-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz Drótszamár #44023 üzenetére
Ezek a fejek vagy akkor játszanak BT-n hangot, ha kiválasztod forrásnak a BT-t mint audio eszköz, de akkor csak az mehet, a másik h. telefon kihangosítás megy, úgy viszont ha bejövő hívás van, kilövi a zenét és csak a hívást tudod kezelni. Nem tudják összemosni a 2 forrást (pendrive+bt). Legalábbis nekem az Alpine CDE-178BT nem tud ilyet.
-
nagyúr
válasz Drótszamár #44023 üzenetére
Tudtommal nem.
-
k-feri65
senior tag
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #17718 üzenetére
Közben találtam a cd-s változatról orosz tesztet, itt végignyomkod mindent a srác: http://www.youtube.com/watch?v=o0OcFDFijrQ&feature=related
Kb 6s alatt teker át 1 percet (12:30-nál)
[ Szerkesztve ]
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
orbano
félisten
válasz Drótszamár #17720 üzenetére
más fejegység tud normálisan pörgetni, csak tényleg oda kell figyelni vásárláskor. egyébként én ettől függetlenül vágnám, az tuti
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Drótszamár #17718 üzenetére
Ez Xc kollégának is vesszőparipája, pl. a mostani csúcs pioneer fejegységét (P88RSII) ezért cseréli le...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Skillet
addikt
válasz Drótszamár #17698 üzenetére
Azt még tudni kell, hogy amikor én az enyémet (sal voxbox) vittem vissza, akkor a vevőszolgálatnál az előttem sorban álló is egy ugyanolyan "remek" készüléket próbált visszaadni. Szóval nem csak nálam voltak problémák.
A pioneert pedig az edigitalban vettem. Ott vettem mellé az emtec 8gb iciripiciri pendrájvot is.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
footy
addikt
válasz Drótszamár #17645 üzenetére
Egyaltalan semmi jelentosege, mert egyiket sem tudjak. Nagyon jo esetben jon ki 18W, de alatalaban 10-12W korul.
-
Az-X
őstag
válasz Drótszamár #17640 üzenetére
Ez így nem egészen igaz... mindegyik másképpen rossz Viccet félretéve, a nagyon olcsó fejektől nem nagyon várhatsz olyat, hogy húúú. Sajnos mind gagyi
:)
-
Drótszamár
őstag
válasz Drótszamár #17610 üzenetére
Tehát akkor mindegyik olcsó lejátszó egyformán rossz, mindegy melyiket veszem meg?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest