Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Ezeket sajnos már mind végigjátszottam az irtás kivételével.
Egyszer már működött, de semmit sem csinálva, újraindítva a játékot, elszállt. Tehát valami konfigurációs baj van vele, amit egyszer elvileg már megoldottam, de a Steam felülvágta. (Reprodukálni meg azóta sem tudom. )
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Steam-es Bioshock 1, Win7 x64, widescreen kijelző.
Elindítom, főmenünél megfagy a kép. Az ablakos futtatástól kezdve az ini buheráláson keresztül sok mindent megpróbáltam. A baj, hogy a Steam mindig felülvágja az init, és mindig ugyanúgy indul.Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz haromegesz14 #6274 üzenetére
Syndicate vagy Binary Domain nekem bejött ilyen célra. Inkább az első.
-
FehérHolló
veterán
válasz Brotha00 #6264 üzenetére
Észkerék.. 90-es évek eleje..
Dosbox talán segít.
Ha kicsit újabb (mondjuk '95-től) játékok érdekelnek, akkor nézz szét gog-on. Nekik az a fő profiljuk, hogy nagyon régi játékokat portolnak át az újabb rendszerekre.Ha esetleg nem menne a WC3 patch után sem, azért gyere vissza.
Nagyon-nagyon régen én is ebbe a hibába futottam, de már nem emlékszem, hogyan oldottam meg. Mindenesetre megoldottam, és az ötleteim ugyanazok maradtak.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Hasonló pontokat kapott, mint az én NVS 4200M kártyám, és én azért tudok még mai játékokat is játszani.
Vagy egyszerűen nem reprezentatív a benchmarkjuk.Ez egy megbízhatóbb lista btw: [link]
Szerk2.: A most linkelt lista alapján körülbelül másfélszer-kétszer jobb az NVS 4200M.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz kornyiktamas #6126 üzenetére
Az egész gépet, de először a procit.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz stormy8906 #6029 üzenetére
Persze, persze.
Nincs 576-ban raktáron, véletlenül sem. [link]Grand Theft Auto IV PC
Megjelenés: 2009.06.10.
Kategória: Akció
raktáron
Webshop ár:
5999Ft[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz stormy8906 #6025 üzenetére
Én bogarásszam helyetted a netet, vagy mit vársz?
Leszek a rabszolgád, jöhet a korbács.Mellesleg az első google találat a Steam, ahol az esetek döntő többségében mindig van készleten. [link]
Ezen felül az összes nagyobb magyar játéküzletben van raktáron. Szóval ne mondd, hogy nem találtál sehol, mert nem hiszem el.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz stormy8906 #6020 üzenetére
GTA 4-et a GTA 4 boltban.
ldave: Capitalism 2?
-
FehérHolló
veterán
válasz Vasinger! #6000 üzenetére
Esetleg oprendszer szintű energiamenedzsment. Ha nem a performance-re van állítva a rendszer és a venti is, akkor okozhat meglepetéseket.
GW2-ben nálam ez átlag 20 FPS-t jelentett, ami elég váratlan volt. Játékspecifikus problémákkal pedig a CS topicba szíveskedjél már fáradni.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Sipi1984 #5987 üzenetére
Fél perces gugli:
Thanks for helping us out with this issue.
After downloading the update 15 mins ago, the commentary was not working.
I now removed fifa 13, removed origing, reinstalled origin, changed origin language to EN-GB, because i want english commentary.
Re-installed fifa 13 and created new settings profile.Egyébként elég a patchelt Fifát újrainstallálni, nem kell az egész Origint.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz TOTAL LOKI #5937 üzenetére
Volt egy régi, de egész jó grafikájú, elég nehéz rally játék, aminek nem jut eszembe a neve.
3-4 csapat, csapatonként 4 különböző autóval (terepjáró, gyors óttó, jól gyorsuló kocsi és egy negyedik).
Annyit tudok még róla, hogy az egyik csapat a Wasp nevet viselte.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Heroes fan #5874 üzenetére
Egy legalább 15 millió forintos költségvetéssel számolj. Ez csak a terv és implementáció ára, ezután lehet vele menni szponzorokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz sunnymarcell #5840 üzenetére
Skype-tól rettenetesen lagos lesz az online játék, konferenciabeszélgetést nehéz összehozni vele, elég pazarló codec-et használ, és külső/beépülő program nélkül nem lehet rögzíteni a beszélgetést. Egyéb gond nincs vele.
-
FehérHolló
veterán
válasz Mr.Csizmás #5838 üzenetére
Self (vagy Actions) menü => Record.
Szerver nem mindegy, mert valamire csatlakoznotok kell. Nem megy direkt csatlakozással egyik sem, csak szerver-kliens módon.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Mr.Csizmás #5836 üzenetére
TeamSpeak és Ventrilo.
Előbbihez kicsit több a publikus szerver, saját szerverkeresője is van. Utóbbit könnyebb hostolni otthonról.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz #65675776 #5616 üzenetére
Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Kapott pár címet, valószínűleg utánajár mindegyiknek (pl. gameplay videók), utána dönt, hogy szeretne-e valamelyikkel játszani.
Ha nem tetszik neki a King's Bounty, akkor sem omlik össze a világ.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Tudnátok mondani egy Flatout 2-höz hasonlító ótóversenyes játékot, amit esetleg lehet tolni multiban is?
-
FehérHolló
veterán
Hát igen, adta magát.
Amit én ajánlok a már említett Mass Effect 1-2 játékokon kívül, az a Deus Ex (1), a Witcher 1, az Assassin's Creed 1-2 és az Outcast. Bár utóbbiról nem hiszem, hogy boltban még beszerezhető (fejezzük ki így).
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Süni 1985 F #4309 üzenetére
CoD2 nálunk ment hamachi nélkül is neten. Csak azonos verzió kell hozzá, és kész. Teljesen felesleges még egy hamachit is az útba tenni, növeli a pinget.
A klasszikus LAN-on pedig minden egyéb program nélkül (Xfire, hamachi, spy) működik természetesen. De ezt már te is elmondtad.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz KKaresz45 #4273 üzenetére
Mondjuk azt sem ártana tisztázni, hogy az érintett játékok tört verziójával vannak-e gondok, vagy sem. Mert az adott hibának inkább szoftveres okai szoktak lenni. A kalóz verziók meg nem arról híresek, hogy érintetlenül hagyják az oprendszert (és azon belül a registryt).
-
-
FehérHolló
veterán
válasz Synthwave #4254 üzenetére
Én Quake-kel olyan 30-40 órát játszottam, UT2k4-gyel pedig 7000 fölött a megjelenése napjától számítva. Mozogni 2-3 év masszív játék után tanultam meg viszonylag jól.
CoD4-hez szerencsére semmi közöm nincs. CoD2-nél lemaradtam. 5 éve minden LAN partyn jelen van. Próbálkoztunk a 3-mal és a 4-gyel is, de azok nem jöttek be a többségnek.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Synthwave #4252 üzenetére
Eddig nem volt időm elolvasni+átgondolni a tied, mert közben szimulációkat futtatok, értékelek ki, és rohadtul nem tetszik az eredményük.
Szóval számomra a Quake szaggatott. Valószínűleg azért tér el a véleményünk, mert én a Quake-kel körülbelül 3 nagyságrenddel kevesebb órát játszottam, mint az UT2k4-gyel, te meg fordítva. Ezért én UT2004-ben mozgok úgy, mintha repülnék, és a Quake-es mozgás idegen tőlem.
(Az UT99-es egyszerű dodge-on meg azt értettem, hogy nem lehet őket úgy láncolni, mint a 2k4-ben.)[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Synthwave #4244 üzenetére
Ja, elég nyögvenyelős, ha sétálva meg Quake-es duplaugrálva próbálsz haladni UT2004-ben.
Látszik, hogy nem sokat játszottál vele, és nem tapasztaltad meg a dodge-olás, esetleg a translocator használatának örömét. UT99 még eléggé a Quake3-at majmolta (jó, a rakiugrást már felváltotta a kalapács, és már volt simple dodge), de már a 2003 is szakított a hagyományaival.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
UT2004 community még máig él. (Az UT3-mal ellentétben.)
Ha viszont csak a single érdekel, a Deus Ex valóban jó választás lenne. Az első része eléggé magával tud ragadni, a második rész (Invisible War) meg sajnos az ipari szemét kategóriája.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Gábor93 #3748 üzenetére
Valószínűleg a videokártya okozza.
schmidtgabi: Játékfüggő. Általában kifutó játékokat adnak ki platinumban. Sokszor tartalmaz ingyenes kiegészítőket, ilyesmiket, amikhez anno az "alap" játék megvételével még nem juthattál hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz Odin_James #3546 üzenetére
net_start indítja el magát a szervert...
-
FehérHolló
veterán
válasz Odin_James #3537 üzenetére
A válaszokat köszi!
Google első találat:
Left 4 Dead LAN Config
Well, guys…. You don’t have to patch to play LAN in Left 4 Dead. Here are the steps to play LAN. Good for home LAN parties. Haha!!
At the game menu click > Options > Keyboard/Mouse > Enable the Developer Console
In the console, type
1. sv_lan 1
2. sv_allow_lobby_connect_only 0
3. net_start
4. Choose your map. Type map and hit space. You will be able to see a list of maps bellow. Maps with VS are versus maps.ENJOY GUYS!!
1 perc alatt meg lehet találni. Nem érdemes mindent a fórumban kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #3535 üzenetére
Egyszerűbbet kérdezek:
Valaki tud ajánlani valami jobbfajta RPG-t? Ami nem jön szóba, mert már uncsi: Morrowind, Oblivion, Baldurs Gate, NeverWinter Nights, Dragon Age, The Witcher.
RPG-FPS hibrideket is szívesen fogadok ötletként.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Tudnátok ajánlani valami RPG-FPS (mint például a Deus Ex, Vampire: The Masquerade) játékot, ami játékélményben kiváló? Grafika nem szempont, max annyira, hogy egy DX9-es kártyán el kéne futnia majd.
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Valaki tudna ajánlani egypár DX9-es szerep-kalad játékot, ami singleben is élvezhető?
Grafika nem nagyon érdekel.
(olyasmikre gondolok, mint a The Witcher vagy az Elder Scrolls sorozat)Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Dr. Romano #539 üzenetére
Én csak arra emlékszek, hogy a Syndicate Wars-t valami külön progival lehetett futtatni WinXP alól. Ebben a progiban vissza lehetett venni a CPU gyorsaságát (számítási teljesítményét), hogy a régi játékok is fussanak. Ezt ha jól tudom úgy érte el, hogy szétterhelte a CPU-t és az úgy ment azután, mint a kívánt lassabb proci (mondjuk egy P200-as). Emlékeim szerint DoSbox volt a neve, de találtam egy fórumot, amin épp erről beszélgettek 3 hónapja. Ha sikerül kihámoznod valamit, akkor egészségedre, de nekem most nem volt se erőm, sem türelmem. [link] (kicsit előrébb érdemes keresgélni, mint ahova a link mutat)
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest