Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
görcs
csendes tag
válasz
Permet Elek #44674 üzenetére
A kolléga írta,[link]hogy mikor nem ment a dual graphics win 8.1 alatt,win7-re is lecserélte op rendszert,úgy sem ment.Engem az zavar ebben a lapostopban,hogy dual graphics létére nincs a biosban semmi vga-ra vonatkozó beállítás...(hogy adsz neki hardver szinten sorrendet(force)?ramot?stb...
Nagyon elvetemült ötlet kivenni (fizikailag!!!)a dedikáltat,csak aput hagyni,(ami ha jól olvastam,intel (i3?),nem amd) aztán mikor az megy,akkor vissza radeont,és úgy telepíteni hozzá a drivert? -
görcs
csendes tag
válasz
trancemusic #44654 üzenetére
Hát igen,azért roppant bosszantó tud lenni,hogy összevásárolsz 250-300 e-ft-ért egy gépet,összerakod,és egy tetves 500 ft-os átalakító kispórolása miatt nem tudod használni
-
-
görcs
csendes tag
válasz
Tournament #44652 üzenetére
Előnyben részesítem a dobozos termékeket,kényeztessenek,ha már eltartom őket
Ez is az,linkelném de ugye tilos,szóval...hmmm...Maga a doboz nagyon csilli-villi,van benne 2 rekesz,alsóban maga a kártya, felsőben egy külön hajtogatott dossziéban a cd,crossfire összekötő,molex/vga táp átalakító,meg magyarul is tudó kézikönyv, de a lényeg a d-sub/dvi-i az nincs...még egy gagyi hdmi madzagra sem futja
evvan.
-
görcs
csendes tag
válasz
Directors #44649 üzenetére
Sajnos én is így gondolom,csak meglepett,hogy nem a "használat" ártott meg neki,annyira selejt,hogy el sem indul.Bedobozoltam,hétfőn megy vissza a boltba,sajnos iponos cucc,várhatok 2-3 hetet,mire lesz másik.Az azért még érdekelne,hogy másnak sem volt benne átalakító?Sok asus terméket láttam már,és eddig pozitív volt a tartozék ellátásról a véleményem.Igaz ez "csak" 54 e-Ft,de legalább nem működik,nem is kell hozzá semmi
-
görcs
csendes tag
Sziasztok!
Összeraktam egy új konfigot,de a vga kártya nem ad képet!
Összetevők:
ASUS R9270X-DC2-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIE
Alaplap:GIGABYTE GA-990FXA-UD3
tápHIEFTEC GPS-700A8 700W
Proc:AMD FX-8350 4.00GHz AM3+ BOX
16Gb hyperx 1866Mhz ram
Minden teljesen új, garanciális darab.
Mivel a vga-n nincs hagyományos dsub, átalakító meg nem volt a dobozban ,túrtam egy használt régebbit. A gép elvileg elindult,1 csippanásaztán semmi!
Lehetséges hogy nem jó a régebbi D-Sub/DVI-I átalakító? (hagyományos d-sub monitor van csak,nem tudom máson próbálni)
Vagy sikerült kifognom az első ipari hulladékot,ami 1 másodpercig sem működött?
(beleraktam a régi gtx7800top karit,azzal elindult,frissítettem alaplap biost,de így sem csinál semmit a vga
Mind a 2 zöld led világít a vga-n,indulásnál ventik felpörögnek,aztán le is állnak,de csippanás után ujra pörögnek,hűtő langyi )
Valakinek ötlet?javaslat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- EAFC 25
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Video digitalizálás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest