Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz Sirandrish #15461 üzenetére
Nem játszottam egyikkel sem, csak gugliztam.
City Car Driving - VR kompatibilis.
Truck World: Driving SchoolAndroid
Car Driving School Simulator
Car Driving School : Car Games[ Szeretkezve ]
-
Ver'alor
tag
válasz Sirandrish #9605 üzenetére
Dead rising 3
walking dead survival instinct
Turok
Az utóbbi kettőben asszem nincs multiMay the 4th be with you!
-
shiftac
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
Vagy esetleg az ebben az évben megjelenő No Man's Sky. Csak azt nem tudom hogy lehet e multiban nyomni.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
3d-s td:
Sanctum 1-2
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gomez86
őstag
válasz Sirandrish #7113 üzenetére
Szia nekem volt ilyen hibám amikor a GeFo4 440-emen megállt az az indokolatlanuk kicsi és hangos venti Folyton ledobálta én meg nem értettem mi baja van és gyorsban visszadobáltam teljesbe. Egy idő után megadta és amikor vettem új kártyát akkor vettem észre hogy meg volt szorulva a venti. Szóval egy hőmérőt szerintem futtass és nézz rá mi a helyzet...
Más ötletem nincs.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Brian_GT
őstag
válasz Sirandrish #7113 üzenetére
Érdekes probléma az biztos
Nem akarom egyszerűen lezárni, de várni egy válaszra és szerintem más sem lesz okosabb, sőt mivel már ennyi bosszúságot okozott, én fognám és felraknék egy friss win7et a fenébe. Nem szórakoznék vele, mert csak a baj van vele, az meg tuti megoldja. Ha meg ugyan úgy lesz akkor valszeg valami program okozza amit felraksz.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Sósperec
tag
válasz Sirandrish #6880 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni mert nekem is csak a reklámokat dobja fel sorban.
Pedig én is ki szeretném próbálni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #2367 üzenetére
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2010 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Nincs benne nehézségi fokozat? Esküszöm hazamegyek megnézem ezt a játékot, és horgászok egyet délután. Igazi horgászás, ha jól meg van csinálva a game.
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2008 üzenetére
Hm... Ha élőben is próbáltad, akkor nem tom mi lehet a gond. Nem túl korán vágsz be? Ez jó beszélünk erről, mintha valós horgászás lenne
-
Pörp
senior tag
válasz Sirandrish #2002 üzenetére
Megfelelő csali, és türelem!
-
ScouserHUN
tag
válasz Sirandrish #2002 üzenetére
Te aztán mindennel játszol
-
mad1
veterán
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #2000 üzenetére
rapala fishing
bass fishing
championship fishing
deep sea 1/2
matt hayes fishing
buy extreme fishingCsak hogy parat emlitsek.
Ne szemetelj ! = Steam
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #1944 üzenetére
Nah akkor mar nem csak 100oran lehetsz tul.
64es szintu elfem van.de mostanaba nem nyomom.sok az uj jatek
Ne szemetelj ! = Steam
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #1307 üzenetére
Bunkóval kell ütni az emberek fejét, és le föl kell szaldgálni létrákon, meg barlangokban... Jó játék az, nincs nagy gépigénye..
-
Kazimír
őstag
válasz Sirandrish #1290 üzenetére
Hát ebben már nem tudok segíteni neked
(Az elsőt én láttam még jópár hónappal ezelőtt egy hypermarketben)Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Kazimír
őstag
-
Carline
őstag
válasz Sirandrish #965 üzenetére
Na megnéztem a Crashday progit a laptopon, de nem indul mert az alaplapi chipset (Mobil i945GM) nem támogatott tipus
Jó lenne valami másik.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Jégkokó
veterán
válasz Sirandrish #993 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a teszt mit néz és mi alapján osztályoz, de ugy látom, hogy ha nem a legujabb hardware van a gépbe, akkor már azt írja hogy nem tudnám tökéletesen futtatni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Sirandrish #987 üzenetére
Esetleg nem tudnál egy weboldalt linkelni, ahol van róla vmi , mert igy nem tudok rákeresni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Sirandrish #973 üzenetére
Eddig angolról szedtem,de újvilági nem nagyon van
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
alien_
őstag
válasz Sirandrish #968 üzenetére
Annyira nem ástam bele magam, bátyámnak keresem a progit, én inkább inkább igazi hangszert nyúzok
Swarm is coming.
-
alien_
őstag
válasz Sirandrish #966 üzenetére
Elvileg nem flash, de én egy elég minimalos progi, viszont nagyon mókás. Állítólag
Swarm is coming.
-
Carline
őstag
válasz Sirandrish #961 üzenetére
Köszi nézem.
Esetleg nem tudsz valami lökdösődőset, ahol nem kötött a pálya, hanem szabadon császkálhatsz?
Ez a Flatout körbe-körbe jellegű gondolom...˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Sirandrish #959 üzenetére
Az Insane ilyen: Link
Flatout2 nem biztos hogy menne, ahoz azért kevés a i945 chipset.
Többit is nézem majd, hogy milyen és hogy tetszik-e.Nem kell nagy grafika, nem az a lényeg. Jópár feles után már nem kell pixel és vertex shader
Hangulata legyen, meg lehessen egymás ellen küzdeni.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Sirandrish #944 üzenetére
HÁt akkor ajánljuk már a Quake 2-őt is. (talán meg lehet próbálni a hármat is...ha anno a suliban elment. )
-
-
Narim
tag
válasz Sirandrish #916 üzenetére
Hát igen, ettől tartottam...
Csak gondoltam, hátha valaki már átesett ezen a kellemetlenségen, és már tudja a megoldást .
-
Narim
tag
válasz Sirandrish #914 üzenetére
Hát igen, az Xp kb. 200MB RAM-ot foglal le, a Vista meg 600MB-ot
Bár mikor kilépek egy játékból, a Vista alatt is csak 250-300MB van lefoglava, és onnan foglal újra le +300-at. Szóval játékok alatt felszabadítja azért a memóriát. De Xp alatt nem tudom a directx10-es effekteket bekapcsolni, ezért kell a Vista . Ráadásul állítólag dx10 alatt 5 fps-sel többel megy (ami elég valószínű, mert a hardver jobb kihasználására van a dx10 kitalálva).
Mindenesetre eddig minden játék ment 1280*1024-en max beállításokkal Vista alatt akadás nélkül, de a World in Conflict nem akar (még 1024*768-ban sem, úgy hogy nincs minden maxon). És nem tudom, hogy ez a játék tényleg ennyire eszi-e a gépet, vagy valami más nem stimmel. Mivel driver-ből a legújabb van fenn, és ezzel másnak is jól megy, azt javasolták valahol, hogy esetleg 64 bites Vista-t próbáljak.
De nem akarok megint windows-t installálni (nemrég raktam fel ezt), és ezért kérdem, hátha tudja valaki, hogy tényleg jobban mennek-e a játékok 64 bites Vista alatt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinek milyen a desktopja?
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest