Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attrax
aktív tag
Hamar feladtad!
A Winavival átalakítod a filmet dvd-re és ővele írasd ki a filmet akkor jó lesz.Bal első ikon a főmenüben.A clone dvd se akarja kiírni azt amit a winavi convertált.
Nekem az volt a bajom hogy a forrásfilm 16:9 es volt és amikor kiírtam DVD -re akkor nem volt elég arányos tehát elment az aspektus.Clipben tudtam csak beállítani(set to end)a kívánt képet.Már a Winaviban.Más programmmal nem.
A másik amit szeretek a VSO.az berakja a feliratot is szépen.
DVD-ből AOA-val alakítok át filmet avi-ba, ami nagyonjó minőséget ad, de nekem nagyon sok az a 4 óra amennyi idő kell neki.Tudtok gyorsabb progit? -
Balinov
titán
Szívesen,nincs mit! Itt nézzél körül van még pár sw-s megoldás erre.Esetleg még ezek közül
üdv
Balinov -
c41r0^
őstag
Közben kipróbáltam, a WinAVI-val meg tudom csinálni a DVD-t avi fájlból és a feliratot is "ráégeti" a képre. Viszont nem találtam a felirat margóját szabályozó paramétert (kis fekete margó kéne köré, hogy a világosabb képen is látszódjon a fehér felirat).
Egy hiba azonban volt: az első filmmel, amivel próbálkoztam mindig elszállt hibával (szabálytalan műveletet hajtott végre az EXE) a program x százalék után...az elkészített filmben (a VOB fájlban) azon a ponton, ahol leállt a folyamat egy képhiba látszik, tehát a forrás (az avi fájl) lehet hibás, bár lejátszás során nem látok rajta semmi különöset azon a ponton, ahol "olvashatatlan" a fájl. Ezzel elment egy órám, ezért egy rövidebb filmmel próbálkoztam, az viszont tökéletesen átkonvertálódott, úgyhogy valszleg az AVI-val van bibi.
Az SVCD konverzió is működik, bár a 700 MBos aviból egy 650 és egy 400 MB-os mpg fájl keletkezett, de mindez biztos azért, mert a minőséget nem mediumra, hanem eggyel fölé vettem (ezexerint feleslegesen).
szerk: 3000 MHzes C2Dn egy magot használva kb. 13 perc a 700MBos forrás aviból való konvertálás DVD formátumra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...