-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz flash- #36019 üzenetére
Azért jelen esetben teljesen mindegy, hogy van e céginfó, vagy mikor alakult, mikor regisztrálták a domaint... 250-300 ezer forintos gépeket nem fognak 30 ezer forintért odaadni. Soha, sehogy, semmikor.
Ez nem gyanúsan olcsó, hanem képtelenség. Egyes alkatrészek önmagukban többe kerülnek
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Hosssszu
őstag
válasz flash- #35995 üzenetére
Intel oldala szerint 64 bites: [link]
Szerintem a 64bites win nem terheli jobban a gépet. De ha pont 4GB RAM lesz benne, akkor elvileg 32bites win fog látni 3,5GB körül. Én biztos lusta lennék kb fél GB RAM miatt újratelepíteni.
6-8GB memóránál már egyértelmű hogy csak 64bit jöhet szóba, ott már nem lustálkodnék a telepítésnél. -
Shanyy
csendes tag
válasz flash- #20375 üzenetére
Add el az 1333-asat, vegyél egy ugyanolyan 1600-ast, és Dual-chanel-ben még jobb lesz a gép.
Próbáld ki, de az is lehet, hogy az 1333 Dual-chanel-ben jobb, mint egy modul 1600-on.
Edit: Ja, és figyelj, hogy ugyanolyan feszültségen üzemelnek-e. Nekem már volt ezzel bajom.
[ Szerkesztve ]
Van a közízlés, és van, akinek van ízlése.
-
tserrof77
őstag
válasz flash- #20375 üzenetére
Az első slot-ba kéne tenni a lassabb ramot, mert különben előferdülhet, hogy 1600-on akarja hajtani az 1333-ast és az remek kékhalálozásokhoz tud vezetni.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz flash- #20339 üzenetére
Én minden fajta laptop kijelzőt úgy takarítok, hogy papírtörlőre fújok valami alkohol tartalmú ablaktisztítót( pl klín) és utána áttörlöm vele. Azaz nem a kijelzőre fújok rá.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
MurdR
veterán
válasz flash- #20089 üzenetére
Ha egy rendes szakihoz viszed, az kétlem hogy elkérne ezer forintnál többett azért, hogy potméterrel mérjen neked kettőt.
(#20090) tlala
Akkor itt sajnos az én tudományom megállt. Vidd olyanhoz aki egy kicsit mélyrehatóbban bele tud nyúlni (és ért hozzá, nem a szomszéd vérPistike) mert lassan megsül a gép.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
legenda
válasz flash- #19380 üzenetére
sokadik notimon használom - igaz, egyik sem volt hp, adott szempontból nincs túlzott jelentősége -, szerintem hasznos kényelmi szolgáltatás, nem kell jelszavakat bepötykörészni, hanem csak egy megfelelő húzás a leolvasón, és már be lépett a rendszerbe...stb.
elég megbízható, az beolvastatás sem problémás, ha az ujjlenyomat regisztrálásakor megfelelően lehúzza az ember, tehát nem csak mindig azonos felületet, hanem kitérőkkel oldalra...stb, így utána húzza le bárhogy - persze tűréshatáron belül - a használat során, nem fogja eldobálni, hogy nem megfelelő az azonosítás.
sőt, én már mobiltelefonon - iphone 5s és note 4 - is megszerettem, sokkal kényelmesebb így feloldani a készüléket, mint jelszót vagy kódot beírni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vermilion69
aktív tag
válasz flash- #19369 üzenetére
Én ölbe ezt vettem a notim alá: Dell hűtőpad
-
szabonagyur
félisten
válasz flash- #19369 üzenetére
Van direkt ezzel foglalkozó téma: Notebook hűtőpad tapasztalatok. Ha nekünk nem is, de nekik mindenképpen áruld el milyen a gép pontos típusa mivel az alján lévő szellőzés alapján lehet tanácsolni hozzá hűtőt.
Személyes vélemény: ilyen célra egy jó könyv vagy tálca bőven elég, főleg hogy a legtöbb venti kialakítása ölben nem épp stabil illetve nem sokat ér a legtöbb gépnél.
-
-
Rivaul
addikt
válasz flash- #12570 üzenetére
Ha csak egy betű a rossz akkor inkább annál lesz a hiba s nem a szalagkábelt kéne piszkálni mert az nem egy örök életű dolog. Ilyesmi akkor fordul elő ha valami kosz/ragacs stb van az adott bill alatt. Tiszta alkohollal "mosd" ki.
shrd
Milyen különböző driverekkel próbáltad? Nekem is van egy ilyen gépem itthon. Csak a gyártó oldaláról tölts hozzá ne máshonnan.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Impressa
őstag
Lenovo g580AH most a legnépszerűbb az olcsóbb kategóriában, vegyesen vannak visszajelzések ezzel kapcsolatban is, de ettől függetlenül mindenki szereti a gépét. Az egyik legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkező gép a piacon.
de mégis érdekelne hogy mely márkák melyeknél kevesebb a problém. erre nem tudok neked válaszolni, de remélhetőleg, aki jártasabb ebben a témában, mond vmi biztosabbat is
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Erre azt tudom neked mondani, mindenki arra esküszik, ami évek óta működik nála. Mindegyik márkánál kifoghatsz egy "Pénteken" összerakott gépet Nekem a HP nagyon bevált ( 3év ) , Asusra sincs panaszom (2 ill. 4 és 6 év ), de most épp Lenovo van (1éve), szoftveres gondon kívül nem volt vele problémám, jahh a vinyócserét kivéve.
De pl. az Acert nem szokták ajánlani, pedig az is van a családban 2,5 éve hibátlanul működik. Soha nem volt takarítva és pasztázva se.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
DNReNTi
őstag
Szia,
A beillesztett alaplapon integrált VGA van. A cseréje (más típusra) szvsz nem megoldható. Bizonyos notik alaplapjára nincs vga integrálva hanem egy speciális pcie slotba kerül a kártya. Ezt a fajta kártyát látod az alatta lévő képen.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar