link] Óriási
-
prokxy
veterán
4.8-on megy, sokszor 80%-on, szóval melegszik és még nincs delidelve, szóval ez még jó is.
(#27698) zzola: duplán hallottam a játékot, ami bazira zavaró volt sajna számomra...az, h ratatatata, meg robbanás, stb, tompán átjött, nem tudtam a sajátomra figyelni.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
.LnB
titán
válasz prokxy #27696 üzenetére
Akartam is írni, hogy az a proci 68° az derék. Nekem 50°-ra nem megy. Bár gondolom a tied húzva van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
prokxy
veterán
válasz Edem05 #27695 üzenetére
Fel nem rakom amúgy, mert a végén még bevonz a D3 megint!
Este újra? Ma variálok a ventiken, picit megemelem a fordulatokat fent, elől pedig csökkentem, mert a ház üveg oldala olyan meleg volt este, h tojást süthettem volna rajta. Mondjuk a VGA-CPU 70 fok volt max, RAM 40, lap 35 körül, de még optimalizálok, szóval később leszek megint.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #27691 üzenetére
Igen! Ez fontos!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz prokxy #27689 üzenetére
Nem kacsintgatok, csak ide tévedtem. TS-t meg nem használok, tudod, hogy buzis a hangom TS-en. Azt hittem nagy poént írok majd ezzel a wallhack beszólással, aztán visszaolvastam és láttam, hogy tényleg wallhack, és nem én írtam először. fail. el is szégyeltem magam.
Azon gondolkodtam Overwatch-ba is meg kellene alapítani ezt a WH csapatot, állítólag jó játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27684 üzenetére
Kösz, a 30-as rang lett meg este!
LnB: mizu drágám, kacsintgatsz a BF1 felé?
A WH az a mi csapatunk, szoktak szeretni! bárki csatlakozhat, emellett örülünk, ha van TS.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
.LnB
titán
Ez a Best Pilot plecsni, amit proxo kapott, ez csak repcsiért jár? Vagy minden járműre?
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27679 üzenetére
Csak megy az a pilot!Más:
NEWS: Get 25 kills with the M1911 in #BF4 or #BFHL to get the "Road to #BF1 dog tag" and the incarcerator skin in #BF1 until August 14!Akkor múltkor ezért kaptam meg a skint is! Egyszer már megcsináltam ezt a missiont, de nem M1911-gyel. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #27681 üzenetére
Jó, hogy ilyen szerény vagy!
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #27681 üzenetére
Ez ìgy van, sajnálom is.
-
prokxy
veterán
válasz scabi78 #27677 üzenetére
Adj hozzá origin-en és mehet a közös játék ma este (is)!
voodoo: ma némely mapon vaktölténnyel mentem, előttem háttal guggol a srác, csipával zoom, fejes, semmi, mars-ra váltok, tak-tak-tak, 40hp és lelő...csipa ma egyik szerveren nagyon adta, máskor meg 0 hit...viszont nem nagyon akadozott vagy nem vettem észre.
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Május óta nem játszottam, így lehet valami változott ebben, de a kör végi Highlight során nem látom a korábbi képemet, csak az aktuális csapatzászlót mutatja helyette.
Hol tudnám visszaállítani?Do you see the white shadow?
-
scabi78
senior tag
Hali, láma vagyok és nem tudom, hogy a bf1-ben hogyan lehet barátot követni. Olvastam itt a fórumban, hogy páran (wh) közösen toljátok, megnéznék egy ilyen kört, de nem tudom Prokxy-t követni...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27669 üzenetére
Igen vmi ilyesmit érzek én is. Mire kijön a dlc2 nem marad challenge, ami végülis nem is baj.
(#27672) Aventador91
Ezt én is így szoktam. Most amikor repültem jó pár 10 órát, total meglepődtem. Teljes új területeket nyit meg a repülés, illetve járműzés. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne.Más:
ma iszonyatosan szarul ment a játék, átraktam mediumra minden beállítást, de úgyis szar volt. Repülővel (ahol mindig több az fps) is akadozott rendesen.[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Zso Ro #27671 üzenetére
ne is mondd demo modba 136-os winstreak volt az itteni haverokkal modjuk mire összehoztad a nuke-ot le lehetett izzadni rendesen
Aventador91 legutobb vmi 25 akna kill kellet valamihez az jo volt nem is emlékeztem már rá hogy hova tettem de jött a triplakill
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Zso Ro
senior tag
válasz prokxy #27669 üzenetére
Respekt a pötyögésért
(#27670) Bizarre
Igen,erre a lövöldére gondoltam,csak már nem akartam állandóan nevén nevezni.
Egyébként nekem a KÓDban a KD volt mérvadó az utolsó 2évben,pontban folyamatosan 1-3 helyen voltam.
Ott sem volt már pont a végén,de lesz@rtam.
Lehet azért ad nekem más érzést a játék,mert itt nem tudok annyira érvényesülni,mint ott így a kihívás állanan pofán csap.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Zso Ro #27668 üzenetére
Ez volt már itt téma anno.
Jó, ha a kör végén változik vmi, nagyon röviden kb.
Nem is így mondanám, h motivál vagy sem, hanem amikor lemegy a kör és utána nem érzed azt, hogy na mèg egyet, akkor vmi nem ok, most a játékkedvről beszèlve.
Az ad egy plusz löketet,hogy változik a szinted, már csak 40000 xp kell a kövihez, stb.
Meg egyfajta szintmèrès is, h mennyi pontot kapok, leaderboardon hol helyezkedek el, stb. talán ez is benne van, fene tudja.
Nekem elvárás volt a BF-eknèl, hogy jobb és jobb legyek minden egyes részben, ez eddig bejött.
Telóról vagyok mire ezt bepötyögtem bazzeg.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zso Ro
senior tag
válasz prokxy #27651 üzenetére
Miért motivál ennyire a szintlépés illetve megfordítva,miért demotivál ennyire a szintlépés hiánya?
Lehet az kellene neked,mint egy másik fps lövöldében(csa így,név nélkül) a prestige mode,ha elérted a max szintet,akkor nullázhattad az addig megszerzett holmijaid,viszont változott a neved előtt a rangjelzés.
Nyilván az első prestige-ben a max level nem annyit ért respektben,mint az utolsó prestige max szintje. -
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #27666 üzenetére
Nem kerestem a játékban még, csak hogy emlegetve lett a shoti, eszembe jutott az elite codex h ez még hátravan.
Gugli első találat, us cuccként ìrja, meg a képeken nem láttam, h nem m1897 néven kell keresni hogy rohadjak már meg emiatt...
Legközelebb angol fórumon kérdezem meg, ott talán nem oltanak le egyből ha vmit nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz prokxy #27663 üzenetére
Alul van, azt hiszem talán a 3. alulról... benne van a nevében, hogy Hellfighter... assault... szóval nem lehet eltéveszteni.
(#27667) prokxy
Jaja, azt hiszem van rá codex és bele számít ezis... énis részben azért toltam. Meg nagyon adta most és beleszerettem. Majdnem jobb, mint Automaticoval rohangálni... persze azért ahhoz nem ér fel, de majdnem.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #27662 üzenetére
Hol találom ezt a shotit?
M1897 ShotgunJátékban csak US oldalon van? 500 kill kéne vele az elite codex-hez...
-
nagyúr
Elég sokat shotiztam mostanában és néha eléggé nem adja be, akármit csinálsz... szóval szeritnem van benne is randomitás meg hitreg probléma is, csakúgy mint a többi fegyóval. De szerencsére relative ritka.
Ami viszont tuti, hogy nem szabad rohangálni vele és mozogni lövés közben, akkor pontosabb sokkal és beadja egyből.
Próbálgattam és ha pl futsz, akkor nagyon leromlik a pontosság és a 1hit kill esélye... ha szépen lassan mész, és pontosan ráfordulsz, neadjisten rácélzol (ha van időd rá), akkor be fogja adni simán 1hitre.Itt is úgy látom az volt a baj hogy futott előtte meg ugrott ki ablakon, ilyenkor a shoti nem pontos eléggé 1hit killre... meg ha A-D-A-D-zel azis sokat ront, meg a célzásod sem lesz jó, az sem ajánlott ahogy joker csinálta.
Szóval csak sétálni kell, megállni és pontosan lőni, akkor viszont adja... 1 nap alatt vagy 300 killt szedtem össze a hellfighter sotival. Most nagyon bejött ezis nekem... Amiens, Vaux, Forest, Tahure..stb és ahol van közelharcra esély... mind shotival mentem a hétvégén és adta keményen. Csítereztek is meg WH = wallhack ugye... beszétük is asszem zeroval pont szombaton.
De tényleg volt hogy folyósókat meg szobákat takarítottam ki egy tárral 2-3 1hit killel egymás után sorban. Nagyon kemény, csak jól és jókor kell használni.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Góliát
őstag
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #27654 üzenetére
Shotival nem így kell játszani Te eltűnt személyiség!
Célozz vele (jobbegér) és egyből meg is pusztul. Sokszor persze csípőből is is beadja, de én már "felemelve" célzok és úgy jobb.Egyébként több élete van, emiatt is hal nehezebben.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Az az érdekes, hogy MLE-vel mész Hammerless helyett
-
voodoo98
addikt
Sokat bír jah! Több élete van...
-
@rglaaf
veterán
válasz prokxy #27651 üzenetére
ne is mondd modtanában borzasztóan érzem magam a játékban nem jó semmi járművezni nem akarok csak néha kapok kedvet hozzá, valahogy nem találom a helyem itt a játékban 2 max 3 kör és ki kell lépnem pedig csak max fél óra egy kör
Érdekes bf4-be 2-3 3200 ticketes kört is lenyomtam naponta
medicel nyomnám de egy körön belül van hogy 4-5 ször cserélek fegyvert me semmi se jó
komolyan mintha a sniper campre tervezték volna szinte az összes mapot,lehet azzal kéne bohóckodni csak az is uncsi elég gyorsan
épp látom kiszáék meg még jó páran át mentek pubgrePSN:BiZzare_0 ️
-
Aventador91
őstag
válasz Aventador91 #27653 üzenetére
itt a videó. érdekes szitu volt [link]
-
Aventador91
őstag
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27650 üzenetére
A héten megint nincs új medál, a c.mission núdli, szintlépés már nagyon kéne, mert pár kör és unom a játékot. Vaux-ra fel sem megyek már, lovacskázni nincs kedvem, sosem lesz lvl3, repcsizés meg alig hoz pontot, lassú sajna, pedig csapatom!
Hiszti baszdmeg állandóan, semmisejó!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz F e Z o #27647 üzenetére
Ajánlom a dupla xp eventeket fort de vaux only CQ szerón és olyan squad-ba joinolni, ahol van dupla xp, ha nincs, akkor sajátból ellőni.
Emlékszem volt olyan hogy, fenti körülmények között egy normál CQ alatt 3 szintet léptem supporttal az több mint 150000xp (asszem 164000 volt).Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
Új zodiac mission: aug14-ig, 25 head shot, leo dogtag jár érte.
Objective: 25 headshots.
Reward: Leo dog tag!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27640 üzenetére
Lehet patch-csel b*sztak el valamit.
Amúgy nekem is vannak nagyon droppok, repülővel amikor közelítek a talaj felé, akkor szokott beakadni, különben meg végig 144fps van.
Nagyjából meg is szokott lenni a 100+ fps (droppokat leszámítva), de akkor is microstuttering-el a kép.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27638 üzenetére
Én nem tudom, nehogy már egy OC 1080ti Fhd-n ultra-n nem tudja normálisan tartani a fix 100+ FPS-t, amikor eddig nem volt gond...
Ma meglátom, h mit produkál, de amikor nem lehet repülni, mert lagol és emiatt vágom földhöz, na az vicc.
VAUX-on olyan drop-ok voltak a múltkor, hogy csak lestem, rendesen megakadt a kép, viszont néha pedig nincs gond, melegedés kizárva.szerk:
A magas pingesen nagyon bezavarnak, , de érdekes módon CTE-n qrvára meg nem akad 1x sem, na ez mitől van?[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz guftabi96 #27631 üzenetére
én bővítettem 1155 konfigról , I7 7700K, 4.6ghz, 16GB ddr4 3ghz, gtx 1070, win10, minden csutkára kimaxolva és meg se rezzen olyan folyamatos. 1155-n ugyanezzel a vga-val játszhatatlan volt,olyan droppok voltak.ha épp nem történt semmi 50 fps volt átlag,de kis akció befigyelt,bezuhant 30-40-re. amúgy mindenből legfrisebb driver van fenn.
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #27637 üzenetére
Szerintem, ha single akadásmentesen megy, akkor a szerverrel, a hálózattal vagy a netkóddal lehet gond.
De érdemes, ezeket végigpróbálni, mindenképp! Valszeg megteszem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én nem vettem észre ilyesmit nagyon... igaz nincs is 1080-am, meg mindenféle sync csodám.
És még a W10 Game Mode is be van kapcsolva.
Az mondjuk igaz hogy én a 382.53-as driveren vagyok még, ez bevált így nem cseréltem le még.
Csak kíváncsiságból, vegyétek ti is vissza a grafot mediumra... és nézzétek meg úgy is.
Nálam így van most...Meg van a Gameplay / Advanced alatt a Camera Shake... azt is vegyétek minimumra 30%... hátha valamelyik effekt okozza a problémát.
Meg ugye W10 Game Mode ON.Persze aztán lehet a driver vagy a Geforce Experience is... nekem az nincs fent.
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz voodoo98 #27635 üzenetére
Én single-t a megjelenés óta nem játszottam (habár bevallom, az utóbbi pár napban terveztem, hogy újrajátszok 1-2 war story-t), de az nekem jobban futott mint a multi. Single-t tudtam játsztani többnyire high beállításokkal, míg a multit csak mediumon élvezhetően. (azért nem mind1, hogy 30 fps vagy 55-60 ...bele se merek gondolni milyen vaj sima lehet akinek 100 felett van az fps mutató )
-
voodoo98
addikt
válasz Snooker #27634 üzenetére
Ha esetleg vki driver issue-ra gondol, akkor érdemes kipróbálni a single-t. Nekem volt 1-2x hogy ott is nagyon droppolt, de azokat sikerült megoldani. Most viszont nem erről van szó. Nekem is felugrik sokszor a ping 100 fölé. Arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehet az, hogy server side (nem kliens) miatt vannak ilyen fps droppok. Hálózati probléma lehet?
-
Snooker
senior tag
Én már nem tudom mióta nem frissítettem drivert, de amióta a legújabb patch kijött a játékhoz azóta nekem is napi szinten van 450 ping körül egy rövidebb időre és a mikrolaggok is megtaláltak...pedig előtte vaj sima volt a játék, minden pályán
-
Zso Ro
senior tag
Nekem mikrolaggok vannak,de fps drop az nincs szerencsére.Szépen tartja a 144 fps-t,onnan esik le néha.
Egyébként a laggot akkor is érzem,mikor 144fps-em van folyamatosan. -
Laraxior
titán
Megmondom én mit kell csinálni. Nem kell mindent állandóan frissítgetni.
Se drivert, se oprendszert, se semmit.
Ami pár kört mentem, nekem ugyanúgy futott mint régebben, más ok miatt nem játszom a játékkal különösebben többet.
Talán W10 1601-re volt frissítve, de azóta semmi. nVidia drivert is csak azért, mert kellett a játéknak. De abból is jött ki azóta újabb.
Ami egyszer működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
guftabi96
addikt
válasz voodoo98 #27628 üzenetére
Egyik haverom is panaszkodik, hogy orbitális droppok vannak nála.
Megy szépen neki a játék, aztán beesik neki 20-30 fps-re (és van, hogy nagyon sokáig ott is marad).
Most kezdte neki. 16gb ram van a gépében, szóval nem az a kevés.
Nem lehet, hogy valami gáz van megint, és a W10+nv driver ez okozza (tudtommal nem olyan régen W10-en voltak gondok).
Nekem 8.1-en nincs gond. (a ping az viszont nekem is néha trágya.#KeepFightingMichael
-
Źşë'
addikt
válasz ForRedGlory #27629 üzenetére
nálam is, de már régóta, és ami fura az az hogy van hogy jobban fut, és van hogy szarabbul... ez az engine szép de ultra gáz hogy olyan vason droppol mint amilyenen toljátok... ráadásul g-sync mellett, hát ***szák meg diceék és ea-ék a szarjukat :/
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
voodoo98
addikt
Kib-tul laggol mostanában a játék. 120-144 fps-em van + gsync és érzem, h nem folyamatos, de ez hagyján. 50-60fps-es fps droppok is vannak. Teljesen random. 64 emberből 2-3-nak volt 120-130-as pingje, a többienek 100 alatt. Nem értem mitől lehet. Más nem tapasztal ilyesmit? Talán Prokxy írta, hogy nála is vannak...
Szerk:: legújabb WHQL Nvidia driver van fenn.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #27625 üzenetére
Nem mindenhol úgy megy, mint a TV-ben! A tiéden mi volt?
-
nagyúr
válasz Aventador91 #27625 üzenetére
Igazi geek party... bár nem tudjuk... lehet voltak tangában rohangáló csajok is lézerezni...
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz giornalista #27622 üzenetére
már az vicces hogy legénybúcsún lézerharc
-
Edem05
őstag
Az igen! Biztos hatalmas móka lehetett.
-
prokxy
veterán
-
giornalista
senior tag
nagy off lesz, de elmesélem
tegnap legénybúcsúja volt egy barátomnak és lézerharcozni mentünk. az elején elmondta az ürge, hogy mindenkinek 35 élete van, és ha elfogy, menjünk fel és újratölti. én meg elkezdtem morogni magamban, hogy 35HP az lófasz, mert önkéntelenül is a BF1-es damage modell volt a fejemben, és arra készültem, hogy kb. félpercenkén,t 2-3 találatonként fel kell jönni majd tölteni
és nem is esett le sokáig, hogy miről van szó, csak akkor, amikor ellőttem az első tárat, kiírta a fegyver, hogy 0, én meg anyáztam, hogy mehetek fel tölteni, mire eltaláltak (újra), és akkor látom, hogy 32-t mutat... aztán megint eltaláltak, 31, majd eltakartam a fejemen az érzékelőt és leültem röhögni
-
Zso Ro
senior tag
válasz blue01song #27598 üzenetére
nem feltétlen kell újat venned,aprón egy elég jó vétel,de nem akarok másnak ingyen reklámot,meg nem is tartozik ide: [link]
Z170-es is jó mellé,nincs nagy difi.
(#27615) A.C.E.
friendly fire-t én is támogatom
[ Szerkesztve ]
-
A.C.E.
aktív tag
Én bevezetném a baráti tűz fogalmát....Ma is medic-ként kifogytam a lőszerből, kerestem hát egy supportot mivel nem reagált rá hogy körülötte legyeskedtem elé lőttem kettőt a földre a pisztollyal, erre ahelyett hogy adott volna skulót inkább nekiállt szitává lőni. Na ilyen kreténekkel kell játszani.
F.P.S. FOREVER!
-
bul07
nagyúr
válasz laskr99 #27612 üzenetére
Ne légy szívbajos válts csapatott, én ha nagyon balf@sz a csapat nem szenvedek, ha nem tudok átállni akkor lépek
És ha bekerül az Accessbe akkor egyre többet lesz ilyen mert a sok kezdő megfog jeleni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
anubis6
aktív tag
válasz blue01song #27598 üzenetére
előbb azért próbáld ki a limitáló parancsokat, olvasd át rendesen a voodoo kolléga által javasolt linket.. maxfpslimit sokat segit ilyen gépeken is, de ramot érdemes venned mindenképp
prokxy #27605 Ne csak dühöngj, reportolj, máshogy nem lehet megfogni ezeket a gyökereket, a fairfight nem fogja..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
prokxy
veterán
Míg aludtak a srácok, addig gondoltam játszom...3 kör, ebből 2 vaux és 1 sinai: vauxon srác 32 fejessel suppoorttal faceoff highlights, sinain 1hites repülős, bármivel mentem 1 hit és végem volt, hát a kurva anyját ezeknek meg az összes védelmi szarnak, h nem tudják ezeket kiszűrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Synology RT2600ac router
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest