Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz szaszlaci #12600 üzenetére
"DTF12 az egyik legszörnyűbb magas, mindenképpen cserélni szükséges"
Biztosan igazad van, annyi magyarázatra szorul a dolog, hogy én néhány technológiai műveletet akartam kipróbálni, egyébként ez a doboz a konyhába készült, a szekrény tetején áll, ezen hallgatom a rádiót, arra kiválóan megfelel.
Olcsó cuccból nem hiszem, hogy újra építenék valamit, bár most a gyerkőcök kaptak valami mini hifit, aminek a hangdobozait érdemes lenne lecserélni. De egyelőre ezt is élvezettel hallgatják, úgyhogy meghagyom őket ebbéli örömükben...
"Ezt nem lekezelésként írom, ez kb alapszabály az építők körében, nagyon helyesen."
Nem veszem annak Nem véletlen, hogy felfüggesztettem a hangsugárzó projektet: arra nekem nincs időm, hogy folyamatosan kísérletezgessek, (mint mondjuk pagrus kolléga) ha van valami bevált terv, akkor azt klónoznám, annyi változtatással, hogy sűrű konzultáció mellett megpróbálnám a magam által preferált (elvileg jobb) anyagokból megcsinálni.
Néhány éve hallgattam ezt a HiVi-t, ha jól emlékszem a Fonóban volt valami kiállítás. Háát, az olcsósága miatt gondolkodtam rajta, de aztán hagytam. A lényeg az, ha én beleölök sok pénz és energiát egy jól megcsinált dobozba, az legyen arányban a hangminőséggel is. Nyilván te sem sértődsz meg, ha azt mondom, én a másik oldalról nézve azt látom, hogy sok DIY doboz készül, formailag suták, kivitelezés szempontjából meg olykor, na ide valami finom jelző kellene, de nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...