-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16583 üzenetére
Szerintem azért, mert a CD tárnak olyan minimális áramra van szüksége, hogy a kábel árnyékolása (valószínű nincs is komolyabb árnyékolásra szükség olyan kicsi a áram) megfogja a mindenféle indukálási, illetve zavarási lehetőséget. Egy fő tápkábel, ami áramok tucatjait viszi hátra ezzel nem hasonlítható össze.
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16500 üzenetére
Én úgy hallottam, ha pl sarut roppantasz a kábel végére, azt ha nem forrasztod meg, akkor az idő múlásával a sok külső behatás miatt így-úgy de kicsúszhat, "szétfolyik" a kábel ott a nyomástól. (Valami ilyesmit még próbáltak is a fejünkbe verni anno a suliban talán)
Egy nagyobb tápkábelnél ez elég nagy felelőtlenségnek tűnik. Persze ha a táp részét nem értetted ez alatt, akkor nem szóltam.[ Szerkesztve ]
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16487 üzenetére
Nem tervezem megválni tőle még. Még a kicx-el sincs belőve a rendszer (mint hallhattad).
Első lesz majd a kicx-el belőni a rendszert. Utána jön próbának a Hertz. És utána látom hányadán is állok majd.
(ja és még mivel otthon pihen egy DT-284, esetleges valamelyik szettbe illesztésével is egyszerűsíthetem életem....)Viktor, egyedül az a probléma hogy ilyen magas az euró!
-
Az-X
őstag
-
-
cicmanyek
aktív tag
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16051 üzenetére
na én a 6051 mellett döntöttem. szeptember óta van meg. mihelyt bekerülnek végre a neotech RCA-k biampolni is tudom a Kicx-et, a hangváltója tudja szerencsére. a kick teteje, meg a magas alja ugye fix gyári lesz a hangváltóból (valahol 2k körül asszem), de legalább tudok játszani a hangerő viszonyokkal és 5 csatornán az időkorral. remélem nagyot dob rajta.
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16049 üzenetére
Ha kiadnák a KDC-6051u-t full aktívban, már venném is meg. A KIV-700 szép, szép, de nem használnám ki, abba hiába tennék bele, bár szerintem ez kb legtöbbünkre igaz lenne.
Akinek meg az a lényeg, hogy 3x8 centin nézzen filmet, vagy rázzák a bulák egy dúm pá dum pá dúm pá dum pá-ra azt meg úgysem érdekli hány hertzen van vágva a kick. -
Az-X
őstag
válasz k-feri65 #15936 üzenetére
Igen, az ott egy nagy kérdéses pont. Ha jól felfekszik a kárpiton (és a kárpit merev) akkor végül is nem lehet baj. Viszont ha nem fekszik fel rendesen, vagy nem merev a kárpit akkor olyan lesz mint egy lufi. Ha az utóbbi a helyzet akkor az bizony simán megeheti a mélyeket. Egy picit ami fura volt nekem, hogy a Junior-nak szokatlanul nagy kilengése volt. Emiatt gyanakszom ilyesmire. De ettől még lehet teljesen más is az oka
:)
-
-
Homer J.
csendes tag
válasz k-feri65 #15911 üzenetére
Igen, gugli megmondta, hogy nem egy mai darab, de többet sajnos nem találtam róla.
Elnézést az amatőr kérdésért. Milyen próbát kell ilyenkor csinálni? Beépítve, vagy elég "szabadon"? Mire kell, lehet ilyenkor figyelni?
Erősítőről lehet tudni valamit? Szintén próbáltam keresgélni, de más típust találtam, amiről viszonylag jót írtak.
"Nem szoktam imádkozni, de ha tényleg odafent vagy, kérlek ments meg, Superman!" - H.J.S.
-
footy
addikt
válasz k-feri65 #15874 üzenetére
Nálad van olyan helye ahol át tud jönni a hang a csomagtartóból? Nálam teljesen le van szeparálva a csomagtartó az utastértől. Semmi hangszórónyílás vagy síalagút. Attól tartok így túl nagy a csillapítás, hogy minden tartomány átjöjjön aminek kell.
Egyébkét neked 1 vagy 2 20-as volt a kalaptartóban?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest