Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mhif
senior tag
-
mhif
senior tag
Sziasztok,
a következő hibajelenség okát és megoldását keresve fordulnék hozzátok:
adva van egy zafír 5770 PCI-E VGA új, ahogyan az egész komplett konfig, telepítve win7 ultimate magyar op.rendszerrel. A hibajelenség amit folyamatosan hónapok óta produkál a rendszer, hogy teljesen váratlan időközönként szétesik a kép. Kevert színű pixelkockák jelennek meg rendezett hálóban, vagy épp csak a kurzor képe esik szét és minden esetben lekapcsol a monitor, de 1-2 mp-en belül visszaáll a kép és lent a jobb sarokban a felugrik egy szokásos win-szövegbuborék kb a következő szöveggel: a VGA illesztőprogram hibát észlelt majd helyreállt.
gúgliba utána kerestem, 1-2 fórumon az Aero-funkció kikapcsolásával orvosolták a problémát, nálam ez sem segített. Használva volt a VGA a win7 telepytő által felismert driverrel is, telepítettem a CD-n lévőt is, valamint a legújabbat is feltettem, egyik eset sem segített. Tápegység is cserélve lett a gépben, az sem hozott eredményt. Mindezek okán meggyőződésem, hogy valami szoftveres csavar állhat a háttérben, esetleg valami driver beállítást kéne elvégeznem a Catalyst-ban!?
Találkozott már valaki efféle problémával?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Synology NAS
- lezso6: Frutiger Aero
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest