Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #58267 üzenetére
@Ezekiell
A műhelyem kicsi, 9 m2 az egész, gyakorlatilag nem is műhely inkább raktár. Kb. bent nem tudok csinálni semmit, mindig mindent ki kell vinni a teraszra, garázs előtti placcra, ha akarok valami nagyobb dologgal dolgozni. Itt előny a kisebb súly és méret, 1 pont a Makitának.
A Makitához olcsóbb az eldobható kés, és van hozzá élezhető kés. 1 pont a Makitának
A Makitával kapcsolatban több helyen olvastam, hogy kiemelik az építési minőségét, amit én kifejezetten kedvelek egy gépben, ha jó érzés hozzá nyúlni, mert egyben van. Sajna élőben egyiket se láttam. 1 pont megint a Makitának.
A Makita jobban tetszik, újabb 1 pont.A Metabo mellett szólna, hogy olcsóbb kb. 40k-50k-val, de szerencsére ez most nem számít annyira. A Metabo szélesebbet gyalul, de visszagondolva sose volt szükségem rá.
@York
Sokat használtam, egy Hyundai HYD-MBY-10 gyalut. Fater vette, durva, hogy kb. 3 éve ez 70k volt. Ez a gyalu sajna egy kalap szar, ezer meg egy hibával. Használható volt, de több napot szívtunk, mire beállítottuk, nyeklett-nyaklott és sose használtam az egyengető részét. Korábban én is a Metabo HC260C kombinált gyalut néztem ki, de sehol se kapni, plusz helyem se nagyon lenne tárolni. A Makitát meg felteszem a salgó polcra és ott elfér. Az egyengetést egy Makita 1911B-vel és egy hasonló megépítésével tervezem megoldani.@kavalkád
Köszi, így gondoltam én is.Az összes fentit lelkes hobbistaként írtam, aki az informatikával keresi a kenyerét és a hétvégémet szeretném csak hasznosan eltölteni, hogy valami kézzelfogható eredménye legyen. Tisztában vagyok vele, hogy ágyúval verébre, de tekintsünk rá inkább hobbiként, amiből valami használható is kiesik néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- VPN topic
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest