Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Stauffenberg #36017 üzenetére
Egyre szűkebben mérik a próbaidőt. Én annó az Affinityt vettem meg valami állandó licensszel örök pénzért de a többinél is nyomtam az akciós kisnyugdíjast. Mikor a Nik/Google/Dxo kavarodés volt, akkor szintén valami 20 dollárért behúztam önmagában a Dxo-t, külön a Nik pluginokat, csóközön. Csak figyelni kell. Fujihoz is járt Cone express, legalább ki lehetett próbálni. Már nem jár.
Luminarban ezek az automata meg mesterséges intelligenciás dolgok előbb kezdődtek, mint Adobenál, de legalább szarok voltak és félrementek, ha jól emlékszem rá.
Aztán mindenben LRnél maradok, túl sokat nem is variálok dolgokon. Timelapse videókat szeretnék majd csinálni, most jó lenne rendesebb felbontással ahhoz minimál küzdés árán találtam kicsi ingyenes cuccot szóval már csak képet kellene csinálni és ennyi :-D
Héten akartam hajnali madarászni meg mindenfélét, de egyelőre autóm szerelőnél, az éppen mellédumál, mint állat most év vége felé mást nehéz lesz találni aki fogadja, itt tépem a hajam, hogy mi lenne a jó döntés miután mindenkit is elküldök a picsába akkor legalább értelmes költséggel tudjak kiszállni az egészből, így ezer éve nem voltam semerre, max. kicsit városban tekeregtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Fujifilm X100VI fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest