Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #1088 üzenetére
Köszi
S.O.S
Nem tudjátok véletlen hogy a Vodafone Connet Now müxik-e rendesen Widows Vista alatt???
Illetve hol találok Huawei adatkártyához drivert?
Thx
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Kharesz
tag
Ciao!
Oan kérdésem lenne N6131-el kapcsolatban hogy hangyányit mozog a felső része ha bevan csukva. szal kinek van már meg hosszabb ideje? nekem 1hónapja van. más bajom nincs vele szerintetek lesz majd vmi komolyabb vagy ennél rosszab nem lesz? remélem...
kösszii -
jogprof
csendes tag
ok!
kössz szépen mindenkinek! -
MODERÁTOR
-
jogprof
csendes tag
Hali!
Valaki tudna abba segíteni h egy nokia 3250re filmet akarok tenni valami 3gp convertáló progit és playert keresek??előre is kösszi szépen -
Alexi9
csendes tag
Sziasztok
Kb mennyibe fáj egy S.E. k510 joy cseréje??? -
MODERÁTOR
-
Gebriel
veterán
Létezik Motorola Mpx 200 magyar menüvel?
Köszi elöre is. -
Mac!
aktív tag
válasz AMD Power #1085 üzenetére
A gyári garis telcsiket minden bizonnyal, de ha találkoztál már 0 percesként árult használt telókkal, akkor az kb megegyezik az általam említett kategóriával.
Mivel ha gyári garis lenne a teló, amiről éppen szó van, akkor nem is a boltba kellett volna vinni a hibás telót hanem a márkaszervízbe (tudom mert én is náluk vettem gyári garist), ezért szinte biztosan abba a kategóriába tartozik.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
-
MODERÁTOR
-
Moyder
aktív tag
múlthét szerdán vettem a partneronál egy vadiúj sonyericsson Z550i-t, hazaviszem örülök az új telónak, 5 óra múlva egyszer csak kikapcsol és sekép sehang, nem tölt és be se lehet kapcsolni, másnap visszaviszem, felvették hogy bevizsgálják, tegnap kaptam egy zsír újat, és délután az új ugyan ezt eljátszotta, ma reggel visszavittem és azt mondták majd jövőhéten hívnak. Kicsit ideges voltam hogy vesz az ember egy telefont 38000-ért azóta 3000-t elköltöttem telefonálásra meg kb 4000-et utiköltségre. És most itt állok teló meg pénz nélkül. És még azt se tudom mi a garancia arra hogy a harmadik amit netalántál kapok nem játsza ugyanezt. Szerintetek mit tegyek?
A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik...
-
Alexi9
csendes tag
válasz Viktor0610 #1077 üzenetére
Köszi az infót!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Viktor0610 #1077 üzenetére
Köszi.sajnos gurukat is megkérdeztem,csak box-szal lehet helyrehozni.
jól le is szóltak,h 2 dologra kell figyelni:akksi feltöltöttsége,meg,h általános profilben legyen frissitésnél.másnak is tanulságos!
ami érdekes,h nokinál a szoft frissités messze nem olyan mély,mint pl siemensnél.ébresztőóra,naptár,névjegyzék mind megmaradt.Ugyanigy egyszer letöltöttam a végfokot,utána akárhányszor próbáltam otthon ujra frissiteni,már nem lehet házilag egyszerűen helyrepofozni. -
MODERÁTOR
bajnokpityu:
Sz.tem vidd szervizbe. Mintha olvastam volna ilyen problémáról a telefon topikjában.
Alexi9:
A GPS-borító pont arra jó, amit a neve is mutat, de ne számíts túl sokra ezen a kis kijelzőn. Nagyon sok kompromisszumot kíván a 128x128 pixel...
Bővebbet ezen a [link]en olvashatsz -angolul. Csak a képek is elég beszédesek.Xiaomi 13T
-
bajnokpityu
félisten
szoft frissités óta a 6131es nokiámon nincs térerő.
a *#7780# nem segitett.mit lehet tenni még?
ujra szoft frissitettem,hátha,de semmi... -
Alexi9
csendes tag
válasz Viktor0610 #1073 üzenetére
Amúgy találtam ilyen Gps broítót.... 5140i-re. Ez mire jó? ( a nokia honlapján találtam a tartozékok közt)
-
Alexi9
csendes tag
válasz Viktor0610 #1073 üzenetére
Aham köszi a választ!
De 1-2 helyen olvastam vmi olyasmit ,h lehet hozzá csatlakoztatni....de ezekszerint férre értettem. -
MODERÁTOR
-
Alexi9
csendes tag
Hello
Lenne egy két kérdésem a Nokia 5140i-ről. Ugye nem Live-os menü van rajta?
Lehet csatlakoztatni gps-t?? És ha igen hol,és kb mennyiért lehet ilyet kapni (jó áron) ?
Előre is köszi a segítséget. -
szállitó
senior tag
válasz Viktor0610 #1066 üzenetére
nem az enyém én már kb 2 éve nem foglalkozok telokkal csak az egyik kollegám érdeklödött hogy mennyi a reális ár érte én meg gondoltam hogy itt megkérdem nehogy nagyon átkurja magát... láttam hirdetéseket 39-53 között és ajánlatokat 35-45 között gondolom akkor egy féléves szép megér 40 et?
-
Geli
senior tag
válasz Viktor0610 #1069 üzenetére
a kijelzőt védő műanyag tök kemény, és sértetlen hogy lehet így baja a kijelzőnek?
-
MODERÁTOR
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Ma a zsebemből úgy vettem ki a telómat, hogy egy 2centis lila folt volt a kijelzőn Ütésnek nyoma sincs, még karcolás sincs a külső borításon, se horpadás, se semmi...ezért nem is értem a teló egy fél éves nokia 3250-es, 2év nokia garanciával.
Ez garanciális ok?Lécci ne nézzetek hülyének, még egy telómmal se jártam így
üdv: Geli
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1066 üzenetére
Ez pontosan így van! Dobd fel ide a hiredetések közé vagy ide erre az oldalra:
[link] -
MODERÁTOR
-
szállitó
senior tag
N70 et mennyiért veszi be egy korrekt kereskedö hibátlan állapot fél éves...?
-
hhh3
csendes tag
van-e olyan progi, amivel a gépről tudok mms-t küldeni? A mobil össze van kötve a géppel.
-
Oly
őstag
válasz PeliScan #1058 üzenetére
Előtte feltétlen át kell konvertálnod... minőségben elfogadható, ha rendes kódolással csinálod.
Ne várj sokat a kis képernyőtől...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
AMDKiller567
csendes tag
A következő gonddal fordulok hozzátok!Motorola v3 telefonnal problémám adódott!1 hete vásároltam a telefont,de az üzenet fogadásával gondjaim adódtak!3 vagy 2 sms-t nem tudok fogadni,magyarul 3 vagy 2 sms-nek megfelelő karaktert nem jelenít meg bejövőként!Nokia 6280-as telefonról küldenek nekem sok sms-t ezelötti samsung telefonomnál,és más telefonnál nem volt gond a fogadás,ezért kétlem,hogy a nokia hibája lenne Értelmetlenül jeleníti meg az sms-t kis részletet jelenít csak meg beleőle,vagy más sms-hez rakja hozzá,amit frissen kapok!Mi lehet a gond?Segítsetek!A telefon alig lett használva.Közvetlen a megvásárlás után már ezeket csinálta!T-mobile-nál vásároltam dominó csomagban,tehát nem egy agyon crackelt függetlenített telefonról van szó!Mi okozhatja ezt a hibát?
-
PeliScan
addikt
Halihó!
K800i telón mennyire lehet élvezhetően filmet nézni? normál divx, xvid filmekre gondolom, amig amúgy sem olyan nagy felbontásúak. Nem szaggat? Teljes képernyős? Szóval ilyesmi érdekelne. -
MODERÁTOR
-
evR
aktív tag
nagy t-mobile topic-ban már feltettem a kérdést.. hátha itt valaki válaszol..
szóval!
t mobile SMS 200 csomagal kapcsolatosan szeretnék kérdezni..
megrendeltem az előfizus számomra ezt a szolgáltatást a neten keresztül.. a kérdés az lenne, h rögtön aktiválják, vagy van átfutási idő.. illetve h küldenek-e ezen szolgáltatás megrendeléséről egy ''visszaigazoló'' sms-t vagy sem..? én nem kaptam sms-t..''...trend a lelke mindennek...''
-
evR
aktív tag
válasz Viktor0610 #1054 üzenetére
próbálkozom vele, de hihetetlenül szar hangot készít.. torznak hallatszik.. nem tudom miért.. gondolom valami codec-para.. egyébként érdekes a dolog. elég sokat olvastam h huuu de jó az aac mer' sokkal kevesebbet foglal és (közel) ugyanolyan minőséget produkál.. eddigi tapasztalatim alapján egy mp3 128kbps 44khz stereo, az ugyanilyen beállításű aac kb ugyanekkora méretet foglal.. na most akkor hogyan is van ez??
a telom meg le se játsza az aac-t...''...trend a lelke mindennek...''
-
MODERÁTOR
-
Mac!
aktív tag
válasz Viktor0610 #1049 üzenetére
Valahol azt olvastam, h. nem nyom nélküliek az ilyen szoftvercserék (amiben lehet is valami), tehát a garancia visszavonhatatlanul elvész.
Valóban nem nyom nélküliek a szoft cserék, de ha elég ügyes az ember, akkor ez sem akadály. A legtöbben nem ilyen ügyesek. Így általánosságban igazad van, de ha ő elég ügyesnek érzi magát, vagy sz@rik a garira, hát hajrá.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
evR
aktív tag
válasz Viktor0610 #1049 üzenetére
és milyen beállításokkal próbálkozzak, h elérjem a fentebb megnevezett minőséget? mindeközben pedig ne legyen akkora mint az eredeti mp3...?
''...trend a lelke mindennek...''
-
MODERÁTOR
evR:
A Super erre is szuperül megfelel.
Rent:
Valahol azt olvastam, h. nem nyom nélküliek az ilyen szoftvercserék (amiben lehet is valami), tehát a garancia visszavonhatatlanul elvész.
(Egyébként nem hiszem, h. megérné a ''jobb'' szoftver, meg a pár többletfunkvió a garancia eldobását. Persze, te tudod... )Xiaomi 13T
-
evR
aktív tag
k750-re tennék zenét.. acc-be kovértálnám..
kérdés: milyen ingyenes progival tehetem ezt meg, illetve milyen beállításokkal végezzem a konvertálást ahhoz, hogy kb 192kbps, 44KHz, stereo minőségű mp3 színvonalát/minőségét elérjem.. ??''...trend a lelke mindennek...''
-
Angmar
tag
válasz Viktor0610 #1044 üzenetére
Azoknál mind oldalról lehet berakni a kártyákat, és hülyén néz ki, hogy kikandikál belőle egy kártya [link] , meg hordozgatni is szeretném pendriveként.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Nem járt le, éppen most lett véve, új előfizú, csak éppen a telefon nem igen jött be. El kéne adjam, de főnököm aztmondja, hogy ellenőrzik x időnként, és le is tilthatják a telefont.
Nemma!
szerintem a szerződésben egész más van leírva.
Viktor!
az előfizetés maradna, vennék hozzá új telót.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
Angmar
Miért nem nézel valami sok az egyben olvasót? Az elterjedtebb, szélesebb körben is használható.
Oly:
''mindenre van megoldás!
Szigszalag, befőttes gubi, stb...''
Ez oké, de valljuk be, nem túl elegáns megoldás...
nemma:
A szolgáltató nemfizetés esetén a kártyával együtt letilthatja a készüléket is.
Chili7:
A telefont eladhatod, de aztán a számláid fizesd rendesen!Xiaomi 13T
-
Angmar
tag
Hello!
Tudnátok segíteni, hogy ehez hasonló [link] kártyaolvasot csak Memory stick pro duo kártyához készültet hol lehetne venni. (pixmania-nál van valami ilyesmi csak többe kerül a szállítás mint a kártyaolvasó) -
Oly
őstag
válasz Viktor0610 #1038 üzenetére
A Pop-port egyik hibája, h. a sok használattól lazább lesz a kapcsolat a headsettel. Erre sz.tem nincs megoldás...
mindenre van megoldás!
Szigszalag, befőttes gubi, stb...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Chili7
őstag
IMEI szám alapján szokta ellenőrizgetni a készülékeit a PGSM?
Céges előfizzel vett telefonomat eladhatom? A szerződés szerint azt hiszem, hogy nem. -
MODERÁTOR
Természetesen a mobilárak efféle esése természetes. Kijön egy újabb készülék, ezzel a ''régiek'' ára esik. ''Örülhetsz'', mert a Nokia készülékek tartják az árukat. Nézz meg egy Sharp v. SE készüléket, ott jóval nagyobb az árkülönbség -és nem azért, mert rosszabbak volnának a Nokiánál...
A Pop-port egyik hibája, h. a sok használattól lazább lesz a kapcsolat a headsettel. Erre sz.tem nincs megoldás...Xiaomi 13T
-
M3nt0R
tag
Üdv!
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy vettem lassan egy éve használtan egy nokia 6680as telót, kifogástalan állapotban, 65e ftért. Most nézegetem az árakat és elképedve látom hogy ha marha nagy mázlim van akkor is max 40e ért fogok tudni megválni érte. Ez normális áresés vagy én vettem anno nagyon magas áron a telót?
Másik. Az említett Nokia telón ha headsettel zenét hallgatok és kiesik a foglalatból a set, akkor a hangfalon szól a zene, ami elég ciki buszon pl. Erre tudna vmi megoldást?
Előre is köszi! -
Rent
senior tag
válasz Viktor0610 #1033 üzenetére
a szoftveret elvileg walkman os szoftra is kilehet cserelni nem?
-
MODERÁTOR
-
Rent
senior tag
hali mivel gyengebb ha egyaltalan gyengebb egy k750i mint egy w810i ?
-
MODERÁTOR
-
Ricsirics
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SonyEricsson K750 kártyafüggetlen telóm és van benne egy 1GB-os memória kártyám. Láttam a neten hogy árulnak 4GB-os kártyát is. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha vennék egy ilyet bírná e a teló, kompatibilis e vele? Úgy hallottam régebben, hogy max. 2GB amit elfogad, de ennél a kártyánál írták, hogy SonyEricsson telóba is jó. Mi az igazság? Válaszotokat előre is KÖSZÖNÖM!!
Üdv! ricsirics -
(Kolombusz)
veterán
Nem tudtok valami jó javas videolejátszót?
-
Yooha
aktív tag
válasz -KitKat- #1022 üzenetére
Van Motorola F3 néven egy CSAK telefon. Fekete/fhér kijelző, lehet vele telefonálni meg SMS-t írni. Részleteket nem tudok róla, majd a szakértők elmondják.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
Páromnak van egy Motorola V360v-je, de nem adtak hozzá semmilyen szinkronizáló programot. Honnan lehet ilyet letölteni? (adatkábel van, de ettől még nem látja a gép a telefont).
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1023 üzenetére
2310 jó választás lehet. Abban van FM rádió is és tényleg olcsó.
-
MODERÁTOR
-
-KitKat-
csendes tag
Szia hozzáértők!
Jómagam elégedett vagyok az MMS-képes Nokiámmal. A Mamám is megörökölt egy kártyás Nokia mobilt, de mert idős, gyengén lát, le szeretném cserélni a készülékét. Ki tud ajánlani olyat, amivel ''CSAK'' telefonálni akar, és jó nagyok, jól láthatók, könnyen kezelhetők rajta a billentyűk? (márkától függetlenül). Akár használt vétel is érdekel.
Köszi előre a segítséget!-KitKat-
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
V3i-re szeretnék videókat feltenni (saját konvertálásút).
Az adott videót átkonvertáltam 3gp-re kis felbontásban, átküldöm a telefonra az meg azt irja ki, hogy sérült a fájl.
A gépen gond nélkül megy egy 3gp playerrel.
Mit ajánlotok, milyen konvertálóprogit és ha tudtok valami java video playert, ami mobilon megy és nem olyan válogatós, mint a gyári player, akkor azt is osszátok meg velem plz.
Előre is kösz. -
MODERÁTOR
-
istone
csendes tag
válasz Viktor0610 #1015 üzenetére
Azt írtam, hogy ''van jó vagy rossz tapasztalata''.
Szóval érdekel a jó is.
Amúgy meg köszönöm az eddigi véleményeket.
Külsőre tetszik mind a kettő, mert bár különböző, de mindegyiknek van stílusa.
A kamera nem fontos, mert van fényképezőgépem erre a célra
A kijelző felbontása viszont a Sharpnak jobb, ami tv-nézésnél jól jön.
Alighanem kézbeveszem mindkettőt és utána döntök.
(Csak sajna a Vodánál nem engedik bekapcsolni, kipróbálni.):)
-
tween
őstag
Igaza van Viktornak, a Sony Ericsson ár-érték arányban jobb,de a sharp minőségíbb,a SE újabb technológia,van 3g mindegyikben(persze ha ez fontos számodra),SE-hez 256 mb memokarit kapsz,de a kijelzője meg sem közelíti a sharpét.
A másik külömbség,hogy két külön stílus,mivel a sharp kagyló,a SE táblafon,ez is fontos tényező,hogy neked melyik kell.
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
tween
őstag
válasz Viktor0610 #1015 üzenetére
Megelőztél Viktor
-
MODERÁTOR
Jó tapasztalat nem is érdekel?
Nekem jelen pillanatban egy Sharp 770SH-m van, a rossz tapasztalataim: -alacsony üzemidő (2G-hálózaton, kijelzővilágítás levéve, használattól függően 2-3 nap), néha lefagy (általában leejtés után ). Egyébként szerethető, könnyen kezelhető, nagymértékben testreszabható készülék -egyedül a témák hiánya zavaró...
A V630i mindenképp' jobban megéri, mivel a kamerája jobb és (tudtommal) tartozékokban is jobban ellátott -pl. nagyobb memóriakártya. Ár/érték arányben a SE jobb.
Amiért én mégis a Sharpot venném (ismét): a minőség, megbízhatóság és a tartósság -ebben simán veri a SE-t és ezt nem a Sharp márka iránti elfogultságom mondatja velem.Xiaomi 13T
-
istone
csendes tag
Gyors kérdés:
SonyEricson V630i vagy Sharp 770SH ????
Akinek bármelyik telóról van jó vagy rossz tapasztalata, véleménye, az légyszi írja meg, mert nem igazán tudok dönteni...
Amúgy előfizetéssel mindegyik 90 Ft a Voddánál, a funkciójukat nézve meg ami van az egyikben, az a másikban is, ami meg nincs az a másikban sincs. Szóval inkább a minőség, megbízhatóság, tartósság, használhatósság érdekel.:)
-
macilaci78
nagyúr
-
Oly
őstag
válasz macilaci78 #1011 üzenetére
Nem fogja elfogadni!
Viszont, ha már lejárt a hűség a vodánál (feltételezem, mert assszem addig nem válthatsz), akkor párezerért függetlenítik a Vodánál hivatalosan telefonod!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Adott egy Voda-függő telefon egy Vodás előfizetéssel. Amennyiben számhordozással T-Mobile-előfizus leszek, marad a 70-es körzetszám, akkor elfogadja a a T-Mobilos 70-es számot a Voda-függő telefonom?
Jó lenne tudnom, hogy garvesztés, vagy hirtelen felindulásból elkövetett telefonvásárlástól kell-e félnem...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tween
őstag
Samsung d600 elfogadja a 4 gigás kártyát?
-
AMD Power
titán
160 éve született a telefon atyja
született a skóciai Edinburghban
[link] -
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1000 üzenetére
Gondoltam , hogy vannak ilyenek csak nem tudtam ,hogy konkrétan melyik gyártók/tipusok tudják ezt.
-
bylow
senior tag
válasz AMD Power #999 üzenetére
gondolom igen. Nekem Nokiám van, ahozz biztos vannak ilyenek, sőtt rengeteg minden, de ha a ''nokiaprogramok.hu'' oldalon be regisztrálsz akkor ott rengeteg mindent fogsz találni, siemenshez is meg még más telóhoz is. Mondjuk rég jártam már ott, de biztos jó cuccok vannak most is.
Ha jól emlékszem akkor én a CALL REC nevű progit raktam fel erre a célra, és működött. De lehet van már annál jobb, és ujjab is.ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest