Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Az orca vagy bambu szeletelőben van esetleg olyan lehetőség,hogy magas tárgyaknál, arányosan csökkenti a sebességet? Mondjuk a gyorsulást. Nálam mindig ezeknél volt főleg a probléma, de most már szeletelésnél 10e ről 6e re állitom,tárgytól függ, és igy nincs gond. Nemrég olvastam hogy a creality nél van ilyen opció.
Köszi -
Emunem
senior tag
13 minit meg vagy aranyárban mérik, vagy nincs jó állapotú használt. Tudják a tulajok is, hogy miért, jobb akku, jobb teló, na.... Anno úgy voltam vele, hogy nem lépkedek évente, majd a 14 minit megveszem 2-3 év múlva (pedig ingyenért adták volna ha hosszabbítok ), hát nem lett, mert elkaszálták a legélhetőbb formátumot.
Aha nem csinálnak más minit
a friss verziókra vonatkozott.[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Lookup
tag
válasz BPéter1984 #9471 üzenetére
Én 13 hónapja egy random 5€-s aliexpresses ledszalagot használok amit a gyári világítás helyére kellett bedugni. Azóta sincs semmi baja.
-
snowman
tag
Itt kicsit keverednek a dolgok. Az SLS fémnyomtató valóban drága és szekrény, de ahhoz nem kell műanyag, hanem egyből a fémport olvasztja össze a lézer. A nylont nyomtató SLS-ekből van szinte-otthoni kategória kis nyomtatótérrel(Formlabs FUSE, Sinterit LISA és társai). Persze ez a technológia sose lesz otthoni a finom por miatt.
Az említett BASF fém-filamentet fémpor és műanyag keveréke alkotja. Ezt elvileg otthoni nyomtatóval is tudod nyomtatni a megfelelő beállítások mellett, amibe a tárgy szinterezés során bekövetkező zsugorodása is bele van számolva. Aztán elküldöd a szinterező cégnek, ők jó pénzért elvégzik a többi műveletet és visszaküldik a kész alkatrészt.
-
JasL
senior tag
Olvasd el figyelmesebben Kinyomtatod asztalival aha, de aztán azért van még pár művelet vele, nem? Ott az az utolsó előtti sintering elég drága úri mulatság
Egyébként abszolút nem drága a 166ezres tekercs, 3kg-ban. Asztali nyomtatóhoz vettem már fél kilós tekercset 26 ezerért, PA12+CF. Ugyanaz árban. Cégeknek amúgy rohadtul megéri, mert egy fröccsöntő forma több tízezer euro is lehet, amíg ezt pillanatok alatt el tudják készíteni házban, és simán iterálható.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Pár napja sírtam hogy mégis ti miket nyomtattok, mert nekem nincs ötletem. Na addig én is elvoltam, amíg ehhez hasonló projekteket csináltam, csak aztán elfogyott az ihlet. Jó én nem nyomtatok pénzért, meg úgy általában másoknak nem szoktam nyomtatni (utóbbi azért előfordul, de nem pénzért).
"Az a tápegység jobban érdekelne, ahhoz van linked?"
A képen ott van a típusszáma, de azt hiszem ez az. Amúgy tök mind1 hogy milyen 12V-os táp, a lényeg hogy elbírja azt a fogyasztót amit rá akarsz kötni.[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Biztos, h ogy ez teljesen más szint.
A leírásban viszont ezt írja:
"Az Ultrafuse 316L az első olyan fém filament, mely asztali 3D nyomtatókkal is nyomtatható."Persze asztali is lehet ipari.
Azért egyszer biztos eljutunk oda is, hogy már asztalival is menni fog.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
JasL
senior tag
Egyébként a legjobb minőségű fém alkatrészeket SLS nyomtatással érik el, fém por van műanyag porhoz kevere, kinyomtatják kicsivel felskálázott méretben, majd mikor kész a nyomat, egy kemence gépben kiégetik a műanyagot meg összeolvaszják a fémport, a műanyag kiégetésével járó zsugorodás pedig a felskálázás során lett beszámolva. Gyönyörű öntvény minőségű valódi fém alkatrészeket lehet így gyártani. De ezek ipari gépek az áruk, méretük és kezelésük miatt. Szóval az, hogy asztali nyomtatóhoz való, ne úgy értsd, hogy bambuval hanem kis szekrény.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Ez nem otthoni nyomtatóhoz van. Voltam a roadshow-jukon, ott rengeteget tanultam ipari 3D nyomtatásról. Sőt konkrétan kézbe is fogtam ezt a fém nyomtatott alkatrészt. Ezek az anyagok nem házi használatra vannak, hanem lézeres szinter és társaihoz. Az a nyomtató, ami ezekből nyomtatni tud, annak olyan ára van, hogy elájulsz, egy új BMW ára. És méretre se kicsik, kisebb szekrény méretűek.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Wow! Erről nem is tudtam. Ilyen nekem is kelleni fog az elektronikához. Köszi az infót!
Egyébként a fém filamentet ismeri valaki? A hülyének is megéri, 170k/3kg. Mondjuk cégeknek, prototípusokhoz megérheti.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Érdemes az ilyen projekteket flame retard filamentből nyomtatni.
nekem az épített nyomtatónál a kínai relé modul olyan mint a Tied a 230V kapcsolgatásakor a sorkapocs forrasztása eltörött, és kicsit összeolvadt, de a nyomtatott ház ilyen anyagból lett nyomtatva, és nem lett gond. -
JasL
senior tag
Ez ügyes megoldás! Én magam is jártas vagyok relékben, CAD is megy meg elektronika, meg tudnám csinálni, csak van, ami nem éri meg az időmet Mindenesetre minden tiszteletem azoké, akik nekiállnak így mókolni, tudom mennyi munka van vele! Múltkor egy időjárás állomást terveztem, 1 évig ment napelemről, küldte saját SQL szerverre félóránként a mérési adatokat. Aztán lelőttem a projektet, mert egy új ESP32-es lapot akartam rakni alá, de valamiért elakadtam vhol, és már nem volt kedvem újra nekiállni, most inkább vmi robotpókot akarok szervokból
Van pár ilyen relém nekem is itthon, köszi a linket azért Hestore-t nagyon szeretem. Sok Stanley fakkos műanyag tároló bőrönd áll itthon onnan rendelt alkatrészekből Az a tápegység jobban érdekelne, ahhoz van linked?
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Én egy 5V-al vezérelt 12V-os relével oldottam meg. A nyomtató gyári ledjét leosztottam a reléhez, majd egy külön 12V-os táppal összehoztam a dolgot. Kicsit bonyolult lett, de így legalább a Bambu appból vagy a szeletelő progiból is lehet kapcsolni a világítást. Persze akkor már kombináltam a projektet egyéb kiegészítőkkel is. Egyébként ez az a relé.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Valaki épített már Nanoleaf-hez hasonló paneleket? Találtam egyet MW-n, de nem tetszik a hgexagonos megoldás, háromszögeset akarok. Terveztem egy méretet, próbáltam bele a szalagot is, egész ígéretes, de oldalt nagyon látszanak a LED források, pöttyös.. valaki elmondaná, hogy kell diffúzort tervezni?
-
JasL
senior tag
válasz BPéter1984 #9478 üzenetére
Sokkal egyszerűbb megvenni a kész gyári BIQU-st, lecseréli a gyári fényt egy szalagra ami továbbra iskapcsolható marad az appból bármikor (és külső táp se kell neki). Ha nem érdekel, hogy folyton világít és nem kapcsolható, akkor mehet a belső USB-s 5V-os szalag. Bár én utálnám, ha csak nyomtató áramtalanítással lehetne kikapcsolni a fényt meg akkor is világitana mindig, amikor nyomtat. Ha nem gond, hogy másik appból kapcsolod a fényt, akkor mehet a wifis saját gyártású szalag. Te tudod melyik megoldás tetszik jobban! Én megvettem a BIQU-t, mágnessel felcsattintottam a keretre belülről ahogy a gáyrtó írta, kis dugóját rádugtam a megjelölt helyre a PCB-n, azt kész! Forrasztásmentes, kitesztelt, egyszerű megoldás volt. Bambu Handy appból kapcsolom a fényt, ahogy régen.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz BPéter1984 #9478 üzenetére
Bármelyik USB-s LED szalag. Kicsit nagyobb a választék, szín, fényerő , de az viszont amikor a gépet bekapcsolod automatikusan bekapcsol, esetleg nyomtatsz egy gombot az USB-s kis lyukra (a gép tetején jobb elől) egy kapcsolóházat, és abba beleapplikálod a külön kézi/wifis kapcsolót. (Mondjuk wifis/App-es kapcsolót el lehet rejteni házon belül is)
kompromisszumos megoldás, de fa ék egyszerű.szerk: USB-n írva van a kimenő paraméter gépen belül.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
BPéter1984
tag
Köszönöm a hozzászólásokat a p1s világításához. Persze forrasztani tudok és villanyszerelő vagyok úgyhogy az a része nem akadály . Azzal nem vagyok / voltam képben hogy hogyan oldom meg hogy ugyanúgy appból kapcsolható maradjon. Láttam lehet nyomtatni keretet a felső üveghez és oda mehet a led körben , ha usb-re teszem azt így elbírja e és hogyan kapcsolódik , illetve akkor oda 5V led kell ?
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
poli27
Topikgazda
BIQU Panda Lux LED Upgrade Kit Illuminate the Print Area with Simple M – Biqu Equipment
Ezzel a gyárit is meghagyhatód, és ezt is bele tudod kötni... sokkal jobb lesz a fény!
-
ptesza
senior tag
Hogy konkrétan a kérdésedre megtudd a választ, ebben a topikban keress vissza. Meg is mértem a gyári áramfelvételét és kapcsoló félvezetőt is kiveséztük. Jött néhány szakitil is válasz a relézésre illetve a FET-es kapcsló használatára.
-
Emunem
senior tag
ne! inkább a benti USBre csatlakoztasd, ahogy én is. (Panel mögött van a házon belül, egy szalaggal leragasztva)
itt egy nem saját, de ide kell bedugni:
Forrás:
@mario.schrank hozzászólása alatt.[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
JasL
senior tag
Ezt jó hogy ide írtad, azonnal felejtsd el a gyári ágról tápolást! Nagyon érzékeny az a kis PCB, meghatározott ampert bír csak el, könnyű hazavágni az egész panelt! Csakis ezt ajánlom, mert ez már kitesztelt, és figyelmesen olvasd el a leírást, mert könnyű a saját fejed után menni és hazavágni! Sosem olvasom el a quick start-okat, hálaistennek ennél megtettem. [link] Ezért a pénzért még meg is éri, nekem ez van, lehet kapcsolni továbbra is az appból a világítást. A gyári és biqu nem lehet egyszerre bekötve, erre majd figyelj! De benne van a leírásban.
[ Szerkesztve ]
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , tudja valaki hogy a p1s nyomtató világítása milyen feszültségről üzemel és áramerősségben mennyit visel el ?
Nem tudom a világítás upgrade hogy megy de gondoltam veszek led szalagot , valami sűrű ledest ha bírja akkor a gyári helyére kötném rá , vagy akár relézhetném is ha más feszültségről megy. A lényeg hogy jobb világítás legyen de ugyanúgy lehessen kapcsolni.
A másik a kamera , de ahogy néztem az csak valami harmadik féltől származó kamera jöhet szóba , külső appal.VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
-
Joshi
titán
válasz TheProb #9466 üzenetére
Attól hogy száraz egy élelmiszer, attól arról még válnak le mikrorészecskék. Pl a liszt is száraz, vagy a cukor. Egyszerűen nem ajánlott. De mindenki eldönti magának hogy ez így ok vagy sem.
ui.: egyébként én már kezdek átérni üveg edényekre. Odafigyelősebb a használatuk, de a mikroműanyag az az élettel nem egyeztethető össze, főleg hosszútávon. Pl forró rizst műanyag edénybe nem célszerű tenni, az üveg erre sokkal alkalmasabb. Persze lehet hogy ezt csak én gondolom így, akit ez hidegen hagy az csinálja ahogy akarja.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Nem mondom, hogy felkent ismerője vagyok a témának, de szerintem "száraz" élelmiszernél ez nem különösebben releváns. Sőt, amennyire tudom, ez a foodsafe dolog inkább a tisztításra vonatkozik. Pl a rétegek közti rést nehéz takarítani és ott elszaporodhatnak a bacik. Amúgy aki ilyen kaliberű portalon jár, szerintem ennyi alapismerettel már eleve rendelkezik, hogy ez ne kelljen külön taglalni.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Joshi
titán
-
TheProb
veterán
Elkészült eddigi legkomplexebb projektem, ment is a coffee-s versenybe.
csináltam rá tiktok videót is, de szomorúan konstatálom, hogy nem lehet embeddelni csak linkelni a MK model leírásába.[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Vesa
veterán
Sokmindenhez jó ez egyébként, pl. a cosplay-eseket, moddereket is meg tudom érteni, mert brutálisan kibővíti a lehetőségeiket egy ilyen nyomtató. Bár zabálhatják a filamentet, egy sisak nyomtatása időben is, költségben is húzós lehet, cserébe bármit meg tudnak csinálni ami nem is kapható, vagy ha kapható is, szebben tudják így megoldani. A rendszerező dobozok is jók, azt okosan tervezve még költséghatékony is lehet. Sok felhasználás van, ahol van értelme és hasznos termék jöhet ki belőle. Nekem egy konkrét célra kellett eredetileg, ahhoz várakozásaimon felüli minőséget állít elő, szóval már önmagában emiatt megérte. A többi csak bónusz, de tény, hogy porfogókat én sem fogok nyomtatni, nem is nagyon hoz lázba, és a műanyagot sem szeretném feleslegesen és értelmetlenül spriccelni.
-
Vesa
veterán
Ez nagyon jó!
Kaeácsonyi izéket én is nyomok, feleségem eleinte tiltakozott, mert utálja a műanyagot (alapvetően én is), de nyomtattam ilyen latte/kakaó színű matt filamenttel pár dolgot, és teljesen oda van érte. Nagyon jól néznek ki és szinte nem látszik rajtuk, hogy műanyagok.A tudomány a valóság költészete!
-
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
Jó fél éve nem használtam a nyomtatót (X1C combo). Most karbantartottam, firmware frisítés, Bambu Studio és Orca slicer frissítés is megvolt.
Szerettem vona feltölteni nyomtatásra valamit, de sem az Orca, sem a Studio nem akarta feltölteni a nyomtatandó tárgyat.
Video kép, illetve a nyomtató vezértlése a Status lapon működik mindkét program esetében..A Studiot sikerült a számomra új bind funkcióval "megjavítani", de az Orca nem működik, a lenti képen látható hibaüzenetet kaptam. Itt nem tudom bindelni, mert csak PIN kód opciót ajánl fel, az pedig ahogy olvastam X1C-n nincs.
Elvileg ugyanaz a 192.168.0.xxx belső hálótaton van minden. Ami hálózatin változás van, hogy betettem a Telekom hálózatra pár WIFI extendert a Telekom-tól. -
JasL
senior tag
Nekem 10kg kb 3-4 hónapra elég, eszik az alkatrészek. Amúgy sokan gyártanak pl fúró- vágó- stb gépekhez porszívó adaptereket, azok is eszik. Van aki gyerekszéket nyomtat, az is zabálja. Funckionálisak azok is. Akik meg 10kg szám rendelgetik, azok vagy gyártanak eladásra, vagy ingyen szerzik az anyagokat kuponokkal, aztán tonnaszám áll utána nekik otthon, hogy aztán olyan dolgokat gyártsanak relatív horror mennyiségű anyagból, ami a boltban ezer ft lenne fröccsöntve de nekik így ingyen ezért égetik padlógázon.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Az íróasztalom fölött van két kis polc amin a nyomtatott figurák vannak, de csak porgyűjtők. Egyszerűen fölösleges tárgyak. A használati tárgyaknak van értelme nyomtattam is több dolgot mint pl benzines fűkasza benzinsapkájára erősítést, mert elrepedt. Vagy főzésnél fakanál tartót hogy ne csepegjen le a cucc róla és még sorolhatnám. De én csak pislogok, hogy 10kg számba rendelik az emberek a filamentet amikor nekem még most is van a több éve vásárolt filamentjeimből. A bérgyártósokat megértem, viszont ezek szerint sokan bérgyártók.
-
JasL
senior tag
De mondok még ötleteket, belenéztem a tervrajzok mappámba: smink szivacstojás tartó (asszonynak kistáskába), távirányítható kisautó kerékfelfüggesztés pótalkatrész, raspberry pi készülékdoboz, P1S műanyagkaki gyűjtő hátoldalra, A1 minire szintén ez, függönysínre lezáró dugó, ajtó videócsengőnek hátlap, LED szalag kapcsok, amik a konyhaszerkény alján tartják a szalagot, lakásszám számok ajtó mellé kinti falra, elektromos fogkefe tartó, fogkefe fej takaró (TPU-ból), postaláda felirat (fehér-fekete), autóba telefontartó középkonzolba, drónalkatrészek, időjárásállomás burkolat, növényfigyelő elektronika burkolat, stb. Ezek mind hasznos dolgok, nem kell feltétlenül faszságokra használni a nyomtatót (pl asztali díszek karácsonyra, stb).
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Én törölközőtartókat nyomtattam, mert a tököm tele lett azzal, hogy Praktikerben 5000 ft volt belőle 2db (párban adták csak), ráadásul folyton eltörtek, mert krómozott műanyagból voltak.. ilyen vákuumos csempére cuppanthatók voltak, de pár havonta mindig le is estek, amikor gyengült a vákuum. Kerestem egy tök jó törcsitartó mintát, kinyomtattam őket, hátuljára kaptak fehér kétoldalú patexet, aztán úgy tartanak, hogy kiröhögik a bolti többezer forintos akasztókat. Az életben nem is veszek többet ilyen hulladékot, méregdrágán. Meg zuhanyfejtartót is terveztem és nyomtattam, mert eltört, és a boltban csak zuhanyfejjel együtt adják el, úgy 5-10ezer ft lett volna. Helyette évek óta a saját tervezésű nyomtatott van. Még nagyon tisztítani sem kell, ha elkoszolódik, csak ki szoktam nyomtatni egy újat.
Ezeken kívül terveztem és nyomtattam ablakra karácsonyi koszorú akasztót, lámpabúrát, szobakamera falra szerelhető tartót, asztal also lapjára monitor hálózati adapter tartót, stb. Egy rakás cuccot tervezek és nyomtatok, amik vagy nem is léteznek a boltban, vagy megkönnyítik az életem, és elég nekik a műanyag ereje.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Ez amúgy tök jó, egy gondom van vele: csak a gravitáció tartja egymáson a dobozokat, nem? Szerintem egy extra sín lehetne a felső peremen, és akkor az új tárolókat az előző tetejére elölről be kellene tolni, és fel lehetne kapni egész tömböket úgy, hogy nem esnek szét, vagy legalábbis stabilabban tartanak, ha úgy van a hézag, hogy van egy minimális súrlódás köztük. Rajzoltam egy ötletet, ami a nyomtathatóságot is figyelembe veszi:
-
Vesa
veterán
Ha már a "mit nyomtassak" a téma: Érdekes sázmomra kezdőként, hogy bár az elérhető modellek között eszméletlen jó dolgok IS vannak, de többségét egyszerűen nem éri meg kinyomtatni. Nem csak időben, de költség szinten sem. Mondjuk ha fele vagy negyedannyiból megveszem készen és azonnal, akkor minek nyomtatnám ki 70 órán át, sokkal drágábban?
A másik ami szerintem hátránya a content jutalmazásnak, az a teljesen ötlettelen emberek tömegeinek feltöltései, akik képesek feltölteni olyan modelleket, melyekből már van 45db másik, ugyanolyan. Vagyis semmi értelme mert se nem eredeti, se nem kreatív, (csak az volt az, aki elsőként kitalálta és feltette), a többi meg csak lemásolja. Ennek szerintem semmi értelme nincs, bár növeli a content mennyiségét, de csak a felesleges sallangot gyarapítja.
Viszont nagyon tetszik, hogy ha promt kell valami egy problémára, akkor megoldható nyomtatással. Szükségem volt egy bit hosszabbítóra, mert nem volt olyan hosszú csavarhúzóm, ami egy bizonyos helyre elért volna. Nyomtattam egyet és működött. Ráadásul ez tényleg megérte, mert egy ilyen cucc (mondjuk persze fémből), 3-4k+szállítás, vagy el kell érte mászni valahova, így meg kijött kb. 20g filamentből és 40 perc alatt kinyomta.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Van hogy modellt tervezek a Makerworldre és akkor nyomtatok, vagy ha valami kell itthonra. Most a régi filamenteket nyomom el, mert kell a hely a bambu filamenteknek, amiből már van itthon 70+ kg. Jelenleg dobozokat nyomtatok garázsba például, nagyobb méretbe mint amekkorát terveztem, de így megy az anyag, kb 4 doboz jön ki 1kg anyagból.
Meg a kamrába nyomtatok egy extra nagyot, nagyobbat nem is tudnék, ebbe 70dkg anyag megy bele.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Próbáld ki 98A-t, kicsivel keményebb mint a 95A, de több tekercs elnyomtatás után meg alkatrésznyomtatások után, szerintem ez univerzálisabban használható a hétköznapokban, és nyomtatni is könnyebb picivel. Fun fact, egy légpisztolyban tömítés pótlásként is bírja a gyűrődést! Fillamentum 98A-t használok, feketét.
-
ParadoxH
tag
Egy kis pletyka az új bambu-ról (amit úgy is kell kezelni). Menő Mit tippeltek, mennyi lehet a nyomtatási tere?
[ Szerkesztve ]
|| Letölthető, nyomtatható 3D modelljeim: http://shorturl.at/XhGxw || Regisztálj mint kezdő designer és keress vele pénzt > https://bit.ly/3SZSHcT
-
Samee
tag
Időközben én is kiszámoltam, megéri a P1S!
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!
-
poli27
Topikgazda
-
Samee
tag
Sziasztok! P1P-t szeretnék rendelni, mit ajánlotok? Magyar oldalról (gari intézés gondolom könnyebb?) vagy a hivatalos bambu oldalról?
Ha nem válaszol senki, hülyeséget kérdeztél!
-
AndrewTdi
addikt
köszi. Reinstall után már nekem is.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem lehet tree supportnál érintkező felületnek Bambu féle PLA Support anyagot állítani vagy csak én vagyok a béna?
pontosabban beállítani be tudom, de szeletelésnél nem veszi figyelembe.[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz TheProb #9417 üzenetére
Gratula. Így ezért a modellért gyorsan sok pontot fogsz kapni.
Volt hogy én is bekerültem az ajánlott modellekbe az egyik modellemmel, és nagyon gyorsan sok letöltés érkezett. Mai napig a legtöbb letöltéssel rendelkező modellem. Lehetne még pár ilyen.
+ nyomtam rá egy letöltést! -
TheProb
veterán
MakerWorld-ön elindult egy Coffee Station Design Contest, amire Bambuék az én design-omat találták alkalmasnak, hogy a banner-en szerepeljen.
-
poli27
Topikgazda
Van aki a wolfwithsword féle HA integrációt megcsinálta? Kéne pici help, mert elakadtam picit
Thx
-
Vesa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest