Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
válasz raskolnikoff #1398 üzenetére
Azt, hogy készül és majd hamarosan megjelenik. Itt akár előrendelheted.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
raskolnikoff
őstag
Mit lehet tudni a Vegas 2 PC verziójáról?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
SLi
tag
HElló
Kérdésem lenne ,hogy: ki tudot az age of empires 2 the conquerors nevű játékban sea wall-t csinálni ez egy pályán fordul elő az Atilla a hun campaginben a hatod résznél
ELőre is köszi -
carrot
tag
Tudja valaki mi annak az új WW II FSP játéknak, ami nemsokára jön ki (vagy már kijött ), és nagyon szép (részletes) robbansások vannak benne. Nem tudok róla többet, sajnos...
Thnx! -
v.tom
őstag
A GTA4 megjelenési időpontja nálunk is ápr. 4.-e? Évek óta ez az egyetlen game, amit várok...
-
changbácsi
tag
sziasztok...
nem olvastam még végig az egész totyikot és lehet nem én leszek az első, de :
Miért nincsen hangom a CnC tiberium Wars videók alatt?? ha megy a gamma (érts: harcolok meg építek, meg minden) akkor okés minden. A kiegnél (kane wrath) nincs ilyen problémám... ott videjó game minden szuper...
Help.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
Tudtok ajánlani egy jó sakkprogramot? Nem kell agyonanimált, kalandjátékokból szabadult figurákkal tűzdelt játék, inkább valami szép, egyszerű (3D megjelenítésre is képes) letisztult program, nem csak nagymesterek részére optimalizált nehézségi szintekkel.
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
qdak
addikt
válasz Süni 1985 F #1384 üzenetére
privi ment
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz Süni 1985 F #1382 üzenetére
eredeti ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítés után a következőt írja ki a játék ha elindítom...
Hitman Blood Money
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen ahttp://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2600&|=hu címenMit kéne csinálnom,hogy elinduljon ez a játék?
TDI POWER
-
qdak
addikt
up
-
qdak
addikt
válasz raskolnikoff #1378 üzenetére
az alt nem játszik bene de akaratlan is néha rányomok és alt tabal akarok embert váltani :S v véletlen lenyomom a win billt .... pedig régebben tudtam van vmi ahol le7ett tiltani és nem jut eszembe!
-
qdak
addikt
hello hogy tudom letiltani h játék közben ne menjen az alt+tab ?????
-
looser
addikt
Halihó! Keresek egy ügyességi játékot, megpróbálom leírni, hogyan is nézett ki, hogy működött. Emlékeim szerint egy régi PC Ultra CD-n találkoztam vele, shareware volt a drága, az első 2-3 pálya volt játszható mindössze. Tehát adott egy táglalap alapú játékmező, a bal oldala feltöltve gyöngyökkel, a jobb oldalt forog egy valami, ami egy gömbcsuklós szerkezet, forog szépen körbe az egyik gömbje mentén (2D) több ponton van rajta csukló, ahol rákattintasz egérrel, annál a pontnál fogva kezd el azután pörögni, s így haladhatsz tovább. El kell kerülni a falat, összegyűjteni a gyöngyöket(?). Nem tudom, érthető-e ennyiből?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
mc-4
aktív tag
Sziaszto!
Cod4-et multiban pár másodperces játék után mindenféle punkbuster problémát ír ki.(nem eredeti játék)
Tud valaki segíteni?
Köszi!
-
uszkart
tag
Hi!
A Tomb Raider Legend zenéjéből, a "Bolivia 4"-esből keresek valami hosszabb verziot.
Valaki tud ilyesmiről? -
athomi
veterán
válasz #65675776 #1362 üzenetére
Pont hogy igen, mert érdekel hogy vki ki tudja e generálni az origim.
"Ha egy generátor véletlenül egy létező kódot generál, azzal nem mész semmire, lévén azt már valaki használja, szóval nem fogsz fellépni vele netes játékra."
És mi van ha fordítva történik és előbb generáljálk ki a kulcsot, mint hogy én megveszem a boltból?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor viszont értelmetlen az egész kérdés, ha eredeti a játék. Ha eredeti lenne, akkor nem érdekelne a dolog.
Ha egy generátor véletlenül egy létező kódot generál, azzal nem mész semmire, lévén azt már valaki használja, szóval nem fogsz fellépni vele netes játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Yaye
őstag
Mi volt a neve annak a 90-es évekbeli point and click kalandjátéknak, amiben a figurák mind kis 3D-s gömböcskékből (blob) voltak összerakva?
Egy faluban játszódott amit lenyomtak a démonok, ott kellett megküzdnei mindenféle vacakkal (emlékezetes szereplők: kétlábon járó farkas, apró ugráló gnómok, gyáva lovag) és a végén eljutni a főgonoszig ami egy sárkány volt? -
athomi
veterán
CD kulcs generáló ki tud dobni origi key-t? Ha igen akkor miért igen, és ha nem, miért nem?
-
K3NZO
senior tag
Eddig nagyon tetszik a box és a régi pc konfigomat (8800GTS, E6600, 2 giga 1066Mhz ram) magasan veri! Arról meg nem is beszélve, hogy csak berakod a dvd-t és játszol, nincs instalállásás, driverekkel szenvedés stb. Én nagyon élvezem , nagyon sokadt szenvedtem még anno pc, remélem ezzel a box al nem így lesz.
"Per aspera ad astra"
-
mikado
tag
Sziasztok,
Keresek egy 2000-2002 körüli játékot. Sajnos a nevét már rég elfelejtettem, amit tudok róla:
3D vektorgrafikája volt
A lényege az volt, hogy robotokhoz kellett programokat írni és így teljesíteni a küldetéseket. Ha jól emlékszem volt x db különböző robot amik mind egy-egy fajta feladatra voltak alkalmasak, és kis programocskákkal lehetett irányítani őket amiket egy basic-szerű nyelven lehetett megírni.
Ha valaki még emlékszik rá, pls. segítsen...
Köszi...A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
frame>24
addikt
hááát, ha erre gondolsz, ilyet már max. "virágboltban" kapsz. Vagy lehet rendelni az Ubisoft-tól...(e-bay esetleg). Mi a baj az 1946-tal? (csak kíváncsi vagyok)
vagy ahogy K3NZO írta: véletlen Tesco-s/Media Markt-os turkálás esetén talán rejtőzik vhol 1[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
veterán
Nem tud valaki egy oldalt ahonnan letölthető a lords of the realm 2 régi game??
google álltal nem jön össze, amit talál szinte mind fizetős vagy pöcsölős...
3njoy the Lif3
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Az IL-2 Sturmovik nevű játék (lehetőleg) alap verzióját keresem, és meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet esetleg kapni még boltban, mert noha rákerestem, sok mindent nem találtam. Az 1946-ot láttam még anno vmilyen boltban, de szívesebben venném vmelyik régebbi verzióját a gémnek.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
K3NZO
senior tag
Mivel kéne játszani laptop on? Battlefield 2 nagy kedvencem volt anno de amiatt váltottam notira. Így meg megőrülök mert nincs egy gém amivel kicsit kikapcsolnám az agyam .
Warcraft 3 at unom
Travian lassú
Guild wars első ránázásre unalmasnak tűnik . . .Valakinek valamilyen ötlet?
"Per aspera ad astra"
-
K3NZO
senior tag
A bf2-ben az a szép, hogyha nincs kedved "ugrabugrálni és spárgából lőni" akkor beszálsz egy tankba vagy keresel valami hasonló alkalmatosságot és írtod a népet, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva
olli:
Nem véletlen ere az oldalra gondoltál? Igaz ez a hardware-t ellenőrzi de megmondja, hogy milyen minőségben tudnád futtatni a listából kiválasztott játékot.
"Per aspera ad astra"
-
olli
tag
Valahol olvastam, de nem mentettem el: on-line web oldal, ahol ellenőrizni lehet, hogy az adott játékhoz megfelelnek-e a gépemre telepített driverek, ha nem fissíteni lehet. Tudna valaki egy linket?
By cool !
-
válasz V.Stryker #1335 üzenetére
Guild Wars egy MMORPG, kizárólag online játszható.
De, én ajánlom az EVE-et, igaz, havidíjas, de tökéletesen elvan benne az ember egyedül is, szóval nem függ a "csapattól". És ha szeretted az Elite-et, ezt imádni fogod.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
K3NZO
senior tag
válasz V.Stryker #1335 üzenetére
Mivel nekem még nincs meg a játék nem tudom. Szerintem van egy minimális sigle része de a hangsúly az on-line játékon van.
Most jutott eszembe. Battlefield 2? Nekem nagyon tetszett és a legjobb "on-line feelinge" szerintem ennek a játéknak van. Nekem annyira tetszett, hogy eladtam a gépem, hogy ne tudjak játszani mert kissé függővé váltam .
Bf2 + 1 kiegészítő 3990 Ft"Per aspera ad astra"
-
V.Stryker
nagyúr
válasz mazda626 #1333 üzenetére
Én is néztem ezeket. Aztán nem is tudom miért nem töltöttem le...Jah,igen. Néztem,hogy a PH-n van-e topikja...egyiknek sem találtam. Erre gondoltam,hogy ha egy topikot sem ér meg, akkor nem töltöm.
Guild Wars...elgondolkodtató. (Egyébként ennek van singe módja is vagy csak neten lehet nyomni?)
[ Szerkesztve ]
-
-
K3NZO
senior tag
válasz V.Stryker #1331 üzenetére
Guild Wars? WOW után ez a legnépszerűbb és ingyenes csak az alapjátékot kell megvenni, én lehet beruházok rá, még nem tudm . Guild Wars.hu
"Per aspera ad astra"
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Nem nagyon találtam topik a kérdésemre, ezért feltenném itt.
Szeretnék játszani a neten vmi szerepjátékkal. Persze ingyenes szerepjátékkal. Mit tudnátok ajánlani, ami nem uncsi és nem fizetős? Olvasgattam a Cabal topikját, az uncsi. A Line Age II valahogy nem jött. Van valami ahol sokan vannak, pőrgős, stb?
-
-
Romeo23
tag
Mondjatok nekem olyasmi kaliberű stratégiát, mint amilyen a c&c-generals. Gépigényre is meg minden, de lézer ne nagyon legyen benne.
Project Torque nickem: PeArp80
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Honnan tudja egy online játék, hogy az adott CD kulcs origi vagy csak generált? -
Fáraó
őstag
válasz mazda626 #1325 üzenetére
A vége sem rossz:
* Le kell szögeznünk így a végén azt, hogy amíg nincs hivatalos információ se arról, hogy lesz sem pedig arról, hogy nem lesz, addig még minden megtörténhet.
Elmehetne időjósnak is: lehet holnap esni fog, de lehet hogy nem. A lényeg, hogy vmit írnom/mondanom kell.
Kellene csinálni egy Legrosszabb cikkek/hírek a neten c. topikot, ez sztem odavaló.
Még benéztem a Vice City Stories Karakterek pontba. Lance Vance bemutatása igen érdekes: Lance testvérével Victor-ral nemrég érkezett a városba. A játékban fõ szerepet tölt játszik. Testvérével a város egyik fõ drogdílere. Lance mikor iszik agresszív lesz. Érzelmileg gyenge.
Na most erre már tényleg csak
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
mazda626
addikt
Szánalom! Ez egy GTA hírközlő oldalon van.
Talán a legmeggyőzőbb bizonyíték egyenlőre az, hogy több embernek feltűnhetett az utóbbi időben egyre több olyan screenshot is napvilágot látott amin egyértelműen látni a DirectX 10-es grafika jelenlétét (Ami egyértelműen PC-re utal). Az DirectX 10-es grafikák Xbox 360-on (és a többi konzolon sem) nem jeleníthetők meg, mert a konzolokban nincs jelen egy ugy. Shader Model 4.0-t támogató grafikus chip. Emelett még egy igen érdekes jelenség egy ugy. élsimítás is látható a képeken, amit egy konzol sem támogat.
A cég egyenlőre nem nyilatkozik a PC-s témát illetően - ennek többek közt gazdasági okai vannak -.Több sebből vérzik, DX9 is nézhet ki DX10-nek, DX9-es játék is volt már ocsmány, a DX8-as gamma lenyomta.
Másik, a konzol NEM TÁMOGATJA AZ ÉLSIMÍTÁST! Ekkora faszságot is régen olvastam. Ha jól tudom, a Microsoft KÖTELEZI a minimum 2x AA használatát.
-
Gordiann
őstag
Üdv
Olyan gondom lenne, hogy tegnap még tök jól futott az Enclave c. játék (GS-bundle), de ma meg olyan hiba jött elő, mint amit már régebben is láttam, és az adott játék hibájának gondoltam, de nem így van eszerint. Tehát:
Ráng a kép, megyek előre (nyomom a "W"-t folyamatosan, és kb másodpercenként előreugrik a kép, illetve a karakter akit irányítok mintha teleportálna..., meg talán fel is gyorsul kicsit a játék...
Van valakinek ötlete?
Köszönöm
Gordian -
Vico87
tag
válasz #65675776 #1320 üzenetére
Mondjuk nekem spec jobban tetszik az 1280x1024, mert CRT-men túl nagy lenne az 1280x960, LCD-m pedig natívan 1280x1024-es, ami a legtöbb progiban lehetõvé teszi a különbözõ toolbarok szétpakolását. Szerencsére a játékírók is beletörõdtek, hogy LCD-n nincs natív 1280x960, csak 1280x1024 .
Mondjuk azzal egyetértek, hogy újabb "kváziszabványokat" ráerõltetni a népre nem éppen szerencsés dolog.[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
sziasztok
valaki tudna linkelni leírást,mert nem igazán tudok cod4-el neten játszani(ledobb vmi pb perm ban szöveggel mindenhonnan,nem is igazán értem ezt a pb dolgot)
1,3 , 1,4 ,1,5 patcheket tettem fel
köszi -
volvoguy
addikt
üdv. megszereztem az nba live 08-at. öszintén szólva, belépve a játékba, elkezdve egy spontán meccset elgondolkoztam rajtam, hogy ez-e az a játék. alaplapi vga-m van, radeon 1250. a settings-ben mindent maximumra raktam. elintidok egy meccset. semmi akadás. de mégis, annak ellenére, hogy mindent felhuztam maximumra, az összkép siralmas. nincsenek árnyékok, a parkett nem csillog...az emberek oylanok, mintha fából faragták volna őket, és a cserejűátékosok a kispadon, a birok, meg oylanok mintha papirból lennének.
és ami fura, hogy a neten lévő in-game videókon meg sokkal szebb az összkép...most nálam van a hiba, vagy valóban iylen szar a kidolgozottsága? esetleg nem csak annyiból áll a grafika, hogy mindent felhuztam maximumra, hanem egy normális videókarival (geforce 8800) szépen nézne ki, ami támogat különféle shader-ezést meg pixeleket meg egyebet? vagy lehet vmit még állitan ia grafikán? mert siralmas....
(az én tippem az, hogy talán a vga miatt lehet) - vagy az van, hogy konzolhoz képest ennyivel rondább pc-n?
szted?köszi
üdvAsus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
szajoho
tag
Tiszteletem Mindenkinek!
A következőben kérném a segítségeteket:
adott a Battle for Middle Earth 2 cimű teljes verziós stratégiai játék, amelyben az opciók menüben be lehet állítani a felbontást egészen 1280X960-ig (legalábbis nálam csak eddig engedi). A monitorom natív felbontása viszont 1680X1050-es, így ha a játékban csak 1280X960-at állítok be, akkor észrevehetően romlik a képminőség.
Létezik-e valamilyen módszer arra, hogy az 1680X1050-es felbontás is beállítható legyen a játékban???Ha valakinek van ezzel kapcsolatban személyes tapasztalatta és tud segíteni, akkor azt előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
szajoho
18 éve a PH-n. Nem ma kezdtem és nem is tegnap előtt! :-)
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #1307 üzenetére
Bunkóval kell ütni az emberek fejét, és le föl kell szaldgálni létrákon, meg barlangokban... Jó játék az, nincs nagy gépigénye..
-
Sirandrish
legenda
valaki tudna ajánlani egy Ujabb Hack & Slash gamet?
most olyan kedvem lenne hozzá de nemjut eszembe semmi..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
Sziasztok!
Melyik játék rövidítése lehet a Pre 2? Tehát a játék teljes nevére lennék kíváncsi. Nem biztos, de állítólag valami hajós játk. Köszi -
CJ3
senior tag
Nos valakinek ötlet?
Crypto
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a The Club játékrol lenne szó
Most Uninstall álni akartam és ilyen befagyás szerű volt ezért leállitottam kitörölte a mappábol de a programok telepitése törlése ott maradt meg gondolom a C n is és nem engedi letörölni se feltenni na most mit csináljak hogy töröljem ki onnan???????
Regedit vagy melyikbe kellene menni?Crypto
-
harley
őstag
üdv
segítség kéne.
elakadtam a medievil 1-ben.
ott tartok, hogy egy sövény labirintusban vagyok.
megcsináltam mindent, de nem tudok továbbmenni.
van egy rácsos ajtó és van egy rácsos aknanyílás is a pályán, de nem nyílnak ki.help
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest