- Friss előzetesen a Dune Awakening
- Free Play Days 6. hét: NBA 2K25, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Ingyenes az Epic Store-ban a HUMANKIND
- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Mivel az asztalos témában totál nem vagyok otthon, ezért kis segítséget kérnék.
Szeretnék készítettni a közeljövőben egy ilyen asztalt [link] (a bekeretezett rész!, a lába az másmilyen, sima egyenes lécekből lenne)
A felhasználási területe egy az egyben az volna mint a képen. Két studió monitor kerüle a két végére a kis emelvényre (40cm széles, 32cm mély, 50cm magas +-pár cm gondolom a fa vastagsága), rá meg nyilván a keverő és a lejátszók..stb. Az asztallap 2m széles, a földtöl kb 90cm magas(+ asztallap vastagsága szintén gondolom pár cm pluszba) és 60cm mély lenne.
Találtam egy videót a neten [link] hasonló anyagból kellene nekem is (ez nyír fenyő ???) de nyilván nem ilyen vastag (a videóban megerősítik valami léccel attól lesz vastagabb de nekem elég lenne a lap vastagsága szerintem "amit az elején mutatnak" bár nem értek hozzá ahogyan írtam,de 70 kg-nál nem hiszem,hogy többet valaha rápakolnék.
Kérdésem az lenne,hogy egy ilyen asztal kb mennyibe kerülne mint ami a képen van és van e itt olyan asztalos, aki eltudná készíteni?
válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Synology NAS
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény