Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxthrief
aktív tag
SEGITSÉÉÉÉGGG!!!!!!
Letöltöttem 1 filet és véletlen winrarral nyitottam meg és most minden filet winrar -ként ismer fel!!!
Mit tegyek??
Még vissza állitani se lehet!
Előre is köszönöm!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Tosee
őstag
Kiviszi az 54 megabites is (gondolom "g" szabvány)
Nem viszi át a 40 Mbps ot!
A gyártó által megadott 54, 150 ill. 300 Mbps -os maximális átviteli sebesség az esetleg laboratóriumi körülmények között lehetséges, ahol nem zavarja semmi!
Ez a gyakorlatban másképpen alakul:
54 Mbps > 18-24 Mbps valós átviteli sebesség
150 Mbps > 50 Mbps körül
300 Mbps > 80-130 Mbps körül alakul...A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
xxxthrief
aktív tag
nem müködik!
Visszaállitom betölt és kiirja hogy sikertelen!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
xxxthrief
aktív tag
-
-
fecooo94
csendes tag
Sziasztok! remélem jó helyre írok. szóval ma kötötték be hozzánk a kábel tv-n keresztül jövő netet. nincs is vele semmi gond rádugom a gépre van net és kész. De mivel két gép van ezért routert használok. Eddig a t-home-os nettel tökéletesen működött a router de ha rácsatlakoztatom az új netnek a modemjére( Scientific At lanta model: EPC2203 típusú) akkor nem lesz net se azon a gépen amit utp kábellel kötöttem hozzá a modemhez se azon amelyik usb wireless adapterrel megy. A router típusa: SMCWBR14-G2. köszi előre is a segitséget.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Péhán belül keresek egy olyan topikot, ahol kép manipulálók vannak...
És/vagy igazából van ez a kép rendszámtáblára GrandeP-t kellene rakni, ugyanebben a minőségben... én is betudnám rajzolni a paintben... de inkább hagyjuk.
Köszönöm.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
xxxthrief
aktív tag
Ötleltek?
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
xxxthrief
aktív tag
Na megoldottam!
Azért köszi a segitséget!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
feriz8
csendes tag
Sziasztok!
Külföldröl hazaküldte a notimat nagynéném és azóta a kijelző eléggé csíkos! Valószínüleg megnyomódott? A mozgatásra semmi változás nem történik szóval szerintem a szalagkábel hiba kizárva.Ha már írtam, akkor vedd a fáradtságot és válaszolj...
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan progi, amivel beszkennelt jpeg vagy pdf formátumú képből, amely gyakorlatilag csak írás, valahogy word fájlba kinyerhetőek, s ez által szerkeszthetőek lesznek a karakterek?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
feriz8
csendes tag
válasz runner 125 #388 üzenetére
Microsoft Office 2003 vagy újabb kell hozzá. Start menű, ->Microsoft Office -> Microsoft OfficeEszközök -> Microsoft Office Document Imaging programot megnyitod, ebben megnyitod a jpg-t, eszközök menű: szöveg felismerése optikai karakter felismeréssel. Szöveg küldése Word-nek.
Ha már írtam, akkor vedd a fáradtságot és válaszolj...
-
harcikoca
senior tag
HP pavilion dv5000-re valaki tud audio drivert win7re?
[ Szerkesztve ]
AMD+Ati powee'R
-
Spin
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni de nem jártam sok sikerrel,így kérdezek egyet,bár lehet,h hülyeség lesz..
Lcd/led monitornál lehet vhogy csökkenteni az input lag-ot? Elég zavaró 60-70 fps-el úgy játszani mintha csak 20 lenne..Vagy van esetleg vmi más mód is?
Mellesleg egy Asus VH228D-ről lenne szó.Köszi!
Üdv,Spin!
-
pocokxx
Közösségépítő
Kb mennyi ideig tart egy kötet zsugorítás? (700 GBról 550GB méretűre). Már lassan fél órája túrázik rajta a gép. És félek, ha leállítom a folyamatot, akkor formázás lesz a vége, de nem vagyok biztos abban, hogy ilyen hosszú idő normális...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
whited
addikt
sziasztok
előre összeállított konfigot hol érdemes vásárolni neten?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
C0d3r
addikt
Előre összeállított konfigot egyáltalán nem érdemes vásárolni. Esetek nagy részében elavult hardvereket tartalmaz, gyenge videokártyával, rossz minőségű tápegységgel.
Ha gondolod, kukkants be a gépajánló topikba (1. hozzászólás), és segítünk összeállítani egy jó gépet, amit webshopból meglehet rendelni összeszereléssel akár. Sokkal jobban jársz, ár/érték arányt tekintve is. -
.bableWes
őstag
sziasztok!
Azt, hogy tudnám megoldani, hogy egy Asus k53sv-n, hogy a rádugott hangfalak és a lapos saját hangszorojai is menjenek?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest