Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Én a helyedbe a katonaság mellett belekóstolnék a szakmába hogyan is működik mostanság, csinálnám amit tudok, aztán majd meglátod, hogy mennyire életképes az ötleted. Semmi képen ne dobd el a katonásdit, mert legalább van egy fix bevételed és sztem nagyon nem keresték még most sem rosszul másokhoz képest.
-
thyeby
őstag
Szia!
Hmm!
Buzdítanálak én, szép ez a szakma, jó ez a szakma. Nekem jobban is tetszik, mint muskétával hadonászni, de egy baj van: Sz@r ez az ország. Nem csak tőled vontak meg mindent itten, hanem mindenkitől. Az asztalosok is bajban vannak, nem csak a katonák. Ha alkalmazottnak állsz be, még béred se lesz (most legalább van), ha vállalkozónak, akkor lehúzzák rólad a gatyát.
De ha elszánt vagy, hát hajrá!
3 fázis nélkül csak cserpákolni lehet. A komolyabb gépeket bekkeld ki azzal, hogy bérbe gyalultatsz. Ha életképes az elképzelésed, kitermeled ilyen módon egy komoly géppark árát, ha nem az, akkor nem öltél bele egy vagyont, könnyebb odébb állnod.Több fa van, mint asztalos!
-
Rohamkukac
csendes tag
Ha kisebb bútorokat, apróbb tárgyakat szeretnél csak késziteni, akkor valóban elég a 26 cm. széles gyalu.
Ha egyböl a teljes asztalos munkáknak megfelelöt szeretnél és ritkábban élezni a késeket (gondolva késöbbiekre) akkor 400-asat vegyél.
A felsömaró gyanusan olcsó bár nem használtam még a márkát, az is lehet hogy dúrva jó vétel. Kézi szalagcsiszolód is van...? Fontos!
Ha picit kellendöbb termékeket szeretnél késziteni, nézz körül az üzletekben és olyan bútorokat, tárgyakat készits, amik nincsennek, nemárulnak. Vagy lemásolod az ottanit, és alakitasz rajta, valami pluszt hozzáteszel. Ha disztárgyakat is csinálsz, már az elején szükséged lehetesztergára föleg hogy még gyakorolnod is kell rajta!
Kezdetben biztos hogy lesz munkád, mert a családtagjaidnak, ismeröseidnek fogsz dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Mai világban vállalkozást kezdeni,az egyenlő az öngyilkossággal. Pláne mint ahogy írod ,már 11 éve nem is dolgozol benne.
A munkád mellett nem győzöd? Meg egyből új és drága gépeket akarsz vásárolni?
A kézi gépek ok. de egyengetőt,szalagfűrészt , kombinált gépet, használtan is lehet venni, olcsón.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
mdk01
addikt
Linkelni úgy tudsz helyesen hogy beírsz egy szöveget mondjuk Bernardo majd kijelölöd egérrel és megnyomod alul a link gombot ami után felugrik egy ablak ahova bemásolod azokat a hivatkozásokat amiket az előbb bemásoltál a hsz.ed közepére.
nagyon nem tudok hozzászólni a többiek e téren tapasztaltabbak de annyit tudnék javasolni, hogy próbálj specializálódni egy területre, ne próbálj mindent lefedni. Jó hogy vállalkozásba gondolkodsz(bár több jó vállalkozó ismerősöm is komoly bajba van), mert az alkalmazotti elhelyezkedés az a halállal egyenlő Mo.-on.
Ajánlom nagyon nagyon nézz körbe mi a helyzet a szkmába, mielőtt beleraksz egy rahedli pénzt, mert ebbe aztán belelehet.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest