Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Sziasztok,
Mint irtam korabban, jelzem, ha van valami ami szerintem megugorja az instant shift+del parost
Nagylatoval tokeletes, teljesen le vagyok nyugozve, hogy milyen szep, es reszletes kepet kapok az untracked verziokhoz kepest! bar ez gondolom nem ujdonsag azoknak, akik mar elottem is trackert hasznaltak!
A kijarasi tilalom miatt kb kimarad a milky-way szezon eleje, igy otthon probalkozok, nezek a legkonnyebb galaxisok utan. Idokozben beszereztem egy 100-400-as sigmat.
Ez tegnap este az udvaron keszult, mindossze 2db 1 perces expo, magas ISOval(ennek fenyeben kernem kezelni, allvanygyuru meg nem erkezett meg, igy "remeg" a cucc, orrnehez, igy maradt a magas iso, es az 1 perces expok, amikbol osszeszen ketto lett jo a 11bol, igy inkabb osszecsomagoltam):
Igazabol latom en is, hogy ehhez meg sok-sok expot kellene gyujteni, hogy jo legyen, amennyire en szeretnem, igy tehat izlelgetem a szavakat, hogy bias, flat, meg tarsai, de posztom fobb mondandoja szerintem talan az lenne, hogy nagyon izgalmas tema lesz ez a fajta fotozas, tullepve az asztrotajkepek vilagan
Szep napot!
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest