-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz freelanced #45103 üzenetére
Hali!
Nekem ilyenem volt régen: [link] 6-7 évet tutira kibírt és minden nap vittem vele kaját 15-ös laptopot és ásványvizet (meg persze egyéb kacatokat).
Utána mikor tönkrement, vettem egy másikat az kisebb volt és csak 2-3 évet bírt.
Most megtaláltam a linkeltet újra és múlthéten megvettem.
Hogy ennyi idő alatt változott-e a minősége, azt nem tudom megmondani, de a régivel teljes mértékig meg voltam elégedve, ezért is vettem meg most gyorsan ugyanazt. -
veterán
válasz freelanced #45108 üzenetére
Ezért írtam a vízálló tokot, amibe beteheted a gépet, és mehet a notebook hátizsákba. 2 fiam van 17-es gépekkel, hátizsákokkal, bőröndökkel, stb. ismerős a probléma
Azt soha nem fogom elfelejteni, amikor 2 hónapos autóm csomagtartójában lejött a "holtbiztos" ételszállító edény fedele. Húsleves, esküvőről hazafelé. Addig volt új szaga a kocsinak, utána már csak rothadt csirkehús. Akármit csináltunk vele. Hónapokig tartott, amire kiment belőle. Ne akard ezt a notidnak.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz freelanced #45103 üzenetére
Hajjaj, ez nagyon rossz párosítás. Kifolyik valami, elázik, kuka a gép. Nem javaslom. Vagy legfeljebb egy vízálló tokban, biztos lehet kapni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz freelanced #43476 üzenetére
1000 féle van
pl:
https://laptoptarto.hu/products/laptop-allvany?gclid=EAIaIQobChMI-5uvleD28AIVUAOLCh1NagHHEAAYASAAEgJ17PD_BwE
Ikeában is láttam, egy tablet tartót vettem is a lányomnak. Sokáig tépelődtem rajta, hogy megvegyem-e. 690 Ft volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500