Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sajnos az eredeti topik "leült", továbbá a felkínált válaszok sem segítettek. Mi lehet a gond itt?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
törölt tag
A P4 pont az előbb említett NetBurst architektúra asztali processzorban való materializálódása volt. Az valóban érzékeny volt a memória sávszélességre (és gyakorlatilag minden egyébre is, még talán arra is, hogy mit evett utoljára felhasználó), akár 70-90%-ot is jelenthetett teljesítményben a DC megléte.
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Megszeretném tudni, hogy lelehet-e választani a Diablo 2 + LoD játékot egy battlenet accountról, ha már hozzáadtuk?
Előre is köszi a választ! -
válasz joysefke #3595 üzenetére
Most nem otthon vagyok, de ha jól emlékszem 3,3-3,4 körül.
(#3594) daa-raa: csak pár százalék lenne? A P4 idejében jelentős volt a különbség, igaz, azóta nem teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz joysefke #3591 üzenetére
4GB mellett is használhatsz 32 bites rendszert, én pl. 32 bites XP-t használok ennyi rammal és egy 4850-el. A dual channel mindenképpen kell. És a vga is mindenképpen 512-es legyen (minimum), de nem ez mondja meg elsősorban, hogy mennyire gyors.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz joysefke #3587 üzenetére
4GB-nél több teljesen felesleges 32 bites rendszerhez, 64 biteshez meg csak akkor, ha 7600GT-nél maradsz, mert már harmatgyenge vga-nak számít, így az a vékony keresztmetszet.
-
joysefke
veterán
Hali,
egy régebbi workstationt felupgradelek gyengébb játékgéppé, a kérdés az lenne, hogy mennyi memőria ajánlott játékokhoz? 2GB elég, vagy inkább kell a 4GB?
-Win7 (32 vagy 64 bit)
-1280x 1024 felbontás
-C2D E6550
-7600GT 512 MB (tervben)üdv
J. -
mad1
veterán
válasz KakaosCsirke #3583 üzenetére
Sonic all star racing
Toy Story Mania
Alice Csodaországban
Verdák (Cars)
Volt
G-Force: Rágcsávók
Lego:star wars,batman,indiana j.
Lecsó (Ratatouille)Ezek szinte mind ujak es korhatar mentesek,nyugodtan jatszhat veluk.
3582) (Bundás):pass
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
KakaosCsirke
tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni a következő kérdésben? 7 éves kisfiamnak szeretnék PC-s játékot venni. Ti mit ajánlotok? Nem kell feltétlenül "fejlesztő" játéknak lennie, fejlesztjük mi szegény fiút eleget. A ti gyerekeitek mely játékokat szeretik?
(Nem kedvelem a Nintendót, ha a PC-t használja, sokkal jobban tudjuk kontrollálni, hogy mikor mennyit játszon, ezért inkább ehhez ragaszkodnánk.)
Istenről beszélni ciki. Feszegetni a kérdést, hogy mi van a halál után nem illik. Pedig a statisztika nem hazudik: 100 emberből 100 hal meg.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Biztos vagyok benne, hogy valami verekedős játékba (2D) találkoztam már ilyen pályával, ahol építkeznek a háttérben, munkás vésőgéppel. Lehet valami más játékba is volt (kaland) és összefolynak a dolgok, valakinek rémlik valami?
Konkrétan egy játék kell, ahol van ilyesmi. Köszi. -
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Kérdeztem már a topicjában, de eléggé le van ülve.
Szóval, a "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenetre van már valami megoldás?Üdv.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány "lövöldözős" játékot 1,7-es 478-as cerkára és 256-os Ati 9600 Pro-ra? 768 DDR Rammal.Lehetőleg magyarul tudó, vagy magyarosítható játékok kellenének, egy számítógéphez nem értő felhasználónak.
Köszönöm!
-
kovacsroli
senior tag
válasz kovacsroli #3573 üzenetére
Megoldódott, akinek hasonló gondja van, ne tegye fel az 1.1-es patchet.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
ro_bert17
őstag
Erre valaki esetleg, aki mondjuk többet látott Sims-t mint én?
-
kovacsroli
senior tag
Hali!!
Swat4-nél mikor csatlakoznék szerverre ez:
SWAT Build Number: 34688
Access Violation caused General protection fault!
History: UGameEngine::GetMD5ConfigFiles <- FMallocWindows:ree <- FMallocWindows:ealloc [3F378E6C 0 FArray] <- FArray:ealloc [0*2] <- FMallocWindows:ree <- UGameEngine::AuthorizeClient <- AttemptLoadPending <- TickPending <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: 'NetPendingLevel0' NetMode: 'NM_Client'] <- MainLoop
cfg az alomon pls help thx előre is
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #3570 üzenetére
Probléma megoldása:
1. Gép kikapcs. NV kártya kivesz(driver unistall nélkül).
2. Ati kártya betesz. net framework 2.0 & ATI CCC 9.2 install
3. RO Install.
4. Gép kikapcs(ati driver fentmarad), nv kártya betesz.
5. Windows és steam indul. RO indul!
6. Játszik![ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz alibaba78 #3563 üzenetére
Korábban egy Ati 9550XT kártyám volt, de aztán egy windows újratelepítés után egy nvidia 6200 került a a gépbe. Most, hogy megint újraraktam a windows(format c, töröltem a másik winyómon lévő steam mappát úgy ahogy van, mert tele volt már szeméttel. Miután felvarázsoltam mindent és telepítettem a steam kliens-t. Bedobtam az RO lemezt és felraktam a játékot. Ezután pedig ez a hiba fogadott. Azóta pedig ezzel küzdök.
RO és Steam újratelepítés sem oldja meg a dolgot. Mindegy, hogy cd-ről vagy netről csinálom.
Visual C++ újabb verziója és azok pach-jei sem segítenek.
L4D és HL2 minden modja hibátlanul megy az alapjátékokkal, csak az RO csinálja ezt. Még a Tripware csapat másik játéka a Killing Floor is működik.Konkrétan szétcsesz az ideg, hogy ez a rohad játék nem képes működni.
-
spuros
őstag
Sziasztok..
Nem tudja vki, hogy mikor lesz elérhető a Serious Sam HD: The Second Encounter? -
Weaver
senior tag
aki végigtolta, vagy legalább túljutott a 4. pályán (csalás nélkül) a settlers anniversary-ben, dobjon egy p.ü.-t legyenszíves, kérdeznék 1-2 dolgot a játékkal kapcsolatban.köszi
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Ma újradobtam a win-t. XP Pro SP3 került fel. Felraktam mindent ami kell és Steam-ben Red Orchestra indításnál ez fogad.
Feldobtam a dx9 frissítést és a net framework 2.0-át is. Egyéb ötlet?
-
Weaver
senior tag
settlers anniversary-ban, a 3. pályán egy kis szigetre szeretnék építeni.
vizi utat bekötöttem, csatlakoztattam is a partmenti zászlóhoz. boat van, ship van, az építőanyagokat át is horják a szigeten a telekre, csak éppen az építőmunkás nem jut át.mit kell tenni ?
(meg amúgy is feltétel az kezdeti szigettől a többi szigetre való építés és átjutás, mert a cél-portál is másik szigeten van)
[ Szerkesztve ]
-
Ha arcade-ot szeretsz, akkor szerintem a Flatout 2 és a Flatout Ultimate Carnage a legjobbak. Ha kicsit szimulátorosabbat, akkor a GRiD és a DiRT2. Ezek mind jól irányíthatóak billenytűzettel is.
-
orkati
tag
Nem vagyok egy nagy autós játék mániás, de néha szívesen elvezetgetek. Ha valaki tudna ajánlani egy jó autós játékot, azt nagyon megköszönném, ami fontos, hogy gombokkal is lehessen normálisan játszani.
(Játszottam sokat a NfS Shift-tel, de a legutolsó versenyszériát nem vagyok képes billentyűzettel végigcsinálni, az autó szinte teljesen irányíthatatlan ekkora sebességnél, pedig nagyon jó a játék.)
Megvan a NfS Most Wanted, NfS Underground2 és a GTR2, de ezeket még nem próbáltam ki. -
törölt tag
Helo!
feltelepítettem a battlefield bad company 2 t ésmegy is de a képernyőbe folyamatosan iylen foltok vannak sé egyre több a végén nem látok semmit...:! eddig 64 bites oprendszerem volt azon jól mnet most 32 bites van.... ez a baj? -
őstag
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
A baj az, hogy nem tudok menteni a játékban. Én nem is akarok vidiket felrakni meg multizni, csak még egyszer végigvinni!!!!!!!!!!!! Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem ment HELP PLS -
FehérHolló
veterán
válasz Odin_James #3546 üzenetére
net_start indítja el magát a szervert...
Skynet is real. It's called Google.
-
Odin_James
tag
válasz Odin_James #3546 üzenetére
Vagy net, mint hálózat (esetemben helyi)?
Pont ezért keresgéltem a magyar oldalak között.
Amúgy kösz![ Szerkesztve ]
-
Entryy
aktív tag
NAgyon köszönjük az ajánlásokat! Sokat segítettetek!
max 3an lennénk egyszerre
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Odin_James
tag
válasz FehérHolló #3540 üzenetére
"1 perc alatt meg lehet találni. Nem érdemes mindent a fórumban kérdezni"
Képzeld utána olvastam, de amiket találtam, azokhoz mindhez kellett netkapcsolat.
Amúgy csak a magyar oldalakat néztem."net_start"
Ez mi? Csak nem internet szükségeltetik hozzá?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FehérHolló #3542 üzenetére
Tulajdonképpen Mario-zni is lehetett tán coop-ban...
[ Szerkesztve ]
-
Entryy
aktív tag
Sziasztok!
Vége a sulinak, a vizsgák még messze és ülünk haverokkal a koliban és szeretnénk kicsit játszani multiban. De nem egymás ellen,hanem csapatban, egymással.
Legutóbb a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2-vel játszottunk így. Nagyon jó volt, csak túl gyorsan végeztünk vele és most keresünk ismét valami hadonlóan játszhatót.
Tudnátok ajánlani valamit?
Köszönöm!
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
FehérHolló
veterán
válasz Odin_James #3537 üzenetére
A válaszokat köszi!
Google első találat:
Left 4 Dead LAN Config
Well, guys…. You don’t have to patch to play LAN in Left 4 Dead. Here are the steps to play LAN. Good for home LAN parties. Haha!!
At the game menu click > Options > Keyboard/Mouse > Enable the Developer Console
In the console, type
1. sv_lan 1
2. sv_allow_lobby_connect_only 0
3. net_start
4. Choose your map. Type map and hit space. You will be able to see a list of maps bellow. Maps with VS are versus maps.ENJOY GUYS!!
1 perc alatt meg lehet találni. Nem érdemes mindent a fórumban kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz FehérHolló #3536 üzenetére
Fallout sorozat, KoToR, Fable ......
-
Odin_James
tag
válasz Odin_James #3534 üzenetére
Senki nem nyomta még a Left 4 Dead-et LAN-ban (net nélkül)? A Google nem segít.
FehérHolló: Jade Empire, Mass Effect
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #3535 üzenetére
Egyszerűbbet kérdezek:
Valaki tud ajánlani valami jobbfajta RPG-t? Ami nem jön szóba, mert már uncsi: Morrowind, Oblivion, Baldurs Gate, NeverWinter Nights, Dragon Age, The Witcher.
RPG-FPS hibrideket is szívesen fogadok ötletként.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Tudnátok ajánlani valami RPG-FPS (mint például a Deus Ex, Vampire: The Masquerade) játékot, ami játékélményben kiváló? Grafika nem szempont, max annyira, hogy egy DX9-es kártyán el kéne futnia majd.
-
Odin_James
tag
LAN partit szervezünk és szeretnénk játszani a Left 4 Dead-el (a második részével is).
Meg lehet oldani, hogy net nélkül lehessen ezt a két (vagy legalább az egyik) game-t játszani kooperatív-ban?
Van még valami, ami kötelező jellegű LAN-on? Tudnátok még valamit ajánlani (stratégia, RPG kizárva)? Valami lövöldözős cucc kellene, olyan, amit pár óra alatt végig lehet tolni. COD World At War-t lehet LAN-ban nyomni? Szóval bátran jöhetnek az ötletek.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
-
őstag
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
A baj az, hogy nem tudok menteni a játékban. Én nem is akarok vidiket felrakni meg multizni, csak még egyszer végigvinni!!!!!!!!!!!! Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem ment HELP PLS -
Bár nem magyar nyelvű, de a Lord of Ultima lehet, hogy tetszeni fog.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Remélem senki nem fog megkövezni hogy ide írom... Böngészőben játszható játék kérdésem lenne. Nemrég játszottam a travian-al,szerettem,csak meguntam hogy egyesek klánok létrehozása miatt sokkal előrébb voltak tőlem,és 3 hónap után egyszer csak pikk-pakk lerombolták a falumat. Valami ehhez hasonló játékot keresek,nem hátrány ha magyar nyelvű. Tudnátok tanácsolni valamit? Az Erepublikot nemrég elkezdtem,de nem nagyon értem,meg az nem tetszik,hogy látványra 0 a játék,mivel nem a látványra épült. A The-west nevű játékot most is kenem,nem is rossz. De szeretném valamivel pótolni a travian-t. Kinek milyen ötlete van?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
izomhod
őstag
sziasztok!
olyan játékokat keresek, amiket 2 player üzemmódban jól lehet játszani osztott képernyőn
, vagy egy képernyőn ketten.sempron 2600+, 1 giga ram van hozzá, 256os agp video
főleg autós, de egyéb sport,ügyességi is érdekel
köszi
[ Szerkesztve ]
-
krisz200
csendes tag
hy
ha még van ember aki idelátogat akkor lenne 1 kérdésem a diablo val (1) kapcsolatban:
megyek-megyek lenn a dungonban és egyszer csak kidob:A Diablo működése leállt elnézést kérünk
vagy valami ilyesmi hibajelentős izé
+ létrehoz a játékkönyvtárba 1 fájlt ami kb ezt tartalmazza:
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: 0040B5D4 01:0000A5D4 D:\Games\_D I A B L O_\TH2\TheHell2-release.exe
Registers:
EAX:00000000
EBX:02EF1ADC
ECX0000000
EDX:00000002
ESI:0220700A
EDI:02206FEC
CS:EIP:001B:0040B5D4
SS:ESP:0023:0012FCD8 EBP:00000001
DS:0023 ES:0023 FS:003B GS:0000
Flags:00210286
Call stack:
Address Frame Logical addr Module
0040B5D4 00000001 0001:0000A5D4 D:\Games\_D I A B L O_\TH2\TheHell2-release.exeígy valahogy és minden diablo 1 es játék ugyanígy kidobál(Hellfire is meg sima is meg The Hell mod is meg The Dark mod is)
[ Szerkesztve ]
-
válasz agemate #3520 üzenetére
Próbáld meg így beállítani (persze a Warhead exe-jével, és a megfelelő felbontással):
Crysis.exe +r_Width=1280 +r_Height=768
Ezt egy fórumon találtam amúgy, és azt is írják, hogy a menüpontok elhelyezkedésével gond lesz, és majd föléjük kell kattintani, hogy működjenek.
-
válasz agemate #3518 üzenetére
Nagyon egyszerű, mert a játékok nem támogatják azt a felbontást. Ha régebbi játékokat veszel elő, még az 1680x1050-est sem fogod tudni beállítani (igazából már a San Andreas-nál is meglepő, hogy lehet).
És ennek nagyon prózai az oka. Minden felbontáshoz külön kell optimalizálni a HUD-ot, és nyílván nem fognak 5 évre előre gondolkodni a fejlesztők, hogy akkor vajon már milyen felbontások lesznek. De még ha tennék is, akkor sem tudnak optimalizálni rá, ha a fejlesztés idejében nem létezik olyan felbontásra képes monitor.
-
agemate
addikt
Üdv!
Van egy-két játék, ahol egyszerűen nem bírom a felbontást 1920x1080-ra állítani, csak 1680x1050-re. Ez miért lehet? A játékok: Crysis Warhead, GTA San Andreas, minkettőhöz telepítettem a legújabb frissítést.
A monitorom natív felbontása 1920x1080 (fullhd). -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az Avatarral kapcsolatban, ugyanis elakadtam benne...
Van egy olyan küldetés ( amikor az emberek oldalán játszunk ), aminek neve: "Shadows of a Shard" ( Track the Shard ), na én itt akadtam meg, mert nem tudom, hogy mit kéne tennem... :-( Elmegyek a térképen megjelölt helyre, felderítem a helyszínt, aztán ennyi, nem tudok tovább lépni, mert a feladat még nincs kész. Nagyon örülnék neki, ha tudna valaki segíteni ebben.Illetve volna még egy kérdésem:
Nekem a gép egy Pioneer 5.1-es házimozi erősítőre van kötve a kompozit (RCA) kimeneten keresztül. Minden egyes program vagy játék tökéletesen kiadja a hangot az erősítőre, az Avatar viszont nem. Csak akkor van hangja a játéknak, ha bedugom az előlapi csatlakozóba ( vagy hátra a „normál” hangszóró kimenetbe, teljesen mindegy…) a fejhallgatómat és azon keresztül már hallom a hangját. Nem értem, hogy ez mitől lehet, ilyet még nem tapasztaltam semmi mással. Egyszerűen nem ad ki hangot a digitális kimenetre és a játékon belül sem találtam semmiféle beállítási lehetőséget ezzel kapcsolatban. Szóval mi lehet a gond?
Mindenből a legfrissebb driverek vannak fent ( alaplap, VGA, hangkártya, directx 2010 februári ).
-
ro_bert17
őstag
válasz Fecogame #3513 üzenetére
Egyébként azóta kíváncsiságból kipróbáltam ezt a "nézőkét" . Vagyis ahogy el nézem ez nem nézőke, hanem szerkesztőke? Mert hogy a delikvens kisleányzónak valami olyan kellett volna, amivel belekukkant a package fájlba.
Szerintem egy ilyennel nem sok mindent fog tudni kezdeni.
Létezik ilyen megjelenítő? (gondolom olyanra gondolt a kis hölgy, hogy az autót, vagy ruhácskát megtudja nézni, a sims megnyitása nélkül... )
Köszi -
Ice!?
őstag
Köszi mindegyikőtöknek. Jutubon meglesem őket, biztos lesz olyan, ami elnyeri a tetszésem.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Írjatok már le nekem légyszíves olyan háborús stratégiai játékokat amik jó LAN-ban. Én már unom az állandó lövöldözést (azt se gyakran csinálom) és a többiekkel meg akarom ezt a műfajt szerettetni.
pl.: lord of the rings battle for middle earth 2 stb.....köszönöm
-
ro_bert17
őstag
Valaki erre esetleg?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest